![]() |
A 6. forduló 1. párbaja csütörtök délelőtt 8 órai kezdettel kiírva! A forduló párbajai 4 órások, tehát most 8-tól délig tart.
Mivel új országgal már nem lehet a párbajsorozatra jelentkezni, ezért a párbajt nem publikusként indítottam. Emiatt a "szokásos" párbajra figyelmeztető ablak nem jelenik meg az Országod menüpont tetején. Ennek ellenére a párbaj ki van írva, a "Párbaj" menüpontban lehet rá jelentkezni. A jelentkezés és részvétel menete ugyanaz, mint eddig. Gyertek minél többen! :) |
Emlékeztetőül: HOLNAP reggel 8 órától párbaj!
|
Holnap reggel 8 órától párbaj!
|
Ugye nem felejtettétek el, hogy reggel 8-tól párbaj? :)
A párbaj előtt már nem hiszem, hogy fogok szólni, úgyhogy állítsátok be az órát, az emlékeztetőt, írjátok fel a naptárba gyorsan: 8-tól párbaj, és előtte még jelentkezni is kell! Sok sikert a holnapi párbajhoz! |
Reggel 8-tól párbaj! ;)
|
Mivel újra újságot is hordok (túl áramvonalas lett a hasam, és kell a mozgás)
Az a 150 ember örült a mai párbajnak, akiknek viszem az újságot, az a kettő aki jelentkezett, az nem annyira :S Tudnám, minek kér olyan időpontot, aki nem fog jönni. |
Nem lett sokkal több jelentkező, mint a 140 órás párbajra... :(
Annak a két embernek, aki játszik, sok sikert! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sajnos én se tudtam indulni :(
A hódítóban más fontosabb dolgom akadt, de remélem a következő párbajon ott leszek. |
A (#1000000) [párbaj]
Föld: 200 hektár Katona: 158 Népesség: 8.148 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 16% Támadó: 0 Pénz: 2.091.039 Íjász: 644 Étel: 3.702 bála Lovas: 0 Rúna: 4.744 rúna Elit: 0 Morál: 99 % Varázsló: 3.120 Katonai morál: 79 % Tolvaj: 312 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Építész Hírnév: 0 Érték: 10.566 Helyezés: 1 / 3 2010-08-05 11:56:11 2010-08-05 08:15:07 A (#1000000) megtámadta C (#1000002) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. C volt Bob ennyi történt köc Bob, hogy végig maradtál te is |
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. A sorrend nem változott. Pool egy ici-picit közelebb jutott a pontlista csúcsához.
|
Quote:
Sajna elfelejtettem elegendő házat építeni, így pedig nem volt elég népem a végére, utolsó körváltás után is csak két rengésre telt, és maradt 22 pont előnye Poolnak. Pedig ritka alkalom az, hogy rendesen le tudok szerelni :) |
Következő időpontra valami esti lenne nekem jó.
Péntek este 18:00-22:00 között, vagy Szombat este 18:00-22:00 között. |
Általában szoktam hagyni itt egy kis időt, hogy megbeszéljétek az eseményeket, de itt nem sokminden történt, úgyhogy ettől azt hiszem, hogy most eltekintek, és rögtön rá is térek a hétvégi párbaj időpontjára. A következő párbaj hétvégén lesz. Időpontigények jöhetnek, ha vannak.
|
Quote:
|
Quote:
Akkor nekem a szombat 18:00-22:00 az időpontigényem. |
Quote:
És vagy az lenne jó ha 10 re vége lenne, vagy pedig az lenne jó ha 2-3ra. Kettő között semmiképpen. Szombat ha jó akkro az majdnem mindegy, de lehet egyáltalán nem érek rá, ez valószínű péntek estig derül ki |
Quote:
|
Nekem úgy lenne a jó, ha szombaton 21 vagy 22 órakor kezdődne...
Vagy vasárnap este 19 órától kezdenénk vagy utána... |
Mikor lesz kiírva kb.?
Csak, hogy érdemes- e megint kölcsön géppel játszanom...(gépem beszart, épp kórházban van) |
Quote:
|
Quote:
|
Van még valakinek konkrét időpontigénye? Vagy időszakok, amik jobbak, mint mások?
|
Ha megoldható 14 óráig jó lenne az párbajkiírás...
|
Quote:
|
3 ember, 3 különböző időpontigény, semmi egyezés... Ki is mondta, hogy a 4 órások idejét már könnyebb lesz összehozni? :p
|
A forduló második párbaja vasárnap este 20 órás kezdettel kiírva.
|
És már most jöhetnek az időpontigények a hétköznapi párbajra. Hétfőn például olyan rég volt párbaj... Volt egyáltalán már? :)
|
Quote:
A mostani párbajra meg remélem tudok menni, mert kéne pár pontyot szereznem :) |
Quote:
Quote:
Ha 11-kor kezdődik, akkor én is tudok majd menni... Előtte van kis dolgom, 15.30-tól meg már találkozóm van... Na, szóval 11-15 között legyen :) Annyit kérnék, hogy ha hétfőn lesz, legyen már kiírva vasárnap délig, mert ha nem 11-15 között lenne, akkor a találkozót előrébb hozom... Köszönöm! |
Jó lenen ha jeleznénk azt is, hogy ki tud majd jönni a párbajokra!
Én úgy tűnik Vasárnap nem tudok majd jönni, mert programom lett, úgy kb fél órája. A hétfői meg fene se tudja még nekem :) |
Quote:
Sőt megpróbálok tutira menni, mert kell a pont. Hétfőn is 90%, hogy leszek. 100%-ot nem írok, mert bármi közbejöhet :) |
Ne felejtsétek, hogy holnap este 20 órától párbaj!
|
Lesz valami a hétfőiből?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 09:03. |