![]() |
1 Attachment(s)
A 8. forduló 4. párbaja utáni összesítés mellékelve. A sorrend a mostani párbaj alkalmával nem változott.
|
A 8. forduló utolsó párbaja szerdán este kerül megrendezésre. Ez lesz az utolsó 2 órás forduló a 2009-es párbajsorozaton. Gyertek minél többen! :)
|
Holnap este párbaj! A forduló utolsó párbaja!
|
Quote:
|
Quote:
|
Szeretném javasolni, hogy az utolsó 1 órás forduló előtt már ne tartsunk 1 hét szünetet, tudjuk le az egészet minnél előbb...
Persze, ha állandó párbajtársaimnak nincs ellene kifogása... Megint kiírnád az 5 alkalmat, mint a 2 órásnál és akkor mindenki tudná, mikor ér rá... |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Tudom, hogy nem kell indokolni a jelentkezés visszautasítását, és azt is tudom, hogy már csak 1 forduló van vissza a sorozatból, gondoltam jelzem, hogy részemről nincs sértődés, és ha mégis indulhatnék akkor jelezze az illetékes. .:D SÖR! |
Quote:
|
Rendben! Akkor most marad a szurkolás. .:D
|
MA ESTE párbaj! :)
|
Jó párbajt nektek:)
Hajrá Tsobi! |
Quote:
|
Quote:
|
Sok sikert mindenkinek! :)
|
Jó párbaj volt. Köszönöm Urak.
|
Gratula! :)
Szerencsések .... :) |
2009-11-11 20:48:05 D (#1000003) megtámadta C (#1000002) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2009-11-11 20:27:06 F (#1000005) megtámadta D (#1000003) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-11-11 20:15:06 F (#1000005) elfoglalt 14 hektárt E (#1000004) országától. 2009-11-11 20:09:06 D (#1000003) megtámadta F (#1000005) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-11-11 20:06:06 E (#1000004) elfoglalt 12 hektárt F (#1000005) országától. |
Gratula mindenkinek! Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1160.html
Összesítés... Nem tudom... Majd egyszercsak... :) Mindenesetre ezzel végetért a 8. forduló. Már csak az egy órás fordulókból álló 9. forduló maradt hátra a párbajsorozatból! A jövőhét szokás szerint szünet, az azt követő héten jönnek az utolsó forduló párbajai. Addig jó pihenést, összesítés pedig vagy ma, vagy holnap... |
Most már biztos, hogy csak valamikor holnap jön az az összesítés... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Grat Tuvalu!:)
|
1 Attachment(s)
És akkor az igért összesítés... :) Mellékelve! :)
Tuvalu feltört a harmadik helyre, Naz-t visszaszorítva a negyedikre. A 9. forduló kezdetén még mindig 4 ország esélyes a végső győzelemre. Ahhoz, hogy tényleg mind a 4 ország esélyes legyen, az kell, hogy minél többen gyertek játszani, minél nehezebb legyen pontszerző pozicióba kerülni! Úgyhogy gyertek majd az egy órás párbajokra, ne legyen senkinek egyszerű dolga az utolsó fordulóban! :) |
Az utolsó párbaj során felmerült az a 'nagyszerű' ötlet,hogy a párbajsorozat utolsó fordulójában az igazi izgalmak miatt Pool csak egy párbajon játszhasson :p Nem az én ötletem,én csak tolmácsolom. :rolleyes:
|
Quote:
ígérem, ha az elsőn 1. v 2. leszek, nem is játszom a többin...:) |
Mikor írod ki Ati az utsó forduló 5 párbaját?
|
Ha megoldható, akkor ne legyen előre kiírva az összes időpont, mert nem tudom még, hogy fogok ráérni, és szeretnék a lehető legtöbb párbajon részt venni. köszönöm.
|
Quote:
|
Quote:
Sztem meg legyen kiírva, ne előtte 2 nappal tudja már az ember, hogy hű, holnapután párbaj :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ha ennyire erőlteted, igen, szeretném :D:D:D Még jó, hogy Attila nem lehet 1. és 2. is eccerre :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem csak te jelentkeztél egyedül, és te meg nem számítasz már:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:22. |