![]() |
Quote:
Megnéztem melyik csopi és meg sem lepődtem... :O |
Quote:
Olvass vissza picit;) http://forum.hodito.hu/showpost.php?...postcount=1917 |
xxxxx
2008-03-21 08:03:58 Helyezés: xxx Érték: 8985 Hecsi. Szövetségbe lépnék, és alapítanék. Bárki jöhet, csak sokan legyünk! Hecsi. :D:D |
Helyezés: xxxxxxxxx
Érték:222222222222222222222 Varázsló kerestetik, fajtol függetlenül felveszünk 1 országot ( lehet gnóm, óriás, ember ). A hullát és törpét miért hagyta ki? Ezt én nem értem:D |
Quote:
Gnóm??? az 1%os negatív bónuszával???? jesszus :D EMBER????? úristen :D holnapra már ork és Törpe varik is lesznek :D |
Quote:
Félelfet vagy elfet? :p Átmeneti megoldásnak nem rossz a gnóm vari... |
Helyezés: 000000000000000000000000000
Érték:12121212 Szövetségest keresek: - Varázsló vagy tolvaj legyen. - Ne áljon védelem alatt. - Elönyben az:Elfek, Gnómok ésaz Élőhalottak. :eek::eek::eek: Ehhez inkább nem mondok semmit..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5U!!! :D
vvvv (#555555) 2008-03-23 12:15:37 Helyezés: 208 Érték: 10032 ebben a ligűban újonc, de másik orival már megjártam a 3dik szintet is. szövetségeseket keresek. tapasztalt, ember varis vagyok. jelentkezzetek bátran. jó lenne ha tapasztalatban nem szenvednét hiányt, bárki jöhet! Tisztelettel: Wakos Ember varis??? ja boccs :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na jó nem kötekedek...megyek vissza diózni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kivettem a nevet, illetve számot :) |
Szerintem sima jóérzésből nem kell ilyenkor kiírni a hirdető országának a nevét. Attól, hogy valaki kezdő, és a haladók számára butácska vagy naiv hirdetést ad fel, még nem kell nevesíteni is. Ne felejtsétek el hogy mindenki volt kezdő, és sokunknak megvolt az a fázis is, amikor egy kezdőnél csak egy kicsit több tudással már nagyon jónak éreztük magunkat ;)
|
xxxxxxxxxxx)
2008-03-23 10:33:41 Helyezés: xxx Érték: xxx Szövetségest keresek. Habár, csak Ember vagyok, azért embernek lenni sem egyszerű. Különösen manapság... :-) :D :D |
Quote:
|
xxxxx (#xxxxx)
2008-03-24 19:21:00 Helyezés: xx Érték: xxxxx Környékrol...vagy esetleg 40-35 körül..csábitó szövibe lépnék..esetleg :D hm? |
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés: 0000000000000000000000000000000
Érték: 1212121212121212121212 Hali minden hódítónak! Szövinkbe keresek 1 erős varis vagy 1 erős hadis orit! Varis: -óriás,gnóm,esetleg ember Hadis: -óriás,gnóm,esetleg ork! Csak olyan jelentkezőket várok aki komolyan veszi a játékot és csapatjátékos!!Napi min. 3-4 belépés! Fórum használat kötelező!!max 5 kör távolságban légy!Üdv Várom a jelentkezőket Ezt én nem értem, az utóbbi időben milyen felkapott lett az ember vari..... Az ork hadinak meg csak esetleg?:eek: |
Quote:
"Ha a hadisok lemészizik és a tolisok leölik a varijait, az ellen varisa akkor sem tudja beártózni." :rolleyes::rolleyes: van még kérdés?:D:D:D |
Quote:
Az meg, h egy-két mészár után már be se tudja ártani a hadisokat nem is olyan nagy hátrány, ha ilyen előnyökkel bír....:D |
Quote:
Drága Kepim megfogalmazása nem jeles, de tűrhető... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De mivel a helyezés percről percre változik, nem értem hogy miért nem körre esetleg hekire adja meg a hirdető a paramétereket, (Pld keresek szövit x körön belül,vagy pld 350 heki környékén...) Épp a hirdetés nonszenzitására akartam felhívni a figyelmet, én is értettem, de ettől még erősen félreérthető, lásd Andrew olvasatában például :]] |
valaki (#valamennyi)
2008-03-24 14:04:41 Helyezés: Érték: Még vagyis már csak 1 hely van kiadó a szövetségünkben. Feltétel: Bennelégy legjobb 400-ban:) Faj és a személyisg mind1:D Szóval ha bennevagy a legjobb 400-ban és szövetséget keresel írj bátran!:D |
Quote:
Ati, lécci ehhez akkor szerkessz egy toplistafélét, csak hogy tudjuk, nekünk lehet-e jelentkezni a szövibe?:D:D:D |
Valószínüleg én vagyok a fáradt, de elolvastam kétszer is, és nem látom, hogy ebben mi a különleges. :confused:
|
Quote:
na mind1. Ebben a hirdetésben nem találtam semmi hibát, max a fogalmazás rossz :( |
Quote:
(Bár arról nm volt szó, hogy miben kell benne lenni a legjobb 400-ban.) |
Quote:
Miben? Hát a csoportban. :) Mivel csak a saját csoportján belül köthet szövetséget, nekem egyértelmű, hogy arra gondolt. :) |
Quote:
szal lehet hogy a két legjobb az első illetve az utolós helyen van. a többi meg mittomán hol. szal ez azt is jelentheti hogy a legjobb 400ban, mint a legjobb 400játékos közül az egyik, vagy pedig a csoport top 400ára is gondolhatott... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |