Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Cassandra 10-29-2006 10:42

De mit is akarunk, ez a fórum legaktívabb, legolvasottabb témája. :D
Harcosok, ha indítassz egy párbajt, ahol egyetlen országgal játszol, egyedül, akkor én ott leszek. ;)

Harcosok 10-29-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38740)
De mit is akarunk, ez a fórum legaktívabb, legolvasottabb témája. :D
Harcosok, ha indítassz egy párbajt, ahol egyetlen országgal játszol, egyedül, akkor én ott leszek. ;)

:DIndítson valaki nekem most nincs annyi vippem:D
Én szerdán felajánlottam,hogy csütörtök délután végig ráérek aki akar rendezzen és én harcolok:)
Meg 1párbajbol igazán nem jön ki semmi menjünk akkor 5-t...Csak az a baj én nem mindig érek rá hosszu távra;)Rövid párbajt meg nem akarok

Cassandra 10-29-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38741)
:DIndítson valaki nekem most nincs annyi vippem:D
Én szerdán felajánlottam,hogy csütörtök délután végig ráérek aki akar rendezzen és én harcolok:)
Meg 1párbajbol igazán nem jön ki semmi menjünk akkor 5-t...Csak az a baj én nem mindig érek rá hosszu távra;)Rövid párbajt meg nem akarok

Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a reakciód!:o

Rendezzen valaki, neked egy párbajt sőt ne is egyet, hanem kapásból ötöt?:confused: Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Kicsit magasan hordod az orrod.
Egy párbaj is párbaj, abból is kiderül mire vagy képes.
Ha nincs elég VIP-ed hogy akarsz öt párbajra nevezni?
Kicsit ellentmondásos, amiket itt írsz.

Láma 10-29-2006 10:59

Megnyeri az elsőt természetesen, és így tud nevezni a másodikra, és így tovább:P

Remedy 10-29-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38737)
Harcosok én nem ismerlek, olvastam már jópár beírásodat itt is, más témákban is, én csak egyet mondok:ÉBRESZTŐ
Nem tűnik fel, hogy folyamatosan magad járatod le?

Itt mar Neked kell feltunnie, sajnos. En is probalkoztam ugy 20-30 postig. De meg csak nem is reagalt, es ugyanolyan .... maradt, mint eddig. Egyszeruen nem jut el az agyaig. Ne is faraszd magad, es ne bosszankodj.... Remenytelen :)

Cassandra 10-29-2006 11:22

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 38743)
Megnyeri az elsőt természetesen, és így tud nevezni a másodikra, és így tovább:P

Hát, ha így van szervezek egyet, de csak, ha tényleg ott van, EGYETLEN országgal!És, ha megtelnek a helyek.:p

Ja, de nem is ér rá hosszú távra és rövidet meg nem akar (hogy más szervezzen neki), akkor mégis inkább hanyagolom a témát. :D

Mindenesetre nekem éhgyomorra kicsit sok(k) volt. :D

Cassandra 10-29-2006 11:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 38745)
Itt mar Neked kell feltunnie, sajnos. En is probalkoztam ugy 20-30 postig. De meg csak nem is reagalt, es ugyanolyan .... maradt, mint eddig. Egyszeruen nem jut el az agyaig. Ne is faraszd magad, es ne bosszankodj.... Remenytelen :)

Bosszankodik a fene, annyit nem ér, csak nem értem és én nem szeretek nem érteni valamit. :)

Szecsa 10-29-2006 11:26

Harcosok, ma delutan mit csinalsz?
Egy hosszabb parbaj?
2-3 orasi kezdessel.

Remedy 10-29-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38747)
Bosszankodik a fene, annyit nem ér, csak nem értem és én nem szeretek nem érteni valamit. :)

Ó. Ezzel en is igy voltam, amig meg nem probaltam megerteni a nok gondolatait, es tetteit. De ha neha kenytelen az ember ertes nelkul elfogadni dolgokat. Lehet noi szemmel ez meg epp forditva van, akkor Te is erted, mirol beszelek :)

Na de ennyire nem offolok, csak azt akartam alatamasztani, hogy nem lehet minden(ki)t megerteni :)

Ati 10-29-2006 11:41

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38748)
Harcosok, ma delutan mit csinalsz?
Egy hosszabb parbaj?
2-3 orasi kezdessel.

Ma már a délután elég foglalt párbaj-ügyileg, ahogy nézem.

All times are GMT +1. The time now is 23:26.