![]() |
De mit is akarunk, ez a fórum legaktívabb, legolvasottabb témája. :D
Harcosok, ha indítassz egy párbajt, ahol egyetlen országgal játszol, egyedül, akkor én ott leszek. ;) |
Quote:
Én szerdán felajánlottam,hogy csütörtök délután végig ráérek aki akar rendezzen és én harcolok:) Meg 1párbajbol igazán nem jön ki semmi menjünk akkor 5-t...Csak az a baj én nem mindig érek rá hosszu távra;)Rövid párbajt meg nem akarok |
Quote:
Rendezzen valaki, neked egy párbajt sőt ne is egyet, hanem kapásból ötöt?:confused: Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Kicsit magasan hordod az orrod. Egy párbaj is párbaj, abból is kiderül mire vagy képes. Ha nincs elég VIP-ed hogy akarsz öt párbajra nevezni? Kicsit ellentmondásos, amiket itt írsz. |
Megnyeri az elsőt természetesen, és így tud nevezni a másodikra, és így tovább:P
|
Quote:
|
Quote:
Ja, de nem is ér rá hosszú távra és rövidet meg nem akar (hogy más szervezzen neki), akkor mégis inkább hanyagolom a témát. :D Mindenesetre nekem éhgyomorra kicsit sok(k) volt. :D |
Quote:
|
Harcosok, ma delutan mit csinalsz?
Egy hosszabb parbaj? 2-3 orasi kezdessel. |
Quote:
Na de ennyire nem offolok, csak azt akartam alatamasztani, hogy nem lehet minden(ki)t megerteni :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |