Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Dragi 11-11-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134775)
Látom Dragi nehezen tudsz leszakadni rólam. De nem adom meg neked az örömet hogy lesűlyedjek a te szinvonaladra vagy az alá. Bár alá menni nehéz lenne.

LoL Gyula játszd el az Ártatlan Báránykát mintha itt te lennél az áldozat :D:D:D De ha úgy érzed hogy Seggnyalónak neveztelek akkor csak szólj (bár kétlem hogy ilyen előfordulna mert hát ugye a szintünk nem egyezzik :rolleyes:) együtt felhívunk egy dokit és ő segít a bajodon csak ne félj segítséget kérni ;)

Ati 11-11-2007 17:17

Ez az U fórumról terjedt el? Fertőző lenne?

Dragi 11-11-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134777)

nem Ati, ennek tudtommal belső fórumhoz nincs köze:)

Remedy 11-11-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134768)
Lehet, hogy ha néha gondolkoznál azon hogy kihez és hogyan szólsz hozzá, több kockád lenne.

Ez van, biztos nem tudok gondolkodni. :P

Dragi, Gyula: ha lehet, ne vigyetek bele minden topicba az ellenteteteket, barmibol is adodik. Ide pedig semmikeppen ne, szerintem. Ha nagyon muszaj, nyissatok egy Dragi vs Gyula topicot, max azt is mellozom majd... :)
De ide semmikeppen nem kell, szerintem. :)

Ati 11-11-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134778)
nem Ati, ennek tudtommal belső fórumhoz nincs köze:)

Pedig ott lett divat mostanában egymás nyilvános sértegetése. És az utóbbi napokban ugyanazok az emberek hozták ide ki is, akik ott csinálják. :-/

Dragi 11-11-2007 17:23

én befejeztem, elég volt ebből de az hogy Seggnyaló vagyok ... ehhhh, ez Gyula tőled nagyon erős volt

Killer 11-11-2007 21:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134780)
Pedig ott lett divat mostanában egymás nyilvános sértegetése. És az utóbbi napokban ugyanazok az emberek hozták ide ki is, akik ott csinálják. :-/

valami telihód féleség vagy mi van:D
nézz csak 1A eseményeket ott is megvadultak a népek:)

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 09:15

Semmi különös szerintem.... Jön a Karácsony feeleing. Senki nem akar az utolsó lenni a boltban, mert akkor az ő csemetéjének nem jut mér abbol a menű robotharcos figurából, amiért egész évben nyúzta a füled... Így van ez itt is. Mindenki a másik letiprásával akar előre jutni, hogy az egész évben felgyülemlett idegbajt kiengedje magából, és egy békéseb új év elé nézzen. :D Hiszen van az a mondás, hogy Akit megsérthetsz ma, ne halaszd holnapra.... :D

BeeLord 11-12-2007 09:38

Én ide inkább azt a mondást tudnám felhozni, hogy "minek veszekedni, ha verekedni is lehet?".;)

Tsobi 11-13-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 134777)

Nem is értem mi a gondod a Fórum [u] -val :)
Hisz Te vagy a legnagyobb függője :)

All times are GMT +1. The time now is 13:16.