![]() |
Quote:
A számítógép akkor és oda pakolja a fordulatot, amikor és ahova kell. Az F1 motorok pedig eléggé jól veszik a fordulatot :) |
Cece!
Schumi legenda lett. Már most. Ha nem is lesz meg a 8. VB címe, ilyen versenyző nem lesz mégegy. Ugyan nem vagyok Ferrari drukker, de én is azt kívánom, h ő nyerje az idei világbajnokságot.:) Nem volt f1 rajongó sztem, aki ne foglalkozott volna Schumival. Tényleg vagy szerette, vagy utálta, de nem lehetett nem foglalkozni vele, hisz ő egyenlő volt a f1-el. Vannak tehetségek, lesznek sikerek, de ezt elérni sztem nem fogja senki. |
A király visszavonul!
jujj srácok én sosem szerettem ezt a német embert, de amit ma művel az igazi korona a király fejére!:))
ezt muszáj lesz megszereznem videón, hogy a későbbi generációk is láthassák! Minden elismerésem Michael Schumacher úrnak!!! |
Nah ennyit erről az idényről! :)
Az egyik szeme sír a másik nevet. Kellett volna a 8. VB győzelem. Nah de sebaj; azért a végére rendesen oda tette magát Schumi :D Grat neki :) Jövőre meglátjuk mire képes Felipe és Kimi duó :) Forza http://www.acer.com.tw/products/moni...%20Ferrari.gif |
en felvettem....
ez tenyleg meg kell orizni az utokornak, meg azoknak aki nem hittek a nemet tudasaban! |
Mennyivel szebb volt ez, és jobb befejezés, mintha Alonso kiesik a 10. körben, Schumi meg végig az első helyen 30 mp előnnyel megnyeri a 8. világbajnoki címét?! Komolyan mondom, ha nekem szólnak oda rádión, hogy jön Schumi ezzel a tempóval, megállítom a kocsit, félreállok vele, kiszállok, és olyan messze futok, amilyen messze csak tudok!
|
Köszi Schumi mindent!
Jövőre Massa-Kimi párod leveri a mezőnyt :) MCLarenes ALonso majd most megmutathatja, mekkora pilóta... |
Schumit nagyon sajnáltam, hogy nem tudott felállni a dobogóra, mert megérdemelte volna:(
pedig én nagyon utáltam őt eddig, mert ugye minden évben csak jó kocsi volt a popsija alatt, és így nyert de most megmutatta, hogy mit is tud igazából, ha nagyon kell valamit csinálni grat Schumi:D |
Tény Schumi,nem rossz,de jokor volt jo helyen sztem .persze messze a legjobbak közöt van.Igaz nem valoszinü hogy lesz illen eredmény.de ne feledjétek hogy a ferrari forditott rá a legtöbb pénzt.(na persze a többi istállonak meg persze kellett fizetniük a ferrarinak,és ez nincs benne a hivatalosan ráforditott összegben):mad:
|
mikor is lesz a bajnokság első futama??
|
All times are GMT +1. The time now is 17:45. |