![]() |
Quote:
32^1.6=256 256*(1+0.52*2)=522 ha csak el nem csezstem valamit :D |
Quote:
Nem 0,52 vel számoltam, hanem 52-vel :( Köszike:) |
Quote:
Nincs mit :) |
Mostmár csak egy kérdésem lenne, hogy lehet az, hogy 2906 hektárnál elfként ezt írja a felfedezés opciónál:
1 hektár föld felfedezéséhez kell 319 katona és 22.330 arany Ha jól olvastam 2948 hekiig állandó a szükséges katonák száma (225)-faji sajátosság=157 katona. |
Quote:
Voltam a hétvégén Pécsett, megnéztem a TV torony kilátóját, és szereztem egy fergeteges gasztronómiai élményt Siklós előtt a Tenkes csárdában :rolleyes: Kiabáltam a toronyból hogy GEE merre vagy, de nem jött válasz :) |
Fergeteges gasztronómiai élményt a TV toronyban is szerezhetsz... :D
Jó úgy enni, hogy rálátsz a Siklós előtti Tenkes csárdára......... :DDDDD egyébként én néztem el, valóban elképzelhető, hogy 2948 a határ, mert én most 2992-n vagyok. |
De most már legalább tudom, hogy ki ébresztett fel... :mad:
:D |
A műtét sikerült, a beteg meghalt.
A szövetségi eseménylista böngészése közben a következő kiírásra lettem figyelmes:A varázslat sikerült. Ellenséged tolvajainak készültsége 0 %-kal csökkent.:D.Ez aranyos:), bár nekem kicsit eltérő a sikerről alkotott fogalmam:). Ez most valami hiba, vagy ilyen van? Ez más varázslatnál is előfordulhat? Pl.: rengetnék ezerrel, de nem dől össze semmi? ( továbbá azt is megjegyezném, hogy közvetlenül ezután a szövim még 4 valóban sikeres felfedést varázsolt el gépiesen, tehát nem volt 0 az ellen készültsége)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |