![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
<off> Hmm... az nem jo ha meghatarozod mi a jatek celja. Ez egyenenkent valtozhat. Lehet vki csak a kis kek szamok miatt jatszik.... Szoval ez nem igazan jo erv szerintem. De majd akkor visszaterek ra kesobb, ha a konkret szamok megvannak. </off> Bar a top1-et eleg nagy szigoritasnak tartom, de a tobbivel egyetertek, marmint ami az utolso szamsorban volt. |
Nem tudom offtopic-e amit írok.
Kicsit igazságtalannak tartom a változás igényét. Vannak orik, akik a mostaninál sokkal könnyebben szereztek kék számot(nem volt kötelező az A pl). Most még nehezíteni akartok rajta.Aki nem így szerezte, attól elveszitek?Akik régebben szerezték azoknak az "ölébe hullott", aki most nemrég kezdte a játékot az meg izzadjon vért? Helyes ez így??? Itt szvsz mindenki jobban ért sztem ehhez az egészhez, szóval lehet ,hogy nem jól látom. Viszonylag kezdő vagyok, de igazándiból a kék számok, meg a körbeforgás izgat, mert fönt ritkulnak a csaták ugye és nem azért játszom, hogy unatkozzam. |
Aki anno azert fordult hoyg kék szamot kajon akár maluszért is megérdemli
Senkitol nem szabad elveni mert a feltetele kmagvaltoztak. Van vki mar (4) es akkor 5 os megszerzése ugyanolyan nehez neki mint masnak... 4 et kapott könyebben, ez van |
Még mindig ennél a felvetésnél tartunk, eddig ez ellen nem érkezett egyetlen ellenvetés sem:
Quote:
Ha nincs, akkor megyünk tovább, úgyhogy ha van, akkor azt most tessék leírni. :) Ma direkt minden belső fórumra is betettem, hogy fontos dolgokról beszélünk itt, úgyhogy akit kicsit is érdekelnek a változások, és bele akar szólni, az olvassa ezt a fórumot, és volt (még pár óráig van is :D) lehetősége hozzászólni. Lássuk az utolsó hozzászólásokat ezzel kapcsolatban! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Szintlépési szézalékokban akkor ez volt a végleges:
Quote:
Ezzel a részével is megvagyunk. Megvan akkor, hogy a fellépési hektár fölötti, szabadságon levő országok körönként 1 hektárt veszítenek, megvan, hogy a továbblépéshez milyen top%-oknak kell megfelelni, megvan, hogy ha valaki nem tud/akar ezeknek a szigorytott feltételeknek megfelelni, akkor bármikot eldobhasson a plusz személyiségei közül egyet vagy többet. (A szabadság alatti hektárvesztés anarchista csoportra nem vonatkozik.) Az egyetlen nyitott kérdés az 1/A-2/B téma. No vesézzük ezt még ki. :) Ha valakinek 1/A-ban van egy országa, és közben a 2/B-ből akar fordulni plusz személyiségekért, akkor milyen feltételeket teljesítsen az 1/A-s és a 2/B-s országa. Az eredeti javaslat az volt, hogy az 1/A-s is legalább a 2/B-s feltételeket teljesítse (ha 5 személyiséggel akat fordulni, akkor A-ban is a top8%-ban legyen, akkor is, ha az A-s országa csak 1 személyiségű). Ellenérv volt, hogy sokkal könnyebb A-ban az előző forduláshoz szükséges 10%-ról a 8%-ba bejutni, mint egy új országgal felmenni A-ba, és onnan bejutni a top8%-ba, ezért elszaporodnának az A-ban a betonvédelmű országok, amik csak 2-2%-okat haladnának fel 5000 körönként. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:37. |