Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   újraindulás 5. szinten (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=659)

Ati 09-20-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 31937)
Még egy dolog.
Ha be lessz vezetve akkor úgy lenne logikus, hogy pl az adott kék számhoz az összes szinten teljesitse a feljutás feltételeit.
/msn-en kérdezték tőlem ez csak a 2-es szintre vonatkozik vagy minden hová?/
Én úgy értelmezem hogy minden szinten teljesiteni kelljen a feltételeket.

Hmm? Természetesen mind az 5 szintre vonatkozik.

Békés 09-20-2006 12:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31938)
Hmm? Természetesen mind az 5 szintre vonatkozik.

Helyes, én is igy gondoltam, mert különben nagy torlódás lenne a 2-es szinten:)

Remedy 09-20-2006 13:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31934)
Egyelőre maradjunk az általános számoknál, de: ezzel ettől függetlenül nem értek egyet. A játék célja az 1/A top helyeinek megszerzése. A több személyiség csak amolyan "unaloműző". Ismét kötelezővé lett téve az 1/A, úgyhogy kelljen csak játszani ott is, és a hangsúly azon van, hogy játszani. Ha nem fog 1 hónap alatt feljutni valaki a top10%-ba, akkor nem fog. Játsszon. Elvégre ez a játék célja. Ha csak a kis kék számok megszerzése lenne a cél, minden erőfeszítés nélkül, akkor tényleg elegendő lenne egy gomb, amit megnyomsz, és 2 hónap múlva kapsz egy e-mailt, hogy gratulálunk, léphetsz. Ennek semmi értelme.

Ettől függetlenül az 1/A-2/B témát hagyjuk a végére, most maradjunk a szükséges százalékok eldöntésénél. Lesz még idő ezzel a témával is foglalkozni.

<off>
Hmm... az nem jo ha meghatarozod mi a jatek celja. Ez egyenenkent valtozhat. Lehet vki csak a kis kek szamok miatt jatszik....
Szoval ez nem igazan jo erv szerintem. De majd akkor visszaterek ra kesobb, ha a konkret szamok megvannak.

</off>

Bar a top1-et eleg nagy szigoritasnak tartom, de a tobbivel egyetertek, marmint ami az utolso szamsorban volt.

Batu 09-20-2006 20:35

Nem tudom offtopic-e amit írok.
Kicsit igazságtalannak tartom a változás igényét.
Vannak orik, akik a mostaninál sokkal könnyebben szereztek kék számot(nem volt kötelező az A pl).
Most még nehezíteni akartok rajta.Aki nem így szerezte, attól elveszitek?Akik régebben szerezték azoknak az "ölébe hullott", aki most nemrég kezdte a játékot az meg izzadjon vért?
Helyes ez így???
Itt szvsz mindenki jobban ért sztem ehhez az egészhez, szóval lehet ,hogy nem jól látom. Viszonylag kezdő vagyok, de igazándiból a kék számok, meg a körbeforgás izgat, mert fönt ritkulnak a csaták ugye és nem azért játszom, hogy unatkozzam.

Alba 09-20-2006 21:05

Aki anno azert fordult hoyg kék szamot kajon akár maluszért is megérdemli
Senkitol nem szabad elveni mert a feltetele kmagvaltoztak.
Van vki mar (4) es akkor 5 os megszerzése ugyanolyan nehez neki mint masnak...
4 et kapott könyebben, ez van

Ati 09-20-2006 23:10

Még mindig ennél a felvetésnél tartunk, eddig ez ellen nem érkezett egyetlen ellenvetés sem:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31916)
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 22%
(3) - top 15%
(4) - top 10%
(5) - top 8%
(6) - top 6%
(7) - top 4%
(8) - top 1%
(9) - top1 helyezés

Ezzel kapcsolatban még bárkinek bármi észrevétele?

Ha nincs, akkor megyünk tovább, úgyhogy ha van, akkor azt most tessék leírni. :) Ma direkt minden belső fórumra is betettem, hogy fontos dolgokról beszélünk itt, úgyhogy akit kicsit is érdekelnek a változások, és bele akar szólni, az olvassa ezt a fórumot, és volt (még pár óráig van is :D) lehetősége hozzászólni. Lássuk az utolsó hozzászólásokat ezzel kapcsolatban! :)

Remedy 09-20-2006 23:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32015)
Még mindig ennél a felvetésnél tartunk, eddig ez ellen nem érkezett egyetlen ellenvetés sem:

Ezzel kapcsolatban még bárkinek bármi észrevétele?

Ha nincs, akkor megyünk tovább, úgyhogy ha van, akkor azt most tessék leírni. :) Ma direkt minden belső fórumra is betettem, hogy fontos dolgokról beszélünk itt, úgyhogy akit kicsit is érdekelnek a változások, és bele akar szólni, az olvassa ezt a fórumot, és volt (még pár óráig van is :D) lehetősége hozzászólni. Lássuk az utolsó hozzászólásokat ezzel kapcsolatban! :)

Egy vmi most jutott eszembe. Tegyuk fel egy szovi egyutt akar lepni. Akkor elvileg osszevissza kene lenniuk a topban kek szamtol fuggoen. Najo, tegyuk fel fel tudnak menni a legnagyobb kek szamos kozelebe. Mi van, ha ennek technikai akadalya van? Pl nem fernek be mindannyian az adott topba. Akkor 336 koronkent lepjen fel a szovi es az elso varjon az uccso emberre 1000 kort? Azert ez igy eleg fura lenne. Vagy mf legyen mindenki?

Colony 09-21-2006 07:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 32018)
Egy vmi most jutott eszembe. Tegyuk fel egy szovi egyutt akar lepni. Akkor elvileg osszevissza kene lenniuk a topban kek szamtol fuggoen. Najo, tegyuk fel fel tudnak menni a legnagyobb kek szamos kozelebe. Mi van, ha ennek technikai akadalya van? Pl nem fernek be mindannyian az adott topba. Akkor 336 koronkent lepjen fel a szovi es az elso varjon az uccso emberre 1000 kort? Azert ez igy eleg fura lenne. Vagy mf legyen mindenki?

Én pont emiatt javasoltam a jelenlegi felálláshoz a 9. személyiség megszerzésénél az 1%-ot. A legtöbb csoportban belefér az 1%-ba egy 4 tagú szövetség. Az a szövetség meg aki a 10 és fölötte lévő kék számokra hajt, szerintem "megérdemlik" a +1008 kört.

Ati 09-22-2006 09:30

Szintlépési szézalékokban akkor ez volt a végleges:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31916)
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 22%
(3) - top 15%
(4) - top 10%
(5) - top 8%
(6) - top 6%
(7) - top 4%
(8) - top 1%
(9) - top1 helyezés

Ezzel a részével is megvagyunk.

Megvan akkor, hogy a fellépési hektár fölötti, szabadságon levő országok körönként 1 hektárt veszítenek, megvan, hogy a továbblépéshez milyen top%-oknak kell megfelelni, megvan, hogy ha valaki nem tud/akar ezeknek a szigorytott feltételeknek megfelelni, akkor bármikot eldobhasson a plusz személyiségei közül egyet vagy többet. (A szabadság alatti hektárvesztés anarchista csoportra nem vonatkozik.)

Az egyetlen nyitott kérdés az 1/A-2/B téma. No vesézzük ezt még ki. :)

Ha valakinek 1/A-ban van egy országa, és közben a 2/B-ből akar fordulni plusz személyiségekért, akkor milyen feltételeket teljesítsen az 1/A-s és a 2/B-s országa.

Az eredeti javaslat az volt, hogy az 1/A-s is legalább a 2/B-s feltételeket teljesítse (ha 5 személyiséggel akat fordulni, akkor A-ban is a top8%-ban legyen, akkor is, ha az A-s országa csak 1 személyiségű). Ellenérv volt, hogy sokkal könnyebb A-ban az előző forduláshoz szükséges 10%-ról a 8%-ba bejutni, mint egy új országgal felmenni A-ba, és onnan bejutni a top8%-ba, ezért elszaporodnának az A-ban a betonvédelmű országok, amik csak 2-2%-okat haladnának fel 5000 körönként.

-Fegya- 09-22-2006 09:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32132)
Az egyetlen nyitott kérdés az 1/A-2/B téma. No vesézzük ezt még ki. :)

Evvel kapcsolatban érdekelne, hogy a jelenlegi 1A top30% országai közül hánynak nincs lentebbi szinten kis orija.

All times are GMT +1. The time now is 00:37.