Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Senki 01-14-2007 20:34

HUJJ! De szeretem ha beírom, hogy nehezen megyek minimum fölé vissza, és még akkor bevernek, hogy beér a fedezésem de be se épültem, ráadásul ismerős csinálja!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

tdomo 01-17-2007 07:12

Nagy arcraesés. Megy a sereg két részletben fosztani, a célpont meg a már zsebben érzett pénzből vett pont annyi védelmet, hogy ne tudjam beütni.

Zsáni 01-17-2007 07:34

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 66357)
Nagy arcraesés. Megy a sereg két részletben fosztani, a célpont meg a már zsebben érzett pénzből vett pont annyi védelmet, hogy ne tudjam beütni.

ezen ne dühöngj, inkább tanulj belőle :)

nekem a vizsgaidőszakból van már marhára elegem :(

tdomo 01-17-2007 07:35

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 66361)
ezen ne dühöngj, inkább tanulj belőle :)

nekem a vizsgaidőszakból van már marhára elegem :(

Nem dühöngök igazán, ezen már csak mosolygok.:)

Remedy 01-17-2007 07:37

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 66362)
Nem dühöngök igazán, ezen már csak mosolygok.:)

Inkabb gondolj ilyenre elotte, es menj 1 reszletben fosztani, es akkor, amikor feltetelezed hogy epp nincs benn az ellen :P

Egy fosztast meg kell tervezni, hogy sikeruljon... vagy szerencse kell...

Zsáni 01-17-2007 07:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 66364)
Inkabb gondolj ilyenre elotte, es menj 1 reszletben fosztani, es akkor, amikor feltetelezed hogy epp nincs benn az ellen :P

Egy fosztast meg kell tervezni, hogy sikeruljon... vagy szerencse kell...

jelen helyzetben egyetértek Remyvel...
és mondjuk azért ilyen ez a játék, hogy ellessünk másoktól dolgokat :)
Nem csinált butaságot az sem, akire rámentél :)

Burning 01-17-2007 14:17

hát biztos nem, mert felment a kat.morál is és a pénz is megmarad, mert gondolom utánna kitette a piacra a cuccost.

Zsáni 01-17-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66423)
hát biztos nem, mert felment a kat.morál is és a pénz is megmarad, mert gondolom utánna kitette a piacra a cuccost.

nyilván :)

Burning 01-17-2007 14:20

tegnap elnyomtam a varik árát egy nullával és vesztettem rajta rendesen:mad::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
igaz, hogy most már gazdag emberektől ezt a veszteséget pótoltam, de még csináltam más bakikat is, amiket még pótolni kell:)

az ütésekkel kapcsolatban csak annyi, hogy sosem lehetsz biztos, hiszen ha be is ütsz kiteheti a pénzét. nekem pl. volt, hogy 10 milkáért mentem, de elfelejtettem kipipálni a szövist és 6 körre mentem. mikor megláttam hogy beütök örültem, de aztán egy soraal lejjebb az összeg: 8390 arany:(:(:(:(:(

Burning 01-17-2007 14:22

hát meg szerintem lelki dolog is egy ütés. ha én beütök örülök, ha nem akkor viszonylag keseredett vagyok, mert kiszámoltam, elküldtem a sereget és ez mind hiába:(

All times are GMT +1. The time now is 13:46.