![]() |
HUJJ! De szeretem ha beírom, hogy nehezen megyek minimum fölé vissza, és még akkor bevernek, hogy beér a fedezésem de be se épültem, ráadásul ismerős csinálja!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
|
Nagy arcraesés. Megy a sereg két részletben fosztani, a célpont meg a már zsebben érzett pénzből vett pont annyi védelmet, hogy ne tudjam beütni.
|
Quote:
nekem a vizsgaidőszakból van már marhára elegem :( |
Quote:
|
Quote:
Egy fosztast meg kell tervezni, hogy sikeruljon... vagy szerencse kell... |
Quote:
és mondjuk azért ilyen ez a játék, hogy ellessünk másoktól dolgokat :) Nem csinált butaságot az sem, akire rámentél :) |
hát biztos nem, mert felment a kat.morál is és a pénz is megmarad, mert gondolom utánna kitette a piacra a cuccost.
|
Quote:
|
tegnap elnyomtam a varik árát egy nullával és vesztettem rajta rendesen:mad::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
igaz, hogy most már gazdag emberektől ezt a veszteséget pótoltam, de még csináltam más bakikat is, amiket még pótolni kell:) az ütésekkel kapcsolatban csak annyi, hogy sosem lehetsz biztos, hiszen ha be is ütsz kiteheti a pénzét. nekem pl. volt, hogy 10 milkáért mentem, de elfelejtettem kipipálni a szövist és 6 körre mentem. mikor megláttam hogy beütök örültem, de aztán egy soraal lejjebb az összeg: 8390 arany:(:(:(:(:( |
hát meg szerintem lelki dolog is egy ütés. ha én beütök örülök, ha nem akkor viszonylag keseredett vagyok, mert kiszámoltam, elküldtem a sereget és ez mind hiába:(
|
All times are GMT +1. The time now is 13:46. |