Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Remedy 09-24-2013 17:59

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 305349)
mondjuk ennek sok értelme nincs, mert elég lassan fognak telni a körök :) ott fogja várni az a szövi, hogy mikor jön elő újra

Látom nem értetted. A törpe le van ütve, nincs kinn visszajönnie, és egyre lejjebb verik. Mondjuk. És ez csak egy példa a 100 disznóság közül, amire ez lehetőséget ad.

none 09-24-2013 18:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305357)
Látom nem értetted. A törpe le van ütve, nincs kinn visszajönnie, és egyre lejjebb verik. Mondjuk. És ez csak egy példa a 100 disznóság közül, amire ez lehetőséget ad.

Ez eddig nem történhetett meg? Leverik, kimegy, jön a hiéna és a csoport végéig verhetik, bár már rég nincs olyan aktivitás, hogy ez megtörténjen..:)

Dave 09-25-2013 22:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305348)
Mondjuk szerintem is igen csúnya "taktikákra" ad ez lehetőséget így. Kimész támadni, mire hazaér a sereged már szabizhatsz is. Pl. hajnalban levered a törpéjét egy szövinek, majd elszabizol, és nem tudnak visszaütni sem.

Na kérem!

1. ha az a bizonyos törpe éjszaka nem elérhető, akkor menjen szabira

2. ha nem akar szabira menni, akkor körönként távolozni kell, pont mint idági.

lényegében 2 lehetőség van. vagy észreveszed a feléd tartó sereget, vagy nem. pont mint eddig. ha csak 2 kör múlva veszed észre, tök mindegy, hogy a támadó szabin van-e, vagy nincs. tőled 8-10 körre van. mit tudnál csinálni????

most a törpének 1-el több lehetősége van arra, hogy éjszaka biztonságban tudja az oriját... a rövid szabi, nem csak a támadás utáni menekülésre jó, hanem a támadás előtti menekülésre is. kétirányú utca...

Ghosti 09-26-2013 02:33

Sziasztok!

Mar megint felmerult bennem kerdes, meghozza az angollal kapcsolatban.
Ugye ott is lattam bennt van a szabira megadott ido.

Mit jelent egy orszagom neve mellett az 'inactive' nem szoszerint kerdezem, hanem, ha a status 'inactive' akkor is fogynak a szabi korok?

Ati 09-26-2013 14:26

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 305393)
Sziasztok!

Mar megint felmerult bennem kerdes, meghozza az angollal kapcsolatban.
Ugye ott is lattam bennt van a szabira megadott ido.

Mit jelent egy orszagom neve mellett az 'inactive' nem szoszerint kerdezem, hanem, ha a status 'inactive' akkor is fogynak a szabi korok?

Inaktív jelenleg csak fagyasztással lehet egy ország, ilyenkor a szabadság körei nem telnek.

(Mivel az angolban nincs évenkénti azonosítás, ezért ott előfordulhat még más okból inaktív ország is régről.)

Pool 11-14-2013 20:55

Nagyon durva, hogy beléptem egyik szabis orimba és az 1 kör teljes krónika még mindig aktív, nem kellett újra ellőni, hogy szétnézzek...
teccik :D

Pacsi 11-15-2013 09:56

Van valami akadálya annak, hogy több országot is le lehessen fagyasztani?

Az elkopó szabadság miatt szerintem jó lenne bevezetni. Lehetnek olyan országok akiknek nincs túl sok megtakarított szabadságuk, és pillanatnyilag nem tudnak játszani. Ha a rövidített szabadság miatt beesnek a játékba és szétcincálják Őket, akkor soha nem fognak visszatérni és előlről kezdeni.

none 11-15-2013 10:24

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306184)
Van valami akadálya annak, hogy több országot is le lehessen fagyasztani?

Az elkopó szabadság miatt szerintem jó lenne bevezetni. Lehetnek olyan országok akiknek nincs túl sok megtakarított szabadságuk, és pillanatnyilag nem tudnak játszani. Ha a rövidített szabadság miatt beesnek a játékba és szétcincálják Őket, akkor soha nem fognak visszatérni és előlről kezdeni.

Szerintem meg lassan lehetne értékelni az új szabit, és megnézni beváltotta-e azt amiért bekerült, vagy pedig rosszabb lett tőle a játék..:)

Ati 11-15-2013 10:36

Quote:

Originally Posted by none (Post 306185)
Szerintem meg lassan lehetne értékelni az új szabit, és megnézni beváltotta-e azt amiért bekerült, vagy pedig rosszabb lett tőle a játék..:)

Jelenleg nem hasonlóak a körülmények az új szabi bevezetése előtti időszakhoz. Sokan most szembesültek azzal, hogy azonosítás hiányában leállt az országuk. Az értékelésnek mindenképpen távol kell esnie az azonosítástól.

Zordi 11-15-2013 18:36

értékelem... hétvégén elszabiznak, így unalmas lett a játék.... nem lesz ennek jó vége :)

All times are GMT +1. The time now is 00:13.