![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. ha az a bizonyos törpe éjszaka nem elérhető, akkor menjen szabira 2. ha nem akar szabira menni, akkor körönként távolozni kell, pont mint idági. lényegében 2 lehetőség van. vagy észreveszed a feléd tartó sereget, vagy nem. pont mint eddig. ha csak 2 kör múlva veszed észre, tök mindegy, hogy a támadó szabin van-e, vagy nincs. tőled 8-10 körre van. mit tudnál csinálni???? most a törpének 1-el több lehetősége van arra, hogy éjszaka biztonságban tudja az oriját... a rövid szabi, nem csak a támadás utáni menekülésre jó, hanem a támadás előtti menekülésre is. kétirányú utca... |
Sziasztok!
Mar megint felmerult bennem kerdes, meghozza az angollal kapcsolatban. Ugye ott is lattam bennt van a szabira megadott ido. Mit jelent egy orszagom neve mellett az 'inactive' nem szoszerint kerdezem, hanem, ha a status 'inactive' akkor is fogynak a szabi korok? |
Quote:
(Mivel az angolban nincs évenkénti azonosítás, ezért ott előfordulhat még más okból inaktív ország is régről.) |
Nagyon durva, hogy beléptem egyik szabis orimba és az 1 kör teljes krónika még mindig aktív, nem kellett újra ellőni, hogy szétnézzek...
teccik :D |
Van valami akadálya annak, hogy több országot is le lehessen fagyasztani?
Az elkopó szabadság miatt szerintem jó lenne bevezetni. Lehetnek olyan országok akiknek nincs túl sok megtakarított szabadságuk, és pillanatnyilag nem tudnak játszani. Ha a rövidített szabadság miatt beesnek a játékba és szétcincálják Őket, akkor soha nem fognak visszatérni és előlről kezdeni. |
Quote:
|
Quote:
|
értékelem... hétvégén elszabiznak, így unalmas lett a játék.... nem lesz ennek jó vége :)
|
All times are GMT +1. The time now is 00:13. |