![]() |
Sztem is változtatás kell, mert tényleg röhejes hogy tulképpen egy raktárakra korlátozott szieszta a faji vari, amihez ráadásul még több vari is kell...
Autovédelem tekilopásra?:eek: szép és jól hangzik a törpök szempontjából, de ettől még gondolni kell a másik oldlara... tolival igazán csak tekizni éri meg. Lotr a 30+20%ban az a gáz hogy tényleg nem mernének támadni a-ban a törpök, mert ha kisérik akkor csak 20%-ot koptathatnak,ami elég kevés. nem kell tekivédő fajt csinálni a törpből, erre ott van már a gnóm és az óriás is. az óriási táp lenne sztem. a törpök a bányáik miatt speciális faj, erre kéne élezni a faji varit, pl hogy a varázslat ideje alatt többet termelnek vagy vmi ami erre vonatkozik. esetleg a fantomépületből kiindulva, hogy minden bányája, őrtoronyként és/vagy barakként jelenik meg az éplistáján, és így már nehezebb lesz vele számolni, és nagyon nehezen mondod meg a tényleges adatokat erről... |
Quote:
Köszi . Sejtettem, de Mostmár értem mire célozgattak korábban.. Azt nem tudom, hogy a 20% oly kevés lenne? :| Az A-ban lévő játékba nem tudom mennyire követeli meg a 20% nál nagyobb "koptatás" ahogy neveztétek:D Ezt azért jó lenne tisztázni, örülnék ha szemléltetnétek, vagy szemléltetné pár A-s törpicsek... MER ha elengendő lenne a 20% koptatás is.. mer gyakorlatba se koptatnak többet, akko sztem jó megoldás lenne... |
LotR: Mivel nem kis seregeket küldenek az emberek egy üres orira, a minél többet tudsz koptatni annál jobb elv érvényesül. Tehát a 30% sokkal jobb a 20%-nál (50%-kal többet tudsz koptatni)
Másrészt nem értek egyet veled abban, hogy mindenki megmarad a jólbevált lopási céloknál. Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki. Ha a tekiből több hasznot húz, akkor tekit visz, ha nyersből, akkor nyerset visz. A törp szempontjából meg (extrém termeléstől eltekintve) a tekilopás a rosszabb mégha az értéke alacsonyabb is a nyerslopásos variációnál, mert ugye lelépnek az egységek ha nem vagy napi 24 órában. Empty: te meg megint feltaláltad a spanyolviaszt -minden felvetésed ki lett vesézve az elmúlt néhány oldalon ;) (kivéve a bankszerű rakizárást, de már a 80% zárás is soknak tűnik -amit 15 rakival elérne- szóval eleve túlzásnak tűnik) |
Quote:
"Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki." Ez alap igazság! Amit korábbi írásaimban is szerepel... De ezt azért tovább kell gondolni... Ami a mostani írásomból is kitünik... (nem vágom le a tojást tójó tyúkot esete) A koptatást értem:) (köszi Arra a tajékoztatást!:)) Mivel nincs tp-m , h a koptatásnál ,mekkora hátrányt jelentene a törpének hogy csak 20% lakás tekercse van és fix 30%-a. Még mindig érdekelnének a visszajelzések! Infok! |
Quote:
|
Quote:
Mi lenne ha neki is 50%-is kellene írni a tekercset, ami kopna is neki! De cserébe 30%-a lophatatlan lenne, végülis ez majdnem az ami mostvan:D De így még a koptatást is segíthetné:) Tehát megoldana 2 legyet 1 csapásra... Mivel lopni meg 20%-át lehetne lopni a lakástekinek, ami elenyésző, és azt már simán tudja fedezni a termelése. |
Quote:
Ha átviszed Atin, hogy a törpim 50% tekivel koptasson sereget, aláírásokat fogok gyűjteni a szentté avatásod érdekében:D |
Quote:
De ha átviszük itt a forumon, és sokan-e javaslat mellé állnának. Tehát nincs egyéb kifogás, megszavaztatjuk és 50-en 100-an szavaznának mellette ,akko van esélyünk Ati elé állni:) Talán Reménykedhetünk is a sikerben;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
De egyre gondolunk, és ez a lényeg :D A törpe 50%-a meg már túlzás lenne. Nem kicsit... igenis jó faj az, csak nem arra való amire a gnóm. |
| All times are GMT +1. The time now is 13:21. |