![]() |
Quote:
- amikor megjelentek napokig irtottam őket - tuti, hogy Swiss2-vel is öltem meg banditát klánváros védése során. |
Valami zavart érzek az erőben:
Sajnos nem tudok képeket beilleszteni ide, így leírom: Alap adatok: - kilenc segéd - ezüst medál - kézi kocsi Leírás: nyugalmi helyzetben a kilenc segéd velem együtt 311 erővel bír, ha van rajtam medál akkor egy idő után frissít és 411-et jelez ki, bár amint viselem vissza ugrik 286-ra és utána frissül csak 411-re. Ha veszek egy kézi kocsit akkor 411-ről először 386-ra korigál majd utána frissít 511-re, de így sem bírok el 40 fát. Azért nem mert amikor veszek egyet egyből 386-ra ugrik az erő kijelzés. |
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott:
Köszi. |
Quote:
|
Quote:
Elad kocsi - frissült levesz medál - frissült felvesz medál- frissült megvesz 40 - frissült Teljesen jól működik! |
Egy éjszaka alatt offline módban 48 zsák búzát szedtem össze 9 segítővel...Ami 48 tick, és kb 600 ticken keresztül voltam távol (10 óra)...Gondolom hosszabb távon jobban húz a 10% felé... :)
De minden esetre, ez jól működik :) |
És még annyi, hogy szerintem a segítők mindig segítsenek, tehát:
- disznóvágáskor - lisztőrléskor - kenyérsütéskor - stb. Tehát ne csak az alapanyag kitermelésén segítsenek :) |
Quote:
|
Quote:
Jó, de akkor is :) Pl. a disznó levágásánál tudnak segíteni, és a liszt készítésénél is...Sőt, lényegében mindenhol, csak kenyérkészítésnél nem, és akkor már mindenhova be lehetne rakni a segítséget... |
All times are GMT +1. The time now is 06:21. |