Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Ati 05-11-2009 08:41

Hamarosan újabb teszt kezdődik, de előtte még az eddig összegyűlt javítandókon futok végig.

A banditákkal kapcsolatos tesztek azt hiszem, hogy sikeresen zárultak, rengetegmindent lehetett itt tezstelni: nagy csoportok elleni egyéni és csapatos harcot, városépítést, városrombolást, ostromkijelzést stb.

Amíg az új teszt elkezdődik, addig szeretnétek még banditákkal harcolgatni, vagy visszavegyem már egy kicsit a számukat, hogy ne bontsák állandóan a városokat? :)

csabi 05-11-2009 11:58

sikerül felvásárolnom többet, mint amennyi a piacon van, és ezzel gyakorlatilag árut teremtek, de csak ugy, ha nem csak az én árum van kint a piacon.. 35kőből simán csináltam 50et, most fából is csinálok egy nagyrakásnyit..

Ati 05-11-2009 11:59

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 211024)
sikerül felvásárolnom többet, mint amennyi a piacon van, és ezzel gyakorlatilag árut teremtek, de csak ugy, ha nem csak az én árum van kint a piacon.. 35kőből simán csináltam 50et, most fából is csinálok egy nagyrakásnyit..

Ez időközben már javítva, csak még pár dolgot berakok, mielőtt újraindítanám a játékot.

Toto 05-11-2009 12:06

A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A vaddisznó élettelenül esik a földre.
Megvágtad a vaddisznót. 2 életerőt vesztett.
Segítőid 84 életerővesztést okoztak.

A vaddisznó megszúrt. 1 életerőt vesztettél.
Segéded 3 életerőt vesztett.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Vaddisznó

88 ÉP-vel rendelkező vaddisznó? :eek:

Ati 05-11-2009 12:07

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 211026)
A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A vaddisznó élettelenül esik a földre.
Segítőid 84 életerővesztést okoztak.

A vaddisznó megszúrt. 1 életerőt vesztettél.
Segéded 3 életerőt vesztett.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Vaddisznó

88 ÉP-vel rendelkező vaddisznó? :eek:

Erről már volt szó régebben, most nem keresem vissza. A lényeg, hogy akkor hal meg, ha az életereje nulla lesz, vagy alá megy a harci kör végére. Itt nulla alá ment, meghalt.

Toto 05-11-2009 12:08

Stornó, ez megint valami olyan amit még nem olvastam :D
Mert látom vannak itt brutálisabb életerővesztések vaddisznóknál, amiknek az alap ÉP-je fele annyi volt :)

Toto 05-11-2009 12:22

Ezeknél a vaddisznóknál nincs csordaszellem :D
Realisztikusabb lenne, ha azoknál a moboknál, amelyek élőben is csapatban támadnak, azok itt is megtegyék. Tehát támadás esetén 2 vagy több egy mezőn álló vaddisznó, oroszlán meg más csapatban élő állat egyszerre harcoljon.
A zsoldos, meg ha van vele egy kockában kereskedő, takarító, őr stb. akkor (képzeletünk szárnyalása által) feltételezhetjük, hogy az fogadta fel, így a védendő megtámadásakor bekapcsolódhatna :)

csabi 05-11-2009 12:28

Ati újraindulásnál vmiért nem megy tovább az építkezés két épületnél, toborzás megy, de építkezés megállt.. :(

Ati 05-11-2009 12:36

TESZTFELADAT

Volt egy frissítés, pár javítás és módosítás történt, ezeket kellene letesztelni:

1. A piaccal kapcsolatos túlvásárlás.
  2. Bekerült egy "nem építhetsz semmit" kapcsoló, ezt kellene kipróbálni, hogy valóban nem tudsz-e semmi épületet építeni, illetve a folyamatban lévő építkezések leálltak-e. (Plusz banditák nem rombolnak most semmit.)
Még függőben:
  1. Erőkiírás nem frissül. Toto írt róla itt: http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=360, innen a második pont. Nekem nem sikerült ezt előhoznom. Másnak sikerül?
És akkor most kérem jelentkezni azokat, akik szeretnének térképszerkesztési jogosultságot. Ez teljesen fakultatív.

Köszi.

Ati 05-11-2009 12:37

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 211031)
Ati újraindulásnál vmiért nem megy tovább az építkezés két épületnél, toborzás megy, de építkezés megállt.. :(

Gyorsabb vagy, mint ahogy én leírtam a mostani változásokat. :) Ez az egyik mostani változás, tehát ezek szerint itt máris van egy visszajelzés, hogy ez jól működik. :)

All times are GMT +1. The time now is 11:29.