Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Betelgeuse 10-14-2008 16:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193626)
és azt hogy miért azt meg nem tudom talán hataloméhség :) mer ők a Janik hogyha ott fent vannak

vagy talán kell a klánháborúra odafenn?:)

Druida 10-14-2008 17:11

Ati annyira nem értelek. neked nem elég annyi a törléshez hogy tisztában vagy vele mi zajlik odafent? az 5S-es toppal kapcsolatban is lett neked küldve egy Jksz jelentő, mégse történt semmi. És szerintem ezért nem küld Senki W-s toppal kapcsolatos jelentést, mert mindig elutasítod, vagy fittyet hánysz rá.

vityu 10-14-2008 17:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193615)
Az égvilágon semmi probléma nincs a W topjával, hiszen az elmúlt hónapokban egyetlen ezzel kapcsolatos jelzés sem érkezett.

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 193521)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:
2008-10-12 14:39:42 Dark Elder (#555193) elfoglalt 391 hektárt Ezüstszemű Levander (#532609) országától.
Sorszám Csoport Ország Érték
555193 5/W Dark Elder 270.464

Quote:

Originally Posted by Dark Elder (Post 192272)
Sziasztok ! Így van, teljesen igazad van, töröltem az országom... természetesen azért mert átkerült anarchba... DE ! hozzáteszem, nem teljesen úgy van ez a dolog , ahogy páran gondolják... nem magyarázkodom, mert nincs olyan ember akinek kéne... de abban a kizárásban nem én voltam a ludas... és nem több ori szabálytalan irányítása miatt, hanem a szabályos játék védelme miatt került át az orim .... kettő között igen nagy különbség van... szerintem... mindenki szid, köpköd, és gyanusítgat... tudjátok, nézzünk tükörbe és az vesse a másikra az első követ , aki még soha nem vétkezett... ( nem az akir még soha nem buktattak le.... )
Köszönöm !

Gyakorlatilag az előző, ugyanolyan nevű ország tulajdonosa, aki feltehetően ugyanaz a személy, bejelentette, hogy nem tiszta, sőt át is raktátok anarchba. Erre jön egy ugyanolyan nevű ország, ugyanazt csinálja, és semmi sem gyanús...
Én vagyok W-ben, de jelenteni nem fogok, mert semmi értelme, mert ahogy le van írva, pontosan semmit sem tudok! Nincsenek infók, csak ezek, amikre rá lehet fogni amit csak akarnak. Ezzel nem lehet bűnösséget bizonyítani. És ameddig nem szúrnak el látványosan valamit...

Ati 10-14-2008 17:39

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193628)
Ati annyira nem értelek. neked nem elég annyi a törléshez hogy tisztában vagy vele mi zajlik odafent?

Egy kicsit túl van ez a dolog lihegve.

Érkezett értékelhető jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett.

Érkezett egyáltalán BÁRMILYEN jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett.

Akkor mi a kérdés?

Aki más csoportban van, vagy nem is játszik, az hatalmas összeesküvéseket vél felfedezni, aki ott játszik abban a csoportban, az pedig nem. Nem fura ez egy kicsit?

Költői a kérdés, nem kell rá válaszolni, azt hiszem, hogy eleget foglalkoztam már ezzel. Nem szeretek nemlétező problémákkal foglalkozni. :)

Druida 10-14-2008 17:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193632)
Egy kicsit túl van ez a dolog lihegve.

Érkezett értékelhető jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett.

Érkezett egyáltalán BÁRMILYEN jelentés a W topjával kapcsolatban? Nem érkezett.

Akkor mi a kérdés?

Aki más csoportban van, vagy nem is játszik, az hatalmas összeesküvéseket vél felfedezni, aki ott játszik abban a csoportban, az pedig nem. Nem fura ez egy kicsit?

Költői a kérdés, nem kell rá válaszolni, azt hiszem, hogy eleget foglalkoztam már ezzel. Nem szeretek nemlétező problémákkal foglalkozni. :)

akkor ezt kicsit átírnám 5S-re.

Érkezett bármilyen jelentés 5S-es jksz-el kapcsolatban? érkezett

Voltak benne feltüntetve olyan tények, amikből tisztán lehet látni hogy jksz-ről van szó? igen voltak.

Tettek vmit az ott folyó jksz ellen? nem tettek.

nem tudom mit vársz Ati, 5S-el volt bejelentés, ott nem tettél semmit, akkor miért írkálna mindenki jksz jelentőket?

Ati 10-14-2008 17:48

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193634)
akkor ezt kicsit átírnám 5S-re.

Érkezett bármilyen jelentés 5S-es jksz-el kapcsolatban? érkezett

Voltak benne feltüntetve olyan tények, amikből tisztán lehet látni hogy jksz-ről van szó? igen voltak.

Tettek vmit az ott folyó jksz ellen? nem tettek.

nem tudom mit vársz Ati, 5S-el volt bejelentés, ott nem tettél semmit, akkor miért írkálna mindenki jksz jelentőket?

Ne tessék szelektíven olvasni:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193615)
Egyetlen csoport van, aminek a topjával kapcsolatban érkeznek jelzések, az megfigyelés alatt is van, de az nem a W.

Druida 10-14-2008 17:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193635)
Ne tessék szelektíven olvasni:

:rolleyes: ezekszerint 5S-re céloztál. és ott miért nem teszel semmit, akkor meg szabadna esetleg tudni? :(:(

laci 10-14-2008 17:52

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193634)
...nem tudom mit vársz Ati, 5S-el volt bejelentés, ott nem tettél semmit, akkor miért írkálna mindenki jksz jelentőket?

Szerintem azért mert ha van egyáltalán esély hogy egy feltételezett csalást kivizsgáljanak, az a JKSZ bejelentőnél van, és nem a külső fórum "Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban" egyik topicjában, közvetlenül a dipis szösszenetek és a hasonló súlyú témák mellett.

Elhiszem hogy problémákat láttok, de ha Ati ezerszer elmondta hogy ez a téma semmit nem nyoma latban, akkor fogadjátok el hogy a beszélgetésen túl semmi következménye nem lesz annak amiket ide írogattok.

Kezdjétek el jelentgetni a dolgokat a supportnak, előbb-utóbb hátha lesz valami, más lehetőség nincs.

Ati 10-14-2008 17:53

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193636)
:rolleyes: ezekszerint 5S-re céloztál. és ott miért nem teszel semmit, akkor meg szabadna esetleg tudni? :(:(

ENNYIRE szelektíven tényleg ne tessék már olvasni. Tessék elolvasni vagy az eredeti beírásomat, vagy azt, amit beidéztem.

laci 10-14-2008 17:53

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193636)

Ez már tényleg szelektív olvasás :p

"...az megfigyelés alatt is van"

All times are GMT +1. The time now is 02:32.