![]() |
1 profi angolos segítségét szeretném kérni :D
Az ebay-en nézelődök és az árakon leesett az állam ...Szóval segítség kellene,hogy mint s ,hogy kell csinálni. |
Quote:
Az angol ebay-t nézegeted? :) Mármint ebay.co.uk, vagy az ebay.com? Regisztrálni szeretnél? Később ha venni akarsz valamit, akkor banki átutalással, vagy paypal-lal gondolod, van-e paypal-od :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hardverapro pont hu :D |
Quote:
Ha nagy cégtől veszel, akkor postaköltséggel is olcsóbban kijön, mint ha otthon vennéd meg ;) |
SOS!
Anya tegnap rárakta a gyermekzárat a TV-re.Egy régebbi típusú tv-ről van szó, philips típusú.Valami segítséget tudnátok adni?Kezdetleges szerelést meg tudok csinálni, (pl leszedni a hátulját, kapcsolókat ki be kapcsolni a tv-n belül, ha egyáltalán van ilyen). |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv
Valaki tudna segíteni? Kb egy hete újraraktam a Windows-t, azóta minden jól működik, bár eddig még nem írtam ki DVD-t. A mai napon viszont pont azt akartam csinálni és erre kiírja az író, hogy nem talál CD/DVD meghajtót. A meghajtók egyébként mind elérhetőek, be is olvasnak bármilyen CD/DVD-t. Eddig bármilyen író programot próbáltam mind kiírta, hogy nincs meghajtó. Valaki tudna ötleteket mondani? Előre is köszi! |
All times are GMT +1. The time now is 22:09. |