Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Dragi 05-26-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98774)
Engem igazabol erdekelt volna, hogy esetleg hozzaszol-e meg invisible a temahoz, ugyhogy igenis olvasgattam... csakhat ugye amikor a ket oldalfrissites kozott a sok "vicces" hozzaszolas miatt mar megint plusz 3 oldal volt a topikban... oszt ezek utan probald meg nemolvasgatas nelkul kihamozni a "relevans, fontos" infokat.

Az uj modul meg szep es jo, de en nemlatom sok ertelmet, ami nem erdekelt eddig sem olvastam, nemzavar ha ottvan a listaban. Ha mar ilyen ignoralos cuccrol van szo es muszaj lenne valasztanom, akkor inkabb felhasznalok letiltasara voksolnek, de alapvetoen ezt sem valasztanam, mindenkinek lehet 100 hulyeseg mellett 1 ertelmes hozzaszolasa :cool:

3 napja nem szólt invisible a témához :) Ezekután mit vársz ? még jó hogy hülyéskedünk tán tilos ?:)

Lik-lak 05-26-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 98776)
3 napja nem szólt invisible a témához :) Ezekután mit vársz ? még jó hogy hülyéskedünk tán tilos ?:)

termeszetesen nem tilos, de ezt a kettovel ezelotti hozzaszolasomban mar leirtam. csak szerintem van arra 600 masik topik ami kifejezetten erre lett nyitva...

Dragi 05-26-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98779)
termeszetesen nem tilos, de ezt a kettovel ezelotti hozzaszolasomban mar leirtam. csak szerintem van arra 600 masik topik ami kifejezetten erre lett nyitva...

Általános beszélgetés Hódítós témákban
Oldal újratöltése Sérelmeink'

sztem meg kifejezetten jó helyen járunk :) mivel Langelika a Hódítón belüli játékos ezért a topic megállja a helyét ott ahol van ;)

Zsáni 05-26-2007 12:49

Quote:

Engem igazabol erdekelt volna, hogy esetleg hozzaszol-e meg invisible a temahoz, ugyhogy igenis olvasgattam... csakhat ugye amikor a ket oldalfrissites kozott a sok "vicces" hozzaszolas miatt mar megint plusz 3 oldal volt a topikban... oszt ezek utan probald meg nemolvasgatas nelkul kihamozni a "relevans, fontos" infokat.

vártuk ide vissza langelikát, de nem jött, ráadásul aki a honlapjára ment közülünk, azokat ki is dobta. innentől kezdve nem igazán érdekel a dolog, hogy mit fog válaszolni, mert úgy vélem soha többé nem jön ide vissza. az meg magánügy és probléma, hogy neked mennyit kellett visszaolvasnod. ha érdekel valami langelikáról, írj neki. és akkor csupa fontos infot fogsz kapni :D

Quote:

Az uj modul meg szep es jo, de en nemlatom sok ertelmet, ami nem erdekelt eddig sem olvastam, nemzavar ha ottvan a listaban. Ha mar ilyen ignoralos cuccrol van szo es muszaj lenne valasztanom, akkor inkabb felhasznalok letiltasara voksolnek, de alapvetoen ezt sem valasztanam, mindenkinek lehet 100 hulyeseg mellett 1 ertelmes hozzaszolasa :cool:

Ez sem tartzozik a témához, és engem speciel még nem is érdekel. akkor most miért is írtad ide? kezdjelek én is kritizálni, mint te minket???????

Zsáni 05-26-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 98779)

ez is kifejezetten erre lett nyitva szerintünk :D

Lik-lak 05-26-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 98781)
kezdjelek én is kritizálni, mint te minket???????

Igen, legyszives. Imadnam ha az en szemem is kinyomnad, csak nyiss neki uj topikot, ami arrol szol :)

BimmBimm 05-26-2007 14:06

Lik-luk, szerinted ez a topik miről kéne hogy szóljon? Síráknozzunk, közben skandáljuk hogy langelika, hátha visszajön? Ugyanmár... Amikor megnyitotta a topikot még volt benne néhány értelmes hozzászólás, csak mikor elkezdett vérforraló dolgokat írni a honlapján, akkor elkanyarodott a téma. Most csak azért nyissunk egy újab Harcosok topikot Langelika néven mert neked fáj hogy el kell olvasnod az "offolást" ?

#Lopakodó# 05-26-2007 14:10

Nekem olyan érzésem van semmiről nem szólt a történet mint magára felhívni a figyelmet és a lapjának reklám legyen és esetleg bővüljön a privát Chat létszáma innen...

Csokibácsi 05-26-2007 14:10

Pörkölt volt ebédre, aztán meg bedobtam két hideg sört.
Azt hiszem, most sziesztázom egyet.

BimmBimm 05-26-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 98796)
Nekem olyan érzésem van semmiről nem szólt a történet mint magára felhívni a figyelmet és a lapjának reklám legyen és esetleg bővüljön a privát Chat létszáma innen...

Akkor miért tiltotta ki az ott tevékenykedő chat-előket?:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 06:00.