Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Fosztó 05-07-2007 20:06

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93354)
Minden fajnak egyesúlyban volt a malusza a bónusszal egyedül az elfnél nem volt ez így... Persze igen kényelmes volt ezért játszani vele...
Minden faj szívott a maluszok miatt az elfnek talán egy igazi korlátja volt a 10%-os fedezési limit, de azzal is szépen lehet fordulni...
a dupla rúna ártóhoz egyszerüen nevetséges volt mondjuk az 5szörös se nagy visszatartó erő max kezdő orinál...
Eze sehol nem voltak a bonuszaihoz képest

Ne essunk tulzasba ugy alitod be a dolgot mintha az elf lett volna a legerosebb faj ez egyaltalan nem igaz ( simman szet lehetett kapni eddig is mert a hodito nagyreszt nem mf-k harcarol szol ) nem csak a szamokat kell nezni hanem a hasznalhatosagot. A mostani valtoztasokkal az elf nem jo semmire max kajat termelni vele de en meg arra sem valakoznek.

Tsobi 05-07-2007 20:10

Gyerekek...úgy veszem észre,hogy itt sokan az elismertségüket ill. a hírnevüket féltve új fórumos nevet regeltek,hogy elmondhassák akár néha keményebb hozzászólásaikat is ...a becenevek árulkodóak :D:D

Csak mondanám,hogy ez nem helyes...

Steve 05-07-2007 20:12

OFF lehet itt hírnevet szerezni? ON

Tsobi 05-07-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 93783)
OFF lehet itt hírnevet szerezni? ON

A hírnév képletes volt...

Ati 05-07-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93782)
Gyerekek...úgy veszem észre,hogy itt sokan az elismertségüket ill. a hírnevüket féltve új fórumos nevet regeltek,hogy elmondhassák akár néha keményebb hozzászólásaikat is ...a becenevek árulkodóak :D:D

Csak mondanám,hogy ez nem helyes...

Nincs jelentősége, ez nem szavazás. (Amikor "szavazás" volt, akkor is hirtelen megnőtt az új regisztrációk száma, és rengeteg nulla beírásos ember -- akit azóta se láttunk -- szavazott.) Ez így megy, emiatt nincs is semmi jelentősége, aki úgy gondolja, hogy más néven szeretné elmondani a véleményét, tegye nyugodtan. Nem az számít, hogy ki mondja, hanem az, hogy mit. Ahol nincsenek érvek, csak többkörös tapasztalatból a tanulságok leszűrései, azokból a beírásokból úgyis látszik, hogy nem nyomnak túl sokat a latban.

-Hiena- 05-07-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 93778)
mert Te azt hiszed hogy egypár kör alatt szintet tudsz lépni a csopi közepéröl

ne a csopi kozeperol akarj lepni par kor alatt.
kevesebbet artasz szintlepesig. ennyi.

TDK 05-07-2007 20:24

Engem speciel a legkevésbé a hirnevem érdekel, hanem az, hogy én a b-be fellépve váltottam elfre, egy héttel a változás elött, és most 2k kört kéne itt túlélnem, úgy, hogy még hasznos tagja is vagyok a szövetségnek.
Jelenleg azonban az a helyzet, ha fel akarok mérni egy szövit 9%-ba lesz a varikészültségböl és ha elkezdenek rengetni, akkor majd nézem.

Egy elf eddig is ha jó felépitésü ori akart lenni, akkor nyista könyvtár,kovács,bánya, és ha lépést akart tartani a hadisokkal még fedeznie is kellett, vagyis az összes bevételi forrása az volt, amit lopott, de legylább ha bántották, volt esélye válaszolni

invisible 05-07-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93785)
Nincs jelentősége, ez nem szavazás. (Amikor "szavazás" volt, akkor is hirtelen megnőtt az új regisztrációk száma, és rengeteg nulla beírásos ember -- akit azóta se láttunk -- szavazott.) Ez így megy, emiatt nincs is semmi jelentősége, aki úgy gondolja, hogy más néven szeretné elmondani a véleményét, tegye nyugodtan. Nem az számít, hogy ki mondja, hanem az, hogy mit. Ahol nincsenek érvek, csak többkörös tapasztalatból a tanulságok leszűrései, azokból a beírásokból úgyis látszik, hogy nem nyomnak túl sokat a latban.

Pedig nagy szégyen ha valaki nem meri válalni a véleményét!:eek::eek::eek:

Eke 05-07-2007 20:26

van olyan csopi ahol igy is a szinte a lehetettlenség határát surolja a szintlépés ,a folytonos beütések végett(pl. Ro- -1Á) és 3-4 hónap munkáját se szeretnéd lenullázni ,erre ráadásnak viszonozni se tudod
Igaz van egy megoldás a Törlés:mad:

nyolcvan 05-07-2007 20:29

én nem pár-körös tapasztalat írtam az ötletet, hanem szöviérdekek miatt:
http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=475

mert maluszokkal az elf szöviben szinte használhatatlan (kiváncsi vagyok hány elf-et dobnak ki a szöviből, hogy "mennyé innét és fedezgessé inkább fel magadnak egyedül" :D )

csak azért kérdezem, hogy nincs arra lehetőség még ha vip-s feltétel mellett is, mert akkor lehet hogy könnyebb ha törli az országát, és úgy éri útol valahogy a szövit

All times are GMT +1. The time now is 08:38.