![]() |
Quote:
|
Gyerekek...úgy veszem észre,hogy itt sokan az elismertségüket ill. a hírnevüket féltve új fórumos nevet regeltek,hogy elmondhassák akár néha keményebb hozzászólásaikat is ...a becenevek árulkodóak :D:D
Csak mondanám,hogy ez nem helyes... |
OFF lehet itt hírnevet szerezni? ON
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kevesebbet artasz szintlepesig. ennyi. |
Engem speciel a legkevésbé a hirnevem érdekel, hanem az, hogy én a b-be fellépve váltottam elfre, egy héttel a változás elött, és most 2k kört kéne itt túlélnem, úgy, hogy még hasznos tagja is vagyok a szövetségnek.
Jelenleg azonban az a helyzet, ha fel akarok mérni egy szövit 9%-ba lesz a varikészültségböl és ha elkezdenek rengetni, akkor majd nézem. Egy elf eddig is ha jó felépitésü ori akart lenni, akkor nyista könyvtár,kovács,bánya, és ha lépést akart tartani a hadisokkal még fedeznie is kellett, vagyis az összes bevételi forrása az volt, amit lopott, de legylább ha bántották, volt esélye válaszolni |
Quote:
Pedig nagy szégyen ha valaki nem meri válalni a véleményét!:eek::eek::eek: |
van olyan csopi ahol igy is a szinte a lehetettlenség határát surolja a szintlépés ,a folytonos beütések végett(pl. Ro- -1Á) és 3-4 hónap munkáját se szeretnéd lenullázni ,erre ráadásnak viszonozni se tudod
Igaz van egy megoldás a Törlés:mad: |
én nem pár-körös tapasztalat írtam az ötletet, hanem szöviérdekek miatt:
http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=475 mert maluszokkal az elf szöviben szinte használhatatlan (kiváncsi vagyok hány elf-et dobnak ki a szöviből, hogy "mennyé innét és fedezgessé inkább fel magadnak egyedül" :D ) csak azért kérdezem, hogy nincs arra lehetőség még ha vip-s feltétel mellett is, mert akkor lehet hogy könnyebb ha törli az országát, és úgy éri útol valahogy a szövit |
All times are GMT +1. The time now is 08:38. |