![]() |
Quote:
ha megkapná azt, amit eddig is úgy hittünk, változnának bármiben a számításaid? nehezebb lenne Neked bármivel beütnöd az elfeket? NEM - mert eddig is ez alapján számoltál - tehát a jelenlegi (ill tegnapelőtti) állapothoz képest viszonyítva lenne bármibel is erősebb? -> ez az inercia rendszer;) és ha nem vagy képes átépülni, hogy megfingass néhány elfet, akkor az nem a játék hibája (nem feltétlenül hadira) |
Quote:
először szimpi volt amiket ítál, aztán ahogy belelovaltad magad idegesítő, most meg már szinte várom hogy írj, annyira mulatságos ahogy túldramatizálod a dolgokat :) ez persze csak a stílusodra vonatkozik, a túlzásaidat gondolatban lefaragva jó érvek is vannak ott, némelyikkel egyet is tudok érteni. |
Quote:
Ja és én vagyok aki egyfolytában a saját dumáját tolja? Egyetlen kérdésemre se adtál válasz,t ha visszaolvasol... míg én megindokoltam, hogy miért nem támogatom. Ugyanakkor örülnék ha nem magyaráznád el, hogyan kellene beütnöm az elfeket, ha már a legjobb 50ben bent vagyok. Jó éjt:) |
Megszületett a döntés.
Köszönöm mindenkinek az aktív részvételt a vitában. A változtatás 2 lépcsőben zajlik. 1. lépcső: az elf a valóságban is megkapja a +30% védőerőt. Ez a változás már bekerült a játékba. A súgóban írtak szerint módosult az elf. Bármennyire is azt mondják sokan, hogy eddig is mindenki ezzel számolt, a valóságban ez az elf védőerejének az eddigin felüli növekedését jelenti. Éppen ezért, ha már terítékre került az elf módosítása, akkor tovább bővítjük abba az irányba, hogy ezt a most mégjobban békésre, védekezőre beállt fajt valójában is ebbe az irányba toljuk el: 2. lépcső: a napokban további módosításként az elf a támadó varázslataira, és a támadó tolvajakcióira az eddigieken felüli maluszokat kap, ezzel is a békés fejlődés fele terelve a fajt. Indoklás: sikerült arról meggyőzni a vita alatt, hogy az elf legnagyobb problémája, hogy orkkal egyszerűen be lehet ütni. Ezért a védelmi bővítést ezirányban indokoltnak látom. Az orkkal (és ezzel egyidőben minden más fajjal) szembeni majdhogynem teljes katonai védettség azonban azt is megkívánja, hogy ez a védettség ne járjon azzal a tudattal, hogy mostantól minden más fajt büntetlenül és korlátlanul piszkálhat, a visszatámadás lehetősége nélkül. Ezért a mások elleni ártó akciók mindenképpen korlátozásra szorulnak. Mégegyszer tehát: már megtörtént változás: az elf védőereje a súgóban írt +30%-ra emelkedett. a napokban várható, még be nem vezetett változás: az elf ártó akcióira további maluszok. |
Hát nem tudom. Nekem tetszett, hogy van egy faj, ami ránézésre védekezésre volt jó igazán, közben meg remek toliként is lehetett használni.
Kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle. |
ÁMEN:D
betvek, sok sok betv |
Na ez igy igazságos ,tetszik.:D :D :D
|
Barataim, felelfek es emberek, tolvajra fel!!
|
Végre.....
|
100%-ig egyetértek a döntéssel. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:07. |