![]() |
Quote:
(Vagyis most már az előző oldalon.:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem most van egy ilyenem.
Ház 16% Barakk 34% Kovácsműhely 2% Tanya 11% Raktár 2% Fatelep 3% Kőbánya 2% Fémbánya 1% Agyagbánya 1% Őrtorony 11% Kocsma 10% Templom 7% Bank1% Drága nyers mellett úgy lehet vele termelni, hogy kajára simán futja belőle, és pluszban is vagyok. Termelni mindig ésszel kell, ne áldozzuk fel érte magunkat, mert ebben a szövetségben mindig te leszel leütve. Vagy ha a cél kizárólag a termelés, akkor meg életképtelenül érdemes csinálni, jó példa erre a 200-as tekercsírók. |
Quote:
Meg nálatok lehet termelhet többet egy törpe, mert ti Remyék vagytok, akiktől azért elég sokan tartanak. Én az előző bemásolt éplistámat egy B-s mf törpének csináltam, és eddig bevált. Pénzt is keresek, és amiért csendben vagyok, nem is zaklat a környékem. Bár egyszer már lefosztott valaki. :) |
Quote:
|
Quote:
De ha játszani akarsz, akkor bizony többre lesz szükséged. |
Quote:
0 tartalékkal indultam -5-ből mfként a top 10-ből fordultam -4-ből maxhektáron léptünk ott már szövetségi tagként -3-ból szintén maxról -2-ből 2400hektárról fordultunk. Fedezni csak akkor fedeztünk, amikor nem volt a közelbe üthető, végig ütögettünk. Örülök, hogy sokan sok más véleményen vagyunk, ilyen egy stratégiai játék, de ha meg akarjátok dönteni azt, amit én tapasztaltam, akkor példákkal álljatok elém. (legalább fél éve nem volt más országom, csak törpe. Nekem ez a felépítés bevált ezt használom, és mivel bevált, így ajánlom másoknak is.) |
Quote:
Vannak, akik mnt-znek vagy átfedezik a kritikus pontokat, de aki felveszi a kesztyűt és kétes kimenetelű adok-kapokba is belemegy, annak bizony többre lesz szüksége. Ezt értettem "játszás" alatt... És kizárólag ezzel nem értettem együtt veled. A törpe éplistádat elismerem, aki törpézik az hasonlóval játszik. Általában a barakk-torony-bánya (esetleg kocsma) arány más, de egy alapfelépítés valahogy így néz ki. |
All times are GMT +1. The time now is 14:18. |