![]() |
Quote:
Bármilyen furán is hangzik de szerintem nem a játékkal van a fő gond hanem a játékosok hozzáállásával. |
Hmm az is szabálytalan, ha viszajöttök akár 7-8 klánal és mind le MNT-éztek? Csak hogy:
a, nyugiban tudjatok fordulni (tamagocsi 2007-2008) b, az egyetlen nem MNT-és klán ellen kezdjetek valamit (ami a topklán) De értem nem kell neked megoldás :D csak Robival van bajod, amit nem személyesen vele dumálsz meg. Mindenki más meg vagy üll és nézi mit dumálgatok itt.. vagy bele-bele kotnyeleskedik (mint pl szemét személyem). |
Quote:
Nem mondta senki hogy nem lehet megoldani....viszont a megoldas ra 1 hatalmas nagy JKSZ....igy inkabb koszonom nem kerek belolle....majd elszorakozunk lejebb....aztan ha feljutunk 2-be es nem tudunk fordulni...semmi gond...toroljuk az orit es inditunk ujat.... |
Hat en a sorszam miatt vipezem... ha mar abban sem latok semmit akkor maj en is torlok es ujrainditok...
Ente... ertekelem h hozzaszolsz senkinek sem mondtam h ne tegye es nem is mondhatom... Robin... Hallottad valaha is azt tolem h harcolni akarod veletek ?!?!?! :eek: Ennyire nem lehetek almodozo... Nem akarok harcolni veled soha nem is allt szandekomba... ezt verd ki a fejedbol... en nem kel bizonyitsak se eloted se sajat magam elott... nekem tetszik a jatekstilusom es jol erzem magam a boromben + nem szenvedek feltunesi maniaba Letolyom magasrol es boltivesen h ki lehet vagy sem jatszani a top klant... Fogd mar vegre fel h nem erdekel !!! Es most kerdezd meg magadtol akkor h mi bajom veled... Hatra raebredsz... Ha megsem sikerult akkor megmondom: Rosszabb vagy egy politikusnal, mert nekik legalabb elore kigondolt speech-uk van ! Figyelj csak... ha nekem 2 ev kell ahoz h forduljak abban az esetben ha nem lesz meg a nyugis hely top koroket gyujteni, akkor meg kell azt is nezni h mi van ha megvarom azt az 50 letszamos csopi kialakulasat es ugy mennyi ido kell majd?... nekem ugy 8 honap jon ki... de nekem ebbol mar van 4 honapom... mert bomlottunk es tolem nem vitettek... Vagyis ha az elkovetkezendo masfel evig varok es csak akkor alakul ki az 50 fos csopi akkor is nyertem 2 honapot !!! Ezt fel tudod fogni? Mert nekem napok kellettek amig megemesztettem... Most nem akarom azt mondani h optimizmus h 1.5 ev alatt osszeall az 50 ori de a remeny hall meg utoljara... :D Aszem teszek alarirast is es ez lesz benne... :p NEM KELL NEKEM MEGOLDAS, NEM AKAROM MEGOLDANI NEM A CSATAKAT VITATOM HANEM EGYESEK ALLITASAIT |
Quote:
Akkor ez a végszó. |
Igen Robin ugy van ez a vegszo, mert a jelenlegi helyzeten nem segithetsz se te sem en, csak az ido meg a kovetkezo orik naivitasa akik fellepnek az 1/A-ba
|
Quote:
|
Quote:
Igen az is szamit de inkabb a naivitasa... Ha kialakul megint egy 30 fos csopi es leszednek titeket akkor igerem h torlom azokat az orikat amelyek fenebb vannak az 5. szintnel ! ;) Soha nem mondtam h profi jatekos vagyok es mindig hagytam h masok verjek a melluket, de jelen helyzetben ertelmetlen jatszani a roman 1/A-ban |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:18. |