![]() |
Quote:
De a HSZ-ed végén te is elkezdted megválaszolni, hogy hol van:) Ezek szerint meglehet |
Quote:
egyetemes határ nincs, ami megszabná hogy 18mészár még elmegy de 19 nem. minden országnál lehet azért látni, hogy mikor fölösleges már tovább rugdosni a földön fekvő félholtat... |
Tényleg itt majd Ati véleményére lennék kiváncsi:
Ha egy országot elkezdek ütni és folyamatosan olyanokat ír hogy megjárom meg hogy "jön még kutyára kamion", de igazán már nem árt nekem. tehát konkrétan ha már szét van teljesen esve az orija, de diplomáciailag a béke helyett inkább fenyegetőleg ír akkor még szabad ütni???:D |
Quote:
ha nem kér, sőt ha kis vérpisti, és olyanokat is ír, akkor nyugodtan be lehet fogni neki a pici száját még pár sereggel;) vagy újrázik, vagy lenyugszik és békét kér, majd az után kell abbahagyni, ha jónak látod |
nekem mostanában küldte 2 ori is hogy törlisig üt:)) végre valami kis izgalom:))
Azt az egyik lefele ment 10 valahány körre, majd utána mikor a másik is mondta ö meg felfele ment 10 vaahány körre. Tetszik az uj fajom, végre valami kihivás is van. Ja ez a figyelemfelhivás nem igazán jo mert már azt is mondták hogy azért állnak le, nehogy jelentsem öket:)) Tiszta agyrém itt már mindenki fél. ippen átalakitottam az orit, meg nézegettem a célpontott melyiket kapjam el:) Jelzem én soha nem fogom jelenteni, ugyhogy jöhet, kell egy kis izgalom. Amugy a másik minek kell törölni ??? meg jelentgetni?? |
Quote:
|
Sztem simán létre kéne hozni egy nyílvános fórumot,ami direkt arra szolgál,hogy a nagyszájú,demár félholt orik,nyíilvánosan elnézést kérjenek.:D :rolleyes: Mire persze az ellenfele majd megbocsát és azonnal szent a béke.Azt pedig ha vkit csk azért taposnak heteken keresztül,mert úgy tartja kedvük,jelenteni kell.
Egyébként viszont nem tartom jó dolognak ezt a "dolgot".Sztem ha védeni akarjuk a játékosokat akkor meg kéne határozni egy az eredeti területhez képest viszonyított százalékos arányt amit ha elveszít a játékos akkor kap egy 48körös védelmet ami alatt nem lehet támadni.Ez alatt felfedezhet visszaépíthet,talpraállhat.SzvSz.:cool: :eek: |
Quote:
|
Quote:
nem lehet meghuzni számszerü határt. olyan mint a box, van olyan srác aki 1ütéstől elfexik és alszik szépen, van aki meg a 100. után is vigan táncol a ringben. aki jáccik a játékkal az nagyon jól látja hogy hol a határ, kevés ember vetette el eddig is a sulykot, nem értem hogy miért kell ezen ennyire csámcsogni. minden eset egyéni elbirálás alá esik,pontosan azért mert minden ország különbözö... |
Quote:
Nincs semmi új szabályra szükség, a játékban az a szép, h egy darabokra szedett országot is rendbe lehet hozni, csak idő kell hozzá... Én azt mondom törlendő országnak amit annyira szétvertek, h több időbe tellene visszamennie arra a szintre ahonnan leverték, mint ha egy új országgal kellene oda eljutnia! |
All times are GMT +1. The time now is 00:57. |