Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Hóhér 03-19-2007 08:56

RESTART ON THE 5TH LEVEL

Description Requirement Current Rating
Gametime 2,000 rounds 627 rounds NOT OK

Time spent in Top15% 336 rounds 355 rounds OK

szerintem gond nélkül teljesíthető minden feltétel !

nem kell hozzá csúcs élezett ori,
nem kell hozá függés ( napi 2 belépés is elég)
nem kell hozzá több éves játékos tapasztalat.

lényegében mi a problémád a jelenlegi szabályokkal ??

:confused:

It(AZ:)) 03-19-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 80807)

türelem játékot terem...

Biztos? Januárban angol 5/v-ben 424 volt a max létszám kb, ma 316 fő van.(250-260 hekivel már a top 30-ban vagyok)
4/l még rosszabb, 162 fő, ebből néztem, 74-en vannak szabin, egyszerűen 5 kör távolságban nem találok szövit. Így szeritem a magyarok is ott fogják hagyni...

Pedig meglenne a varázsa, gyakorolhatom az angolt, mexikói srácot próbálok tanítgatni, de én mégsem bízom túlságosan abban a rózsában :-(

Goldy 03-19-2007 09:48

A Q-ban a külföldi magyar játékos arány majdnem 1:1

pea 03-19-2007 09:57

Goldy, ezt mi alapján mondod? IP? Annak ne higgy! Nekem több olyan ismerősöm van angolban, aki magyar de külföldön él, mint külföldi. Szal magyar : külföldi inkább olyan 10 : 1 vagy még rosszabb arány. És megnézném, hogy mondjuk Gtől felfelé mi az arány. 50 : 1 max.
És Áki, hidd el, amíg ezek a szabályok maradnak nem lesz se rózsa, se játék.
pea

Ati 03-19-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by pea (Post 80835)
Goldy, ezt mi alapján mondod? IP? Annak ne higgy! Nekem több olyan ismerősöm van angolban, aki magyar de külföldön él, mint külföldi. Szal magyar : külföldi inkább olyan 10 : 1 vagy még rosszabb arány. És megnézném, hogy mondjuk Gtől felfelé mi az arány. 50 : 1 max.
És Áki, hidd el, amíg ezek a szabályok maradnak nem lesz se rózsa, se játék.
pea

A magyarok 90%-át ne költöztessük azért külföldre. :D

pea 03-19-2007 10:03

Románban nem egy játékost ismerek, aki egy szót sem tud románul. Pl ott vagyok én is. Eddig még sem volt sok gondom.

Akár egy olyan változtatásba is belemennék, hogy forduláskor ne jusson még egy személyiség, csak ha úgy fordul, hogy a feltételeket teljesíti, vagy, ha külföldi. Csak hogy megmentsük az angol verziót. Persze, gondolom ez azon kívül hogy megvalósíthatatlan, biztos másnak sem tetszik.
pea

pea 03-19-2007 10:05

Ati, tényleg így van. Van írországi, angliai és több erdélyi ismerős is. Igazi külföldi is van pár, de ők már több hónapja nem játszanak leszámítva ancientet és Seré-t. De valszeg valóban kicsit túlzás amit mondok.
pea

Ati 03-19-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by pea (Post 80837)
Akár egy olyan változtatásba is belemennék, hogy forduláskor ne jusson még egy személyiség, csak ha úgy fordul, hogy a feltételeket teljesíti, vagy, ha külföldi. Csak hogy megmentsük az angol verziót.

A Queosiának egy óriási baja van, éspedig hogy a játékot már jól ismerő magyar játékosok jelentős része élvezi, hogy a kezdőket itt tudja szivatni, akiknek természetesen ettől elmegy a kedve a játéktól.

Éppen ezért nem is baj, hogy van egy kis "szünet", és az ilyen játékosok megunják a játékot, és elhúznak melegebb éghajlatra. Nélkülük később sokkal jobban be tudnak illeszkedni a külföldi kezdők.

Goldy 03-19-2007 10:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 80840)
A Queosiának egy óriási baja van, éspedig hogy a játékot már jól ismerő magyar játékosok jelentős része élvezi, hogy a kezdőket itt tudja szivatni, akiknek természetesen ettől elmegy a kedve a játéktól.

Éppen ezért nem is baj, hogy van egy kis "szünet", és az ilyen játékosok megunják a játékot, és elhúznak melegebb éghajlatra. Nélkülük később sokkal jobban be tudnak illeszkedni a külföldi kezdők.

A legnagyobb gondja ez az angolnak a kiskirálykodó magyar játékosok akik a Q-ban élik ki magukat.
zöldben a külföldit magyarszótárért küldik, lelúzerezik stb...

Ülnek a csoport tetején és fú de jól érzik magukat meg gyűjtik a pénzt de minek...
hogy majd a piaccal is lehesen szivatni a többieket? Ez mire jó?

Ati 03-19-2007 10:35

Ez egy picit költőire sikeredett kérdés szerintem, mert aki itt a fórumon foglalkozik a kérdéssel, az azt hiszem nem ilyen. :)

De tény, hogy mindenféle szabálymódosítás nélkül nagyon egyszerűen helyre lehetne billenteni a dolgot: az ilyen magyar játékosokat levadászni (bár én inkább a közvetlen károkozást gondolom nagyobb problémának, amikor fosztja, mészárolja, pusztítja a tök kezdő külföldit), a kezdőket pedig segíteni, például szövetségbe bevenni, és megtanítani nekik a játék csínját-bínját, hogy aztán ők is saját lábon megállhassanak.

All times are GMT +1. The time now is 00:48.