![]() |
Quote:
|
a dipiben láttam egy hirdetést hogy keres 4 szövetségest .irtam neki hogy ha sajátmagát megtalálja akkor elég lessz + három tag:D :D :D Sajnos nem mentettem az üzenetet:D :D :D
|
Quote:
|
*****(#*****)
2007-03-05 ****** Helyezés: *** Érték: 16538 Jómódú élőhalottat keresünk ötödiknek, haderő nem feltétel. Jelige:JÓBARÁTOK Bájos :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
Az megint más dolog, hogy nem lopja magát a szívembe az aki így keres "áldozatot". De ebből legalább szembeötlő, hogy "csapda".:) |
Quote:
|
****** (#*****)
2007-03-06 ******* Helyezés: *** Érték: 44491 Egy elég gazdag gnom tudos ori keresi szövijét. Tolvaj vagyok szval akit kell megtudok lopni mert gnom vagyok. Lehetőleg azért ne legyetek kezdők mert én sem vagyok az de ha jol működik a szövi akkor benne vagyok. Várom a jelentkezéseket email-ben. További jo hodítást. gnóm, tehát tolvaj, világos:) ismeretlen emilcimre máris küldöm a jelentkezésem:) esetleg a seregem, ha már ilyen gazdag:) látszik elsöre, tapasztalt, valóban:) |
Szeretnék egy erős szövit alapítani, tapasztalt emberekkel!
Feltételek: - legalább legyen 600 valamien egységed (csak ne védő vagy támadó)! - 2-3 kör környékén legyél! - legyen tapasztalatod! - varis, tolis, vagy tekercs író Gnóm/Tudós legyél! - napi töbszöri fellépés! Ha ezekkel rendelkezel akkor jelentkezz!Jelentkezni úgy lehet, hogy üziben küldesz magadról gömböt! Jelentkezni nálam #####(#******)-nál lehet! :) igazából nem is azért mert akkora hülyeséget írt, de aranyos:) 2007-03-06 12:17:30 Helyezés: 937 Érték: 9820 Hello mindenkine szeretnék szövetségeseket ha valaki segit akkor hatalomra is léphetünk, lépj velem szövetségbe! ugyanonnan:) mint ahogy ez is, és ez a csúcs: 2007-03-05 20:49:15 Helyezés: 638 Érték: 11939 Cső mindenkinek.Szövit keresek nem vagyok már kezdő mer már volt 2 királyságom és akkor 300-400 helyen voltam.jelenkezzetek és kb legyetek az én szintemen. Köszi |
xy (#xxxxxx)
2007-03-07 Helyezés: - Érték: 17673 egy szövibe szeretnék belépni, max 2 környire legyen, vari a felállásom. faj: fél-elf van msn ha kell, naponta 4-5ször lépek be... jó hódítózást mindenkinek! vajon milyen lehet az a félelf vari? :o habár hadivariként jobban el tudnám képzelni :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:19. |