Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

Eke 08-23-2008 07:31

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 187881)
Chewbacca túlértékeled a betegség fontosságát.

Megjegyzem egy Á-s hulla veszélyes tud lenni:D

Zoli 08-23-2008 10:59

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 187937)

területfüggő, az A-ban is vannak 200 heki alatt :):):)

Remedy 08-23-2008 12:14

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 187951)
területfüggő, az A-ban is vannak 200 heki alatt :):):)

Dehogy teruletfuggo, ingyenfold igy is, ugy is...

Zoli 08-23-2008 14:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 187958)

nem a hulla, hanem a betegség miatt elhullott emberek száma

Eke 08-23-2008 14:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 187958)

Viszont ez is igaz,csak rossz nézni ahogy nyugodtan halnak az emberek,ahelyett hogy kiképzödnének:D

Steve 08-25-2008 14:17

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 187937)

dehogy tud. Tudom hogy viccelni akartál, de ne vezessünk félre senkit :)

SŐT! A betegségnek van egy olyan tulajdonsága, hogy magas hekin bődületesen nagyt vesz le az elején, viszont 1-2 kör alatt le tudod szedni. És ebből még én kovácsolnék + előnyt! Ha például sűrű mezőnyben magas hekin lenne előttem egy hulla, azt beütném földre úgy, hogy párszáz kórház az ütés után 3-5-7 ilyesmi körökre érjen be. Utána a következő ütésnél hihetetlen előnyöm lenne, mert kábé az egész barakkom el tudnám koptatni.

Minerva 01-04-2010 10:55

íjas hulla

Tényleg létezhet olyan hulla 5. szinten, aki csak íjászokat tart, tolvajt egy szált se, de van 3 millája? Most loptam le róla fél milliót, de gondolom mivel nem tud varázsolni, nem fogja tudni kideríteni, ki volt az... (Egyébként tök jó íjászai vannak, nem szívesen támadnám.) Szóval ez most egy öngyilkos taktika, vagy hogyan gondolta, hogy nem fogják szétlopni? Esetleg nem tudok a hullákról valamit, ami még visszacsaphat?

Ati 01-04-2010 10:59

Quote:

Originally Posted by Minerva (Post 234893)
Tényleg létezhet olyan hulla 5. szinten, aki csak íjászokat tart, tolvajt egy szált se, de van 3 millája? Most loptam le róla fél milliót, de gondolom mivel nem tud varázsolni, nem fogja tudni kideríteni, ki volt az... (Egyébként tök jó íjászai vannak, nem szívesen támadnám.) Szóval ez most egy öngyilkos taktika, vagy hogyan gondolta, hogy nem fogják szétlopni? Esetleg nem tudok a hullákról valamit, ami még visszacsaphat?

Persze, hogy nem tart tolvajt. Mivel nem tudja őket használni (faji tulajdonság, lásd súgó), ezért csak helypocséklás lenne tartania.

Amelyik élőhalott tart tolvajt, az vagy már a következő szintre készülve épül át, vagy most regisztrált, és még megvannak a kezdeti tolovajai, vagy fogalma sincs annak a fajnak a tulajdonságairól, amivel játszik. (Szélsőséges esetben piacra képzi őket.)

Gabro 01-04-2010 11:11

Quote:

Originally Posted by Minerva (Post 234893)
Egyébként tök jó íjászai vannak, nem szívesen támadnám.

Pedig nála gyengébb védelmű faj nincsen:D
én szeretem őket, sokan legyenek:D

Minerva 01-04-2010 15:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 234895)
Persze, hogy nem tart tolvajt. Mivel nem tudja őket használni (faji tulajdonság, lásd súgó), ezért csak helypocséklás lenne tartania.

Amelyik élőhalott tart tolvajt, az vagy már a következő szintre készülve épül át, vagy most regisztrált, és még megvannak a kezdeti tolovajai, vagy fogalma sincs annak a fajnak a tulajdonságairól, amivel játszik. (Szélsőséges esetben piacra képzi őket.)

Hoppá, tényleg. Csak annyi rémlett, hogy varázsolni nem tud. Szegényke... :-D
Köszönöm a válasz, máskor figyelmesebben olvasok.

All times are GMT +1. The time now is 13:31.