![]() |
Quote:
|
számit?
Quote:
|
Lehet hogy a levegőbe beszélek, és akkor bocs. De amennyire én láttam, ha egy ország feljött az 1A-ba, és mint a kő megindult felfele, az általában egy erős és főleg gazdag klánnak köszönhette, nem a saját tudásának. Ami azért nem mindenkinek adatik meg. Saját erőből meg senkinek nem lesz 65-70% barakkja.
(na jó, helyesbítek: lehet 65% barakkja, de nem sokáig ;) ) |
Quote:
|
és akkor?
Quote:
|
Quote:
Mindent meg lehet oldani. Majd egyszer javasold azt, hogy A-s ori nélkül is lehessen fordulni B-ből. Akkor nem kell újrázni. De én ez esetben max süvegcukrot adnék a forduláshoz, de számocskát azt nem :D Az 5let már többször megfordult a fejemben, mint jó javaslat, de számomra tárgytalan ezért nem is vetettem föl :) Szeretem az A-t :) |
off
Quote:
|
Quote:
És azt se gondold, hogy attól, hogy én pl. az A kihagyását is szívesen látnám, attól még nem megyek el hozzád egyszer A-t hódítani :), vagy útálnám az A-t, vagy ilyesmi. Egyszerűen a körbenforgás Top feltételeit nem az A-ban kéne teljesíteni, elég a másik 4 szinten a már felsorolt okokból |
Quote:
Quote:
Nah de hagyjuk, ez nem ide tartozik. |
Quote:
Quote:
Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai:) |
All times are GMT +1. The time now is 12:26. |