Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Synkel 12-01-2006 20:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49094)
Szerintem nem jó, ha a 615 többsége nem a játék miatt van fent, hanem mert "kötelezö" (már amennyire ez az egész kötelező ;) ). Ezért mondom, hogy csak az menjen oda, akinek az tetszik, ami ott van (nem föltétlenül rossz vagy jó), a többieket hagyjuk meg a másik úton.

Ahogy én figyelem, van nem kevés ori, aki megindult felfele mint atom. Nem tudom kik ők, és mennyire rutinos A-s játékosok, de a jelek szerint nem mindenki éri be a top30%-al. Ha nem kell felmenni az A-ba, akkor nem is fog felmenni az újak 99%-a.

zaff 12-01-2006 20:24

számit?

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 49093)
Számít ez a szavazás vmit?

- talán igen, hiszen azoké is a játék akik játszák - de a létszám nem valami sok!:(

laci 12-01-2006 20:25

Lehet hogy a levegőbe beszélek, és akkor bocs. De amennyire én láttam, ha egy ország feljött az 1A-ba, és mint a kő megindult felfele, az általában egy erős és főleg gazdag klánnak köszönhette, nem a saját tudásának. Ami azért nem mindenkinek adatik meg. Saját erőből meg senkinek nem lesz 65-70% barakkja.

(na jó, helyesbítek: lehet 65% barakkja, de nem sokáig ;) )

Ati 12-01-2006 20:27

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 49097)
Ha jól tudom álltalában az érvelések számítanak és nem a szavazás.

Így van, attól, hogy valaki bejelöl valamit fent, attól az nem lesz értékelhető. A szavazás része a megbeszélésnek csak azért van, hogy jobban nyomon lehessen követni, hogy ki mit is pártolt az ÉRVELÉSÉVEL.

zaff 12-01-2006 20:30

és akkor?

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49099)
Ha nem kell felmenni az A-ba, akkor nem is fog felmenni az újak 99%-a.

Én már voltam többször is az a-ban, topp-klánban is, de az mf vagy max szövis játékot kedvelem - akkor tényleg fel kellene lépnem?? Nem fogok!:D 26-szor újrázhatok inkább a 2b-ben:D

Cece 12-01-2006 20:35

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 49104)
Én már voltam többször is az a-ban, topp-klánban is, de az mf vagy max szövis játékot kedvelem - akkor tényleg fel kellene lépnem?? Nem fogok!:D 26-szor újrázhatok inkább a 2b-ben:D

OFF
Mindent meg lehet oldani. Majd egyszer javasold azt, hogy A-s ori nélkül is lehessen fordulni B-ből. Akkor nem kell újrázni. De én ez esetben max süvegcukrot adnék a forduláshoz, de számocskát azt nem :D
Az 5let már többször megfordult a fejemben, mint jó javaslat, de számomra tárgytalan ezért nem is vetettem föl :)
Szeretem az A-t :)

zaff 12-01-2006 20:42

off

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 49105)
OFF
Majd egyszer javasold azt, hogy A-s ori nélkül is lehessen fordulni B-ből.
Szeretem az A-t :)

1: volt már ilyen. 2: én meg nem szerettem meg :-) no és?

NorB 12-01-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49083)
Az 1-est én nagyon nem szeretném.
Anno mikor felléptem A-ba féltem kicsit nagyon. Addig jobbára csak ijesztgetést kaptam, hogy milyen nehéz, meg milyen rossz. Eredeti tervem az volt, hogy felviszem az orit 30%-ra, ott meg szk-ra teszem, és előszedem ha a másik kettő fordulni akar. Aztán felléptem, klántag lettem, és elkezdett baromira tetszeni az egész.
Ha lehetővé tesszük, hogy az A-t kompletten ki lehessen hagyni, akkor nagyon sok új és jó játékos eleve ki se próbálja, mert őt is elijesztették. Én is lefordultam volna B-ből, és máig sem tudnám miből is maradtam ki, ezzel szemben lehet itt ágálnék a változtatások ellen...

Synk, remélem nem gondolod, hogy bárki megijed majd az A-tól, főleg, ha végignyomott sok szintet. Sztem továbbra is minden új játékost érdekelni fog.
És azt se gondold, hogy attól, hogy én pl. az A kihagyását is szívesen látnám, attól még nem megyek el hozzád egyszer A-t hódítani :), vagy útálnám az A-t, vagy ilyesmi. Egyszerűen a körbenforgás Top feltételeit nem az A-ban kéne teljesíteni, elég a másik 4 szinten a már felsorolt okokból

Cece 12-01-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49083)
Az 1-est én nagyon nem szeretném.
Anno mikor felléptem A-ba féltem kicsit nagyon. Addig jobbára csak ijesztgetést kaptam, hogy milyen nehéz, meg milyen rossz. Eredeti tervem az volt, hogy felviszem az orit 30%-ra, ott meg szk-ra teszem, és előszedem ha a másik kettő fordulni akar. Aztán felléptem, klántag lettem, és elkezdett baromira tetszeni az egész.

Dettó! Azzal a külömbséggel, hogy nekem muszáj volt felvini az orit, mert akkor már nem lehetett a B-ből fordulni. Mindenesetre nagyon sok jó fej, jó játékos dekkol az A-ban, akikkel élvezet a játék és eszem ágában sincs ori nélkül hagyni a legfelső szintet :) Kifejezetten örülök, hogy fel lettem kényszerítve oda :)

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 49110)
1: volt már ilyen. 2: én meg nem szerettem meg :-) no és?

Jah volt, de azért kék szám dukált. Én mondjuk hagynám fordulni a B-ből minden további nélkül azt, aki akar, de számot nem osztanák érte.
Nah de hagyjuk, ez nem ide tartozik.

Synkel 12-01-2006 21:16

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49113)
Synk, remélem nem gondolod, hogy bárki megijed majd az A-tól, főleg, ha végignyomott sok szintet. Sztem továbbra is minden új játékost érdekelni fog.
És azt se gondold, hogy attól, hogy én pl. az A kihagyását is szívesen látnám, attól még nem megyek el hozzád egyszer A-t hódítani :), vagy útálnám az A-t, vagy ilyesmi. Egyszerűen a körbenforgás Top feltételeit nem az A-ban kéne teljesíteni, elég a másik 4 szinten a már felsorolt okokból

De igen, épp azt gondolom, hogy nagyon sokan megijednek az A-tól. Ez nem kifejezetten neked szól, hanem azoknak akik még nem jártak ott. Mint mondtam, előtte én is csupa rossz hírt hallottam róla, és félig halálra voltam felkészülve lépéskor.

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 49116)

Jah volt, de azért kék szám dukált. Én mondjuk hagynám fordulni a B-ből minden további nélkül azt, aki akar, de számot nem osztanák érte.
Nah de hagyjuk, ez nem ide tartozik.

Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai:)

All times are GMT +1. The time now is 12:26.