![]() |
Quote:
Nem fogod elhinni, akik nem napi 24 órát játszanak, azok is felmennek az A-ba, mert szeretnek játszani, és ha már játszanak, ezt nem kerülhetik ki- nemrég szavaztunk is róla. Ugyanakkor nagyon hülye az A-s példa, mert az ott előforduló véletlen bekapott betegségek száma kifejezetten elenyésző... Én élő példát mondok inkább: A szuperjátékos nem tamagocsizós játékosokkal ellentétben nekem olyan munkahelyem van ahol nincs net, mellette meg családom is. Aki ismer, tudja, hogy azért elég sokat vagyok gépnél, aki meg a krónikát is olvassa az biztos látja, hogy nem heti egyszer szoktam kitámadni alapos megfigyelés után. De ugye én tamagocsis vagyok. Javaslat neked személyesen: Indíts topicot, amiben ráveszed Atit, hogy jelentse ki, hogy a Hódban nem játszhatnak családosok, fiatalok, net nélküli munkahellyel rendelkezők, és mindazok akik 57 percnél is szeretnek többet aludni egyhuzamban. Abban a pillanatban elismerem, hogy ez a játék nem nekem való, és szabira teszem minden orimat míg meg nem felelek a feltételeknek. Addig viszont ne mondd nekem, hogy tamagocsizok, mert lassan unalmas lesz, hogy bármely topicban szólalsz meg, az a vége, hogy rajtad kívül mindenki tamagocsis... A Reálos hasonlatod már csak azért sem állja meg a helyét, mert az én értelmezésemben ez hódban az A topját jelenti. Szerinted mikor volt véletlen betegség utoljára az A topjában? Mikor volt akármilyen betegség az A topjában? |
Quote:
Lehet azért látom másként a dolgokat, mert én abban az időben nőttem fel... Az az idő elmúlt rendben van... De nem gondolod, ha ezeket mind eltörölnénk, akkor tényleg kijönne az, hogy akik csak tamagocsiznak, azoknak nincs helye a top-okban (hozzáteszem én sem lennék ott, de én elfogadnám ezt a tényt, nem úgy, mint egyesek)? Quote:
De ezekkel a helytartó-menedzser fejlesztésekkel azt érjük el, hogy jópár ilyen fejlesztés után tökmind1, hogy mennyit leszel a gépnél, elenyésző lesz a külsönbség azon emberek között, akik 5 órát vannak, vagy akik éjjel-nappal előtte vannak. És ez szerintem nem jó :D Quote:
|
Quote:
Szerintem te ezt a dolgot kevered egy másik topiccal. Itt senki meg sem említette, hogy ő a topban szeretne lenni, és alapban nem is arról szól a dolog. És akkor egy kérdés: Hány játékos volt abban az időben, amikor 3 óránként ide kellett jönni, és feltenni a tükörvarit, és hány van most? Nem lehet, hogy a játékosszám növekedésben szerepe van a kényelmi fejlesztésnek is? Akik napi 20 órát itt vannak azok mindenképpen előnyt élveznek a napi kétszer belépőkkel szemben, ezt helytartóval semmiképp nem lehet kiküszöbölni. Nyilván nem is cél, én se támogatnám. Itt egy nyilvánvaló hiba kiküszöböléséről van szó egyszerűen, csak egyesek többet látnak bele a valóságosnál... |
Kisbér lassan odáig fajulsz,hogy mindenkit sértegetsz a felhozott ellenpéldáid pedig egyre nagyobb badarságok!:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Nem látom a különbséget... |
Quote:
Míg azt, hogy beteg vagy vagy sem CSAK magadnak köszönheted (hiszen te támadtál), addig a többi dolog rajtad kívülálló okok miatt is bekövetkezhet... Tehát ha valamit akartok bevezetni azok a feltételek legyenek, és ne a betegség miatti feltétel :D |
Quote:
|
Quote:
Ugye nem... Akkor milyen alapon van olyan, hogy a vérszomjat felteszi a helytartó alapból? Pont ez lenne... Ha a helytartó nem képez mikor beteg vagyok, akkor miért képez akkor, ha éhezem, megy rajtam a vihar, vagy 40% a morálom?! Ugyanez... Ez a logikai bukfenc... :) Nem az, hogy ha fizetek érte, akkor miért teszi tönkre az országom a helytartó szöveg :D |
és mondja és mondja és mondja :D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |