Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

Pepa 09-01-2011 18:48

Bwin-en végre megvan az első nyerésem. Igaz csak játékpénzben ment a játék, de így is örülök, hogy nyerten.

(Kép iwiw-en, túl nagy lett a bemásoláshoz. Hódító fun club-ban megtaláltok.)

Tsobi 09-05-2011 13:20

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 291954)
Itt az ideje, hogy itt is megmerettessem magam. :)

Nos, elso probalkozasra nem voltam olyan rossz. Sajnos magamnak tudhattam a legrosszabb lapjarast az asztaloknal, igy eleg keves jatszmaban tudtam csak resztvenni, de 70 indulobol azert csak lettem 9. :)

Legkozelebb talan jobban fog menni.:)

Merengő 09-05-2011 20:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 292223)
Nos, elso probalkozasra nem voltam olyan rossz. Sajnos magamnak tudhattam a legrosszabb lapjarast az asztaloknal, igy eleg keves jatszmaban tudtam csak resztvenni, de 70 indulobol azert csak lettem 9. :)

honnan tudod, hogy a tiéd volt a legrosszabb lapjárás?

Tsobi 09-06-2011 10:43

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 292228)
honnan tudod, hogy a tiéd volt a legrosszabb lapjárás?

Igazad van, nem tudom. Ha valakinek ennel gagyibb lajai voltak, azert ma este gyertyat gyujtok.

Remedy 09-06-2011 12:32

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 292223)

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 292234)
Igazad van, nem tudom. Ha valakinek ennel gagyibb lajai voltak, azert ma este gyertyat gyujtok.

Szerencsetlen lapokkal/leosztasokkal meg az elso 60-ban sem lettel volna benne. Vagy akkor nem tudod, mi a rossz lapjaras. :)

Tsobi 09-06-2011 13:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 292242)
Szerencsetlen lapokkal/leosztasokkal meg az elso 60-ban sem lettel volna benne. Vagy akkor nem tudod, mi a rossz lapjaras. :)

Az egesz jatekom alatt gyakorlatilag alig voltam partiban, a megjatszott lapok kozul egy mutatasom volt, az osszes megnyert pot sikeres pozicio- vagy bloff jatek eredmenye lett.

Pool 09-06-2011 14:54

Mennyi lett a nyeremény?

Remedy 09-06-2011 15:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 292243)
Az egesz jatekom alatt gyakorlatilag alig voltam partiban, a megjatszott lapok kozul egy mutatasom volt, az osszes megnyert pot sikeres pozicio- vagy bloff jatek eredmenye lett.

Akkor ez esetben meg szerencsed is volt, hogy eldobaltak. Aki szerintem 70-bol 9-edik hatalmas szerencse nelkul, ne panaszkodjon. :)

Nalam az a szerencsetlen lapjaras, ha jo jatekkal 30-70-es partikat bukok sorozatban...

vityu 09-06-2011 19:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 292242)

nekem a partik legalább felének a 80%-a szerencsétlen lapjárással megy el. Egyik kirívó példa volt a kolik közötti pókerbajnokság döntőjén volt, ahol úgy lettem 5., hogy az első 3 órában 4-5 olyan lapom volt, amivel érdemes volt beszállni, de ezekből meg nem sikerült összeszedni csak annyit, amennyivel a vakok leszedtek előtte.
Mondjuk általában, ha bejutok a 4-5 közé, akkor meg megfordul a szerencsém, és tökéletes lapokat kapok, amikkel zsetont bukni majdnem nehéz.

Merengő 09-06-2011 19:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 292259)
nekem a partik legalább felének a 80%-a szerencsétlen lapjárással megy el. Egyik kirívó példa volt a kolik közötti pókerbajnokság döntőjén volt, ahol úgy lettem 5., hogy az első 3 órában 4-5 olyan lapom volt, amivel érdemes volt beszállni, de ezekből meg nem sikerült összeszedni csak annyit, amennyivel a vakok leszedtek előtte.
Mondjuk általában, ha bejutok a 4-5 közé, akkor meg megfordul a szerencsém, és tökéletes lapokat kapok, amikkel zsetont bukni majdnem nehéz.

a szerencsétlen lapjárás alatt mit értetek? beszálltok egy jó lappal és szerencsétlenül alakul, vagy alapból be sem száltok mert rossz lapokat kaptok?

All times are GMT +1. The time now is 06:01.