Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

J.Ati 08-21-2007 15:36

Hölgyeim és uraim!
Látom vannak heves indulatok és szép beszólások.
Megkérnék mindekit,hogy jöjjön át ebbe a témába és szavazzon:

http://forum.hodito.hu/showthread.ph...035#post115035

Aztán írja meg mindenki,hogy milyen szép volt a tegnapi tűzijáték!
Részemről a mai vita sorozatot lezártam.

Köszi mindenkinek aki itt volt.

Anyunak apunak és Atinak is:)

Sziasztok és hajrá fradi!!Éljen Harcosok sokáig a füle meg érjen a bokámig:)

:Attila a legjobb fej:D

J.Ati 08-21-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 118448)
Attila(: a legjobb arc

És íme egy szép hsz.:D:D

Harcosok 08-21-2007 15:40

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 119139)
Ezt most nem értem???

Te is ugy kezdte a hsz-d,hogy
Kedves Remedy(Súgó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Súgó is ugy kezdte a hsz-t kedves pepa:P
Nagyon kedvesek vagytok mind2-en... (Föleg egymással:P:P:P)

Remedy 08-21-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 119134)
Kedves Remy, ha már így nekem estél. Ez egy szabad fórum, ahol rendelkezem az írás joggal, ahol abba szólok bele amibe akarok.Máté elég híres az extrém megoldásairól és nem feltétlenül vagyok lelkes supporter, mert kigúnyolok egy olyan beírást ami arra született, hogy nevetségessé tegyék. továbbá te elég híres játékos vagy és merem feltételezni hasonló szöviket veszel magad mellé, tehát ha netán bántanám a szövidet akkor majd Ő megvédi magát, ha ez szövi szinten megy akkor majd a szövik eldöntik, hogy ki kit és hogyan. Az meg hogy kivel vagyok szövibe és milyen szinten igazából senkire se tartozik, de egyébként mf vagyok ott éppen.

Persze hogy van jogod, de nincs ertelme beleszolni olyanba, aminek nem tudod a hatteret, oldjak csak meg ok egymas kozott, en ugy tudom, csak Harcosoknak es Draginak van egymassal gondja, de ha ebbe beszall Attila es Te is, akkor persze en is fogok irni vmit, szegenyt ne egyedul bantsa mindenki. Magamat egyaltalan nem tartom hiresnek, es a szovijeimet emberileg valogatom meg foleg, nem (csak) jatektudas alapjan. (mielott vki tevesen kovetkeztetne, ez nem azt jelenti, hogy Dragi nem tudna jol jatszani :P) Szoval ez a kovetkeztetesed teves volt. Lehet hogy Dragi meg tudja magat vedeni, de nem szeretem az 1 vs 3at, meg csak csak szajkaraterol van szo, akkor se. :)

ps: Harcosok, hivj nyugodtan Remynek, hogy ki vagyok, arra nem igazan tudok valaszolni, kerdezz konkretat, ha orszag erdekelne, abbol epp csak 2 van magyarban. :)

Harcosok 08-21-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 119143)
Persze hogy van jogod, de nincs ertelme beleszolni olyanba, aminek nem tudod a hatteret, oldjak csak meg ok egymas kozott, en ugy tudom, csak Harcosoknak es Draginak van egymassal gondja, de ha ebbe beszall Attila es Te is, akkor persze en is fogok irni vmit, szegenyt ne egyedul bantsa mindenki. Magamat egyaltalan nem tartom hiresnek, es a szovijeimet emberileg valogatom meg foleg, nem (csak) jatektudas alapjan. (mielott vki tevesen kovetkeztetne, ez nem azt jelenti, hogy Dragi nem tudna jol jatszani :P) Szoval ez a kovetkeztetesed teves volt. Lehet hogy Dragi meg tudja magat vedeni, de nem szeretem az 1 vs 3at, meg csak csak szajkaraterol van szo, akkor se. :)

Na ennyi
Megyek elolvaslak és kész
naa

Ati 08-21-2007 15:48

Valami ma nagyon van a levegőben, szerintem ezt az egymásnak esést mindenki tudja be ennek.

J.Ati 08-21-2007 15:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 119145)
Valami ma nagyon van a levegőben, szerintem ezt az egymásnak esést mindenki tudja be ennek.

ok na én léptem és megverek valakit az utcán az tuti:D:D

Remedy 08-21-2007 15:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 119144)
Na ennyi
Megyek elolvaslak és kész
naa

Juj! Es marad belolem vmi utana? :)

Remedy 08-21-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 119147)
ok na én léptem és megverek valakit az utcán az tuti:D:D

Ne mar, mit tehet szegeny az 1 hekis utesrol? Nem fogja erteni :D

J.Ati 08-21-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 119149)
Ne mar, mit tehet szegeny az 1 hekis utesrol? Nem fogja erteni :D

én azt nem tudom ki mit tehet,de valaki kapni fog ,mert van valami a levegőben ma:cool::D:D

All times are GMT +1. The time now is 00:44.