Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Arwyl szelleme 08-14-2008 14:09

Ákos: valahol elvesztettem a fonalat. :)

Mi köze az Ágika orimhoz, hogy ki játszik a párjával együtt, és ki kit üt le?
Ági sose hódítózott, és az Ágika orinak eredetileg nem is az volt a neve. Jóval korábban regeltem...
És elmesélem, hogy össze is van kötve a másik 3-al. :)

Északföld 08-14-2008 14:46

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186606)
Ákos: valahol elvesztettem a fonalat. :)

Mi köze az Ágika orimhoz, hogy ki játszik a párjával együtt, és ki kit üt le?
Ági sose hódítózott, és az Ágika orinak eredetileg nem is az volt a neve. Jóval korábban regeltem...
És elmesélem, hogy össze is van kötve a másik 3-al. :)

Jujj..három ori ...nekem egy is sok. :D

Remedy 08-14-2008 14:54

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186605)
Ezt így soha nem fogjuk megtudni nem lehetne hogy ne fokozzanak el?? :D:D

De lehetne. Ti nem fokoztok ra 100krol, mi nem fokozunk el. Megbeszeltuk? :P

Redback 08-14-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186588)
Nem is fogok, elég az hogy tudom. ;) Ráadásul igazam is volt. :D:D Persze a többi része csak blöff (bár lehet a fantom seregem ott állt Remy háta mögött, csak nem vette észre :D), de sokat elárult nekem.

Ne haragudjatok Észak és Hóhér, nem ismerlek titeket, de nem nagyon akarlak megismerni titeket.

Észak:szerinted az fair játék hogy te tudod hogy kinek mikor van net és stb?A blöffhöz meg annyit hogy te azzal blöffölsz hogy úristen te csalsz, vagy ti csaltok akkor gondolkozz el, hogy biztos-e ez a te játékod...

Burning 08-14-2008 15:49

megkezdődött a csata...legalábbis a szóbeli része:)
azért elszomorító, hogy mindenki csak bunkó, lenéző, vagy kifogások mögé bújó tud lenni:(
és lehet, hogy az akinek írtál előtte bunkó volt, de miért kell ilyen téren felvenni a kesztyűt?
a másik pedig az, ha jól szűröm le kis hódosként nem is nagyon lesz más mint szóbeli csata, de aztán lehet csak félrebeszélnek egyesek, vagy én nem értettem jól:)

Arwyl szelleme 08-14-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186609)
Jujj..három ori ...nekem egy is sok. :D

na még egyszer a gyengébbek kedvéért:

az Ágika össze van kötve a másik 3-al, azaz 4 orim van :p

Ebből 3 szabin, csak az 1/A-sal idétlenkedek még, de ha nem oldódik meg belátható időn belül ez a sereg kérdés akkor kimegyek azzal is SZK-ra és hagyom a fenébe a hódot.

Ati 08-14-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186623)
de ha nem oldódik meg belátható időn belül ez a sereg kérdés akkor kimegyek azzal is SZK-ra és hagyom a fenébe a hódot.

Elszúrtatok valamit, és ha valaki más nem oldja meg helyettetek, akkor hagyod a fenébe. Aha, értem. Logikus. :D

Serg 08-14-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186612)
De lehetne. Ti nem fokoztok ra 100krol, mi nem fokozunk el. Megbeszeltuk? :P

Ne ferdítsünk ma amikor indultam a klántársad fokozgatott 3x is hogy ne tudjak 2 körre kimenni(ez se jött neki össze,viszont az egy milla egységet megint megtalálta :D)
Ha mi vagyunk a nagy felfedezős klán akkor a Big simán kiérdemelte a nagy fokozgatós klán nevet:D

Gyula 08-14-2008 16:35

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 186626)
Ne ferdítsünk ma amikor indultam a klántársad fokozgatott 3x is hogy ne tudjak 2 körre kimenni(ez se jött neki össze,viszont az egy milla egységet megint megtalálta :D)
Ha mi vagyunk a nagy felfedezős klán akkor a Big simán kiérdemelte a nagy fokozgatós klán nevet:D

Itt aztért megjegyezném, hogy elég régóta igyekszem nyomonkövetni a katonai eseményeket és a nagyobb vitákat és nem emlékszem olyanra hogy big gunos játékos téged illetve titeket fedezgetősnek nevezett volna.
Persze javits ki ha tévedek..

Arwyl szelleme 08-14-2008 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186624)
Elszúrtatok valamit, és ha valaki más nem oldja meg helyettetek, akkor hagyod a fenébe. Aha, értem. Logikus. :D

Ati: a baj hogy valaki elszúrt valamit és a másik is szív vele. Ha most nem 2-en hanem 10-en vagyunk a klánban akkor 1 ember 9 másikét teszi tönkre.
A másik bajom, hogy fel tudtam oszlatni a klánt és kimentem SZK-ra, de a sereg tovább halad már egy nem létező klánból, tehát az elcseszést a játékon belül nem tudom megoldani. (csak ha várok 1 évet mire hazaér a nem létező sereg a nem létező klánomba)

Másik: írt a srác a supportra, amire 2-3 nap múlva csak annyi reakció, hogy új kolléga vette át az ügyet. Ezért mondtam hogy várok még hogy mit válaszol (vagy válaszolsz? mert gondolom úgyis csak te tudsz belenyúlni a játékba manuálisan), és ha nincs eltörölve a sereg akkor pihentetem a hódot, mert így nem tudok mit kezdeni ezzel az orival.

All times are GMT +1. The time now is 20:40.