![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nem ertem a logikat. Mit bizonyit ez, amit irtal? Az nem jut eszetekbe, hogy ilyenkor mindenki a sajat orijaban van? Azert elarulnam, hogy eddig mindenki a sajat cuccat vette vissza, szal ez se jott be. Na. Innentol en nem irok ide, barmit mocskolodik a pannon, mert hatalmasat csalodtam bennuk emberileg. Legalabbis Eszakban, es Akosban... Dzsot meg nem ismerem, de illik ebbe a legkorbe a beirasa alapjan... :) |
Quote:
;) Arwyl: a tartalékok már elfogytak, mert nem is igen voltak, mert nem úgykészültünk, hogy lesz olyan klán aki mnt mögé bújva felfedezget alánk, majd feltápol egy klánt hogy letudja ütni,hogy előnyös helyzetet teremtsen magának majd pár hónap nyersi gyűjtögetés és készülődés után felbontja az mnt-t, és persze a nem tudom hány hónapos baráti viszony 24 óra alatti megszűnésére sem gondoltam volna, de hát ez a jó a megfogalmazatlan szabályokban, kiszámíthatatlanok egy cseppet... és mindezek után borzasztó hogy bennünk kell csalódni :rolleyes: tks dolgot meg nem értem , azért annyi rúnát csak össze tudunk gyűjteni a templomokkal, hogy TK-t tudjunk nyitni, nem kell hozzá más klánból ország :D:D:D:D |
Quote:
Off tehát hogyan mocskolodjuk és hogyan huzzunk fel másokat, meg hogyan sértegessük, gyanusitgassunk.. Aha Azt hiszem ez menni fog, majd ha elakadok kérek segitséget :D:D Egyelőre ennyit látok |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk megértem, hogy amikor 12 millán voltatok és alattatok 4 millán a következő klán, akkor az kényelmes érzés volt, belelustul az ember. Én csak azt remélem, hogy Serg és a többi normális hangvételű ember neve nem fog összemosódni ÉszakZoli és Ákos írásaival... |
Quote:
Valaki nem mesél esetleg? |
Quote:
"Azért kaptunk, mert magas volt a fű, alacsony volt a fű, szembe fújt a szél, hátba fújt a szél, meleg volt, hideg volt, esett, nem esett, éhesek voltunk, nem voltunk éhesek, szomjasak voltunk, nem voltunk szomjasak" :D inkább jácccáááá :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:43. |