Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Északföld 08-14-2008 00:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186511)
Északföld (#80296) - 2008-08-14 01:38:24
Egyébként röviden tömören, nem váltogatunk ip-t nem lépkedünk egymás orijába, nem csalunk wapról, ha mi sem tesszük ti sem. Értve?

Ezt is megkaptam tole, jelentettem is a zoldet.

Kicsit felhaborit. Kivancsi vagyok a fejlemenyekre.

(Van igy ertelme jatszani?) (Ha azt latja hogy egyszer elment a netem, vajon mit lat meg?) A seregem a piacon? Esetleg a kodom? Vagy talan torolni is tudja az orim?)

Remélem tudod hogy a szabályok betartásához az is hozzá tartozik, hogy privát üzenetet nem másolunk a fórumra. Légy szíves tartsd be a szabályokat.

Remedy 08-14-2008 01:02

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186514)
Remélem tudod hogy a szabályok betartásához az is hozzá tartozik, hogy privát üzenetet nem másolunk a fórumra. Légy szíves tartsd be a szabályokat.

Nezd, ket dolog lehetseges.

1. vmi moralis csapdat probalsz jatszani, hogy esetleg olyat irjak, amit jelenthetsz.

2. tenyleg lattad, hogy egyszer elment a netem, ez esetben pedig barmit is lathatnal, ez meg jogosulatlan elony, igy nincs ertelme jatszani. :)

Mindket esetben erdemes megtudniuk az embereknek, hogy milyen is a stilusod...

Legyszives Te tartsd be a szabalyokat, legalabb a moralisakat, ha ismered ezt a szot. Koszonom. :)

Északföld 08-14-2008 01:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186515)
Nezd, ket dolog lehetseges.

1. vmi moralis csapdat probalsz jatszani, hogy esetleg olyat irjak, amit jelenthetsz.

2. tenyleg lattad, hogy egyszer elment a netem, ez esetben pedig barmit is lathatnal, ez meg jogosulatlan elony, igy nincs ertelme jatszani. :)

Mindket esetben erdemes megtudniuk az embereknek, hogy milyen is a stilusod...

Legyszives Te tartsd be a szabalyokat, legalabb a moralisakat, ha ismered ezt a szot. Koszonom. :)

Nincs a stílussal semmi baj, felhívtam a szabályok betartására a figyelmed Remy.

Remedy 08-14-2008 01:22

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186516)
Nincs a stílussal semmi baj, felhívtam a szabályok betartására a figyelmed Remy.

Ezt szerintem hagyd meg Atinak. Kivancsi leszek, mit fog szolni ehhez az egeszhez...

J.Ati 08-14-2008 01:23

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186516)

De honnan tudtad,hogy(akár 1,akár több) volt ip váltás?
Erre még nem válaszoltál.

Grabi 08-14-2008 02:53

a Hódító TV hajnali adását most asszem nem publikálom :)

Hóhér 08-14-2008 03:23

nem tudok olyan szabályt, hogy azért kitiltás járna, hogy megtudtad , vagy csak azt állítottad megtudtad, hogy a másiknak van e netje, gépnél van e, stb...

minek itt követelőzni hogy tiltsák ki vagy ilyesmi ?
a morális csapdát pedig kár felállítani, nyakig benne vagytok így is.

nem kell itt akármilyen tikos hadműveletre gondolni.

ne írjak le több példát, légyszi
itt egy :

amikor a cuccotokat veszitek vissza a piacról akkor is látszik tisztán, hogyan lépked át a visszavevő játékos egyik országból a másikba, és veszi be sorba a cuccot , szép lassan ,egymás után országonként más össszegenként ugyebár amennyi lóvé van benne attól függően

;)

dzso 08-14-2008 05:21

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 186521)
ne írjak le több példát, légyszi
itt egy :

amikor a cuccotokat veszitek vissza a piacról akkor is látszik tisztán, hogyan lépked át a visszavevő játékos egyik országból a másikba, és veszi be sorba a cuccot , szép lassan ,egymás után országonként más össszegenként ugyebár amennyi lóvé van benne attól függően

;)

na kíváncsi leszek erre milyen nagy okosságot ír... :)
gondolom megmagyarázza logikusnak látszóan, mint a menzo ütést ;)

Dragi 08-14-2008 05:33

Csak egyszer egyszer az életben sikerülne mocskolodás nélkül játszani :p Esküszöm nagyon meglennék lepve :(

dzso 08-14-2008 05:42

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 186524)
Csak egyszer egyszer az életben sikerülne mocskolodás nélkül játszani :p Esküszöm nagyon meglennék lepve :(

Szerény véleményem szerint ez összefügg a "Csak egyszer az életben sikerülne teljesen tisztán játszani és nem állandóan a kiskapukon járkálni" kijelentéssel. ;)

Azt sajna már nem tudom, hogy ki mondta, de nagy igazság...

All times are GMT +1. The time now is 08:26.