![]() |
Quote:
|
Quote:
Nem tudom honnanez a költői véna de számomra ez a kis szummázás irodalmi Nóbeldíj gyanus szerzemény! Grat Remi örülök, hogy ilyesmit olvashattam nagyon tetszik! :) |
Új fajta hadi taktika van :D:D:D:D Ilyet se láttam még, már érdemes volt visszajönnöm. :D
|
Északföld (#80296) - 2008-08-14 01:20:49
Hali, Ennyi ip-t váltani..:-D Mi van kevés az embereke csak ori van? :-DDD Vagy megnyerted az éjszakát? ;) Üdv. Zoli Kaptam egy ilyen zoldet. De igazabol nem ertem, mit szeretett volna mondani nagyszaju baratunk. Esetleg vki tudna segiteni? :) Amiert nem tudom csak a rosszindulatu gonoszsagnak felfogni, az az, hogy 1 ora korul elment a netem kb 10 percre, es igy gondolom uj ip-t kapott a routerem, de errol o honnan tudna? Vagy csak en vagyok megint paranoias? :) |
Quote:
|
Quote:
2. De ha mondjuk tobbszor ment volna el, TE megis honnan tudhatnal ilyet? Vagy akar csak azt, hogy egyszer ment el? |
Quote:
|
Északföld (#80296) - 2008-08-14 01:38:24
Egyébként röviden tömören, nem váltogatunk ip-t nem lépkedünk egymás orijába, nem csalunk wapról, ha mi sem tesszük ti sem. Értve? Ezt is megkaptam tole, jelentettem is a zoldet. Kicsit felhaborit. Kivancsi vagyok a fejlemenyekre. (Van igy ertelme jatszani?) (Ha azt latja hogy egyszer elment a netem, vajon mit lat meg?) A seregem a piacon? Esetleg a kodom? Vagy talan torolni is tudja az orim?) |
Quote:
|
Quote:
Ez egyszeruen felhaborito. Igazabol elgondolkodom, van-e ertelme igy jatszani. |
All times are GMT +1. The time now is 23:03. |