Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Steve 08-13-2008 14:25

Remélem a fentiek meg fogják mutatni, hogy nem véletlenül vannak ott, ahol. Sok sikert kívánok mindenkinek, remélem lépnek majd olyat a hadvezérek, amit tanulhatunk az apród suliban :) - üvölté a levegőbe egy fiú egy nagyon távoli icipici falu őrtornyából ;)

Északföld 08-13-2008 14:27

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 186452)
Remélem a fentiek meg fogják mutatni, hogy nem véletlenül vannak ott, ahol. Sok sikert kívánok mindenkinek, remélem lépnek majd olyat a hadvezérek, amit tanulhatunk az apród suliban :) - üvölté a levegőbe egy fiú egy nagyon távoli icipici falu őrtornyából ;)

Itt mindenki őrtoronnyal meg várral jön, barakkja senkinek nincs? :D

Steve 08-13-2008 14:30

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186453)
Itt mindenki őrtoronnyal meg várral jön, barakkja senkinek nincs? :D

ha annyi őrtorony lenne mint amennyit időt mostanában ebben a topicban elcsetelsz akkor tutira venném hogy nem, lesz ütés ;)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-13-2008 14:48

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186450)
Látom észrevetted. ;)

jolvn na most értem haza nemérg :D

Északföld 08-13-2008 15:36

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 186454)
ha annyi őrtorony lenne mint amennyit időt mostanában ebben a topicban elcsetelsz akkor tutira venném hogy nem, lesz ütés ;)

Dehogy, még át se álltam..:D

laci 08-13-2008 15:39

Na, legyen már meg a cirkusz, vagy ne legyen, unalmas ez a találgatós/célozgatós/tippelgetős hangulat :p

Északföld 08-13-2008 15:42

Quote:

Originally Posted by laci (Post 186468)
Na, legyen már meg a cirkusz, vagy ne legyen, unalmas ez a találgatós/célozgatós/tippelgetős hangulat :p

Hát ez nem tőlünk függ már..:) amíg szürke addig szürke..:(

Zounok 08-13-2008 15:47

Áh, én ki sem küldöm a stábot helyszíni tudósításra, mert az egésznak tudom már a forgatókönyvét.....sajnos az egész előre lefutott, sztem nem kétséges a végkimenetel....

tekintettel arra, hogy mindkét klán feje volt klántársam, egyikkel éveket játszottam együtt, másikukkal hónapokat, de intenzíven, így mindkettejüknek sok sikert, és győzzön a.......jobbik :)

Északföld 08-13-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 186471)
Áh, én ki sem küldöm a stábot helyszíni tudósításra, mert az egésznak tudom már a forgatókönyvét.....sajnos az egész előre lefutott, sztem nem kétséges a végkimenetel....

tekintettel arra, hogy mindkét klán feje volt klántársam, egyikkel éveket játszottam együtt, másikukkal hónapokat, de intenzíven, így mindkettejüknek sok sikert, és győzzön a.......jobbik :)

Velük együtt, közbe ellenem(ünk). :)

Zounok 08-13-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186473)
Velük együtt, közbe ellenem(ünk). :)

na ja, te mindig tudtad hova nem kellene állni....most az egyszer sztem jó helyre álltál :)

All times are GMT +1. The time now is 22:08.