![]() |
Quote:
|
Na én most ebbe a témába teljesen ártatlan vagyok ugyhogy én is nem szólok hozzá a dolgokhoz;)
ja és ezalatt azt értem: Én csak a saját országomba jártam azt,hogy mikor és mennyit az szerintem most mind1:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én egy deka csalást nem csinálok és tisztességgel játszok mind a 4 orimban! Te honnan veszed a bátorságot ahoz ,hogy ilyen dolgokkal vádolj meg? Képben vagy a mostani esettel kapcsolatban? Ott jártál és tudsz mindenről? |
Quote:
|
Quote:
Ez csupán elvi fejtegetés részemről, mindenféle vádaskodás nélkül, pusztán a logikára alapozva ;) |
Quote:
Nem volt semmiféle csalás pool ellen! És poolnak még1-szer gratulálok a győzelméhez. Egyéb hozzáfűznivalók esetleg a most bekapcsolódóktól?:) |
Egyébként szó volt valami párbaj közben folytatott beszélgetésről Atilla:) és Pool között. ti kinéznétek egy régi játékosból, hohy amíg valakivel beszélget fórumon, addig hátbatámadja. Én szeretnék hinni a játék tisztaságában, mert ha már mindenki vádaskodik mindenkivel szemben akkor magánaka fórumnak csak mutogató szerepe lesz és emmi egyéb.
|
Quote:
Én vagyok a két orival ugye... És akkor az egyikkel nyerni akarok.. Akkor miért nem bontok le vele? :) Nem csaltam és jó fej vagyok és kész;) |
All times are GMT +1. The time now is 22:18. |