![]() |
Quote:
én figyelmetlen:o:o:o:o:rolleyes: nem úgy volt, hogy lógtál amúgyis?:D hozzáteszem monro is lóg egyel:D csak át kell venni:p |
Quote:
Amúgy is van itt egy rakás jó hely... A hónap végére tényleg össze kéne ütni valami jót :) |
Quote:
|
Quote:
|
Február 23 nekem is jó lenne:)
Főleg,ha időben meglesz szervezve és kíváncsiak vagytok a tarhálás királyára:D |
Quote:
|
Na akkor látom az érdeklődés az megvan... Elfelejtve nem lesz, nekem viszont mennem kell vissza tanulni - az USA történelmét :S... angolul :S :p
remélem tdomo is ott lesz -> 103 :D huhúúúú, és belas is :D |
Egy a lényeg, ne kerüljek pirosba, mert a 10 privi néha nem elég...:D
|
Quote:
|
És még 1 valami!
Annó régebben a hsz. számlálás minden topicban ment. Szóval a chat topicoc után is növekedett a hsz. szám. Emlékszem,hogy ezzel játszottak páran és ennek örültek,de az nem volt szánalamas. Aztán persze az újításnak köszönhetően eltűntek azok a számlálásból. Ja és nekem volt régebben már 1 regisztrációm,szal nem tegnap regeltem az elsőt,ami mára már megszűnt sajna. Még ennyit akartam írni,köszönöm a figyelmet:) |
Quote:
és akkor jön neked az Andrew, sőt tdomo is:D 103 Ati...muhahah:D |
Quote:
|
A talit meg a megfelelő helyen kezdje el valaki szervezni pls!
|
103 jehhhhh
|
Quote:
Tatbányai taliban én is benne vok. Vadorzó? Casinó? Egyéb piálda? :) |
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...545#post154545 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak:) Mki ad zöldet,de van aki többet kap:) Miért? Mert népszerübb:) |
Quote:
Hozzáteszem,hogy nem az összes pontom tarháltam,csak miután valaki ezzel jött én magamra vállaltam;) Remélem nem sértek meg senkit ezzel:) |
Quote:
|
Quote:
|
Gyula: azért nehogy már te egyedül döntsd el ki mennyire népszerű...
Ettől függetlenül Csokibácsi szerintem is egy fontos, hasznos tagja ennek a fórumnak :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asszem, h a hozzászólásomban a kiemelt (azaz az idézett) rész a lényeg... Korántsem arra akartam utalni, hogy érdemtelenül kaptál volna elismertséget... |
Quote:
Megérdemelten kaptad az elsimertségeket. Csak belast tudom idézni. "Nem kényszerítettél senki arra,hogy adjanak neked":) Irigyek mindig is voltak és lesznek is;) |
Quote:
Valaki nem akar nekem adni két fullos csajt meg egy luxus kocsit+ egy kis kp.-t? Adjatok már nekem léci,léc,léci,léc,léci,léc! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
1. Szerintem is szomorú, hogy Remynek 5 kockája van, mint Attilának vagy Ditkének. 2. Mivel rosszindulatú vagyok, örülök, hogy Remynek fáj a keze, mer egyéb esetet el se tudok képzelni arra nézvést, hogy miért fogadott meg téged szócsőnek. Írd le nyugodtan, hogy Remy az Isten, neked azt is elhisszük. Ebben a topicban mindenképp:) 3. A magam részéről a zöldjeim túlnyomó részét a Megbeszélések közt szereztem, meg a politikai topicokban. Így karácsonytájt kezdtem látogatni ezt a topicot, aztán megszaladt a ló:) Részt vettem minden komolyabb fejlesztés megvitatásában, volt egy csomó javaslatom - némelyik be is került a játékba - kiálltam a politikai meggyőződésem mellett, de ettől se jobb hódos, se jobb fórumos nem lettem. Eleve marhaság ez az egész. Hogy lehet valaki jobb fórumos mint a másik??? Az meg nonszensz, hogy a játékbeli teljesítményhez akarjátok páran kötni a fórumos elismertséget, mer akkor Wand, Monro, Serg, Ákos meg jópáran még igencsak meg kell tanuljanak játszani... 4. Bírom azért, hogy bár mindenki azt mondja, értelmetlen az elsimertség, meg nem jelent semmit, azért jópár embert zavar ha más lát fantáziát abban, hogy neki sok legyen. Én pl szeretném utolérni Goldyt meg Atit:) Akit zavar szerintem egyszerűen kerülje el ezt a topicot. |
Quote:
Akkor téged Cassandra és Dragi tégláji nem szomorítanak el jahh meg a sajátod se:D Ennek örülök és grat az őszinte véleményedhez!:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ati, azert ne ebbol indulj mar ki. A 8 beiras nem jelent semmit. En tudom, hogy kicsoda O, es attol, hogy 8 beirasa van, sokkal ertelmesebb velemenye van, mint barmelyik 2000-esnek. Csak nem tartja szuksegesnek, hogy lepten-nyomon beirjon vmit. Ezek utan azt hiszem, a Te velemenyed volt egy kicsit elhamarkodott... |
Quote:
Engem a Dité mega tied se szomorít:) Magamat meg nem akartam idekeverni, mer amúgy is tudja mindenki, hogy nagyképű vagyok:) |
Quote:
Én pl. nem ismerem Debilkét,de ettől függetlenül nem lehet rólad jó véleményem?:confused: Igaz néha túlzásba esel te is,de ez van! Az elismertséget jelölő téglákon miért kell ennyit vitázni,én már tényleg nem tudom. |
Remy!
Az is vicces megállapítás volt,hogy 8 beírás meg 2000!
Most mi nem egy fórumon vagyunk? Itt nem az irkálás a lényeg? Akkor most miről beszélünk? Valaki a játékkal kapcsolatos ötleteivel áll elő. Valaki a politikai nézeteivel! Valaki a vicceket írogatja és valaki verseket ír. Vannak olyanok akik nem írnak be semmit csak huhognak a bagoly topicba. A lényeg,hogy a fórum,gondolom azt a célt szolgálja,hogy írjanak bele. Nem? |
Szegény fórum a szülinapján mit kell hallgatnia ...
|
Ja igen, szülinap:D
6 pontot ér a pirosam, ki kér ?:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 03:47. |