![]() |
Quote:
|
Quote:
Nekem se esett jól, hogy meg mernek minket gyanúsítani, ez a minimum, amit kívánhatok nekik. Gonosz-gonosz, de tartom. |
Quote:
|
nem semmi azért hogy nem a sértett dühöng itt az esetben, hanem megint Totya aki másik klánban van.nagyon mennek az infók más klánoktól hozzá úgy látom
|
Quote:
|
de épp egy kivül álló klán tagját kéri meg...érdekes.nem is sokkal az esett után közvetlenül:eek:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
akkor én kérek elnézést.:D
|
Quote:
Ha a volt klántársad szól, hogy mi történt vele most és kérdi mitévő legyen .... Akkor tudok róla igen ... Felháborodok , hogy valaki ilyenre képes játékföldért ? Igen, nagyon !!!!!!!!! Ti tudjátok , hogy történt én 95%-ban sejtem , hogy történt !!!!! Beszélgetek másokkal is a klánon kívül ? Perzse , még szép :) Nem vagyok bolond , hogy minden kapcsolatott megszakítsak másokkal azért mert éppen nincs a klánban ...... Mert gondolom ti ezt teszitek :D |
Szerintem rossz kommentet idéztél...
|
Üdv mindenkinek,
Ugyan nem vagyok túl aktív itt külső fórumon (talán ez az első, hogy ide írok), de ez a fajta vádaskodás és rágalmazás azért mégis több a soknál. Pumival (itt külsőn ezen a néven fut) több éve játszunk már egy szöviben, most épp itt A-ban is, és azt hiszem kicsit jobban ismerem, mint az itt fröcsögők. Sem neki, sem senkinek a klánunkból nincs köze ehhez, mi lepődtünk meg a legjobban mikor nullára lett bontva a támadó ori. Nem érdekel ki mit hisz ez az igazság. Innentől minden összeesküvés-elmélet csak az egyesek kelleténél vadabb fantáziájának a műve, legalábbis az a része, hogy ilyen vagy olyan módon közünk lenne a nullára bontáshoz. Téma lezárva (legalábbis részemről biztosan). További jó játékot mindenkinek! |
Quote:
|
Quote:
Azt csakis kizárólag magadnak köszönheted :D |
Quote:
|
Quote:
Akkor mielőtt leköpnél engem ezért , először felfelé és állj alá :DDD utána majd engem .... |
ne terelj légyszives.mióta belső infót emlitettem terelsz folyamatosan.mi vagy te pásztor?
|
látom feltünőségi viszketegséged van,anyázáson meg a mások sértegetésén kivül más nem igen megy.
|
Quote:
Én nem szoktam :D |
Quote:
|
Quote:
A valóság alapja ennek is pont ugyanannyi mint annak lett volna. Jelen esetben én pontosan tudom miről beszélek te meg feltételezel valamit és ez alapján ezt tényszerűen írod le. Az már csak hab a tortán , hogy eközben mindenféle csúszómászónak és a fekália különböző fajtáinak a nevén neveznek , engem és az egész klánt, ez egy rossz vicc méghozzá nagyon rossz . Szívesen bemásolnám a szövifórumot abból az időszakból , az tisztázná a dolgokat de nem tudom lehet-e. Gondolkodjatok már el kicsit mielőtt megvádoltok másokat, egyvalaki lehet , hogy erősen röhög most de sejtésem sincs ki az. Totyáékkal sosem voltunk jóban, mióta klánnal bevertük őket azóta kifejezetten nem vagyunk jóban , együtt sem játszottunk soha, ugyan honnan tudnánk az országaik belépőkódját? |
Quote:
Ki az az ember aki szövifórumon irkálja ki a hogy "most kibontom a támadó orit mert szereztem hozzá belépőt " Szerintem annyira egyszerű a dolog mint a lapostányér ,de sokan túlbonyolitják ezt is |
Quote:
Szerinted ? |
Totya játékban nincs ellenség ,csak ellenfél
Vagy lehet nektek mindenki ellenfél ? :) De akkor izgis a játék |
Quote:
|
Quote:
tilos kiadni másnak a belépőt ? nem is tudtam Mintha Ati irta volna hogy ha kivan adva a belépő akkor vállaljuk a következményeket is Gondolom ha TILOS lenne kiadni,nem irta volna ezt |
Quote:
Ha a fél 1/A tudja a belépőtöket, akkor miért csodálkoztok hogy egy ilyen megtörténhetett? A másik Honnan tudod, hogy kivel van és kivel nincs mnt-nk? Ja meg hogy ki az "ellenségünk" :D szerk: igazából én vagyok a hülye, hogy ide írogatok, hisz a hsz-eid magukért beszélnek végeztem is üdv |
Quote:
Quote:
És hogy miért jksz? gondolj már bele, két külsős, nem a klánhoz, hanem más klánhoz tartozó ember, bele lát másik 9 ország felépítésébe, anyagi helyzetébe, stb. És innen már cska egy lépés, hogy beverjenek titeket klánra, stb. ilyen emberrel nem lennék egy klánba |
Quote:
|
nos emberek én jártam egyszer hasonló cipőben.nem is kell hogy hódos legyen aki csinálta!!amikor az én orimmal szórakoztak a freemailomat törték fel,és lekérték a jelszót,szóval ne nagyon kombináljatok szvsz.(ja amúgy azóta olyan jelszavam van,hogy cetli nélkül nincs esélyem:DDD)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vannak infóim dolgokról és ? |
Quote:
|
de megvárom kié lesz a takony a tyúkudraron :)
|
Quote:
kvíz kérdések Mit jelent a tantusz? régi telefonérme nagynéni iskolai eszköz cipész szerszáma http://www.kvizkerdesek.hu/captcha.php?i=10965 Ha meg akarod tudni, helyesen válaszoltál-e, írd ide a művelet eredményét (számmal): Válasz elküldése |
All times are GMT +1. The time now is 00:17. |