![]() |
Quote:
De a lila szín sem csúnya:rolleyes: |
Quote:
A tehén is aszongya: Mú mú mú múte... :D:D:D:D Eszembe jutott még egy dalocska... (A sokmillió közül:D) A hajad barna, a szemed kék... Lehetne fordítva, nem csodálkoznék... A zsebem üres, a tied tele még, De az agyunk dolgában viszont fordított a tét! Kedvesem, jól tudod mennyire imádlak, Jó vagy az ágyban, és kívánlak, De hogyha a Fradi ma "leikszel", Éjszakára felejts el! Engedd meg, hogy ma is gentleman legyek, Vegyél nekem 2 sört, én megfelezem veled, Láthatod, hogy érted én mindent megteszek, De a sálamhoz ne nyúlkálj, mert rögtön rádverek! Kedvesem, jól tudod mennyire imádlak, Jó vagy az ágyban, és kívánlak, De hogyha a Fradi ma "leikszel", Éjszakára felejts el! |
Hogy a ragya cifrázza ki! Bioszból 4 hellyel maradtam le az első 15ből, így nem kapok emeltszintű érettségit :mad::mad::mad:
Franc essen bele, most el kell majd mennem valamelyikből emeltre :p |
Quote:
|
Quote:
De mennyivel szebb lett volna, hogy ha 100%-os emeltem lett volna, mint így, hogy csak 95-98%-os lesz :p úgy meglett volna a maximális 480 pont, így meg csak 470< lesz :( :D:D:D |
Quote:
Amikor én írtam emelt bioszt, annyira egyszerű volt...Vagyis ahhoz képest, hogy emelt kellene, hogy legyen baromira nem érezte emeltnek. Még ha tanultam is volna rá, nemcsak elolvasom asz összes könyvet egyszer, akkor lehet nem "csak" 79%-os lett volna...Nekem ez az akkori 144pontos rendszerben 122-t jelentett. A ponthatár, ahová felvettek 84pont volt... ::eek: Éppen elég volt így is... :D |
Quote:
Ááá, én emelt kémiára megyek, tavaly kegyetlen volt az emelt biosz, legalábbis a többiek szerint. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hogy szalad az idő... 480 pont ....
Az én időmben ennyi pontot 4 kitűnő tanuló is alig bírt összevakarni :D:D:D |
Quote:
Amúgy meg én már a 144pontost sem értettem, hogy mire jó...Nem mintha nem lkehetett volna 120pontra szétosztani azt a 144-et másfajta szorzóval... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
És mennyivel jöttél? :):):) |
Holnap sztrájk!Király!
|
Quote:
|
Quote:
Giga jó arc vagy,én már csak tudom:o |
Megint csináltam a fehérből, rózsaszín pólót...:mad::mad:
|
Quote:
|
Netes selejtező freerollon 2en jutnak tovább. 3ként idegölő kiesni, főleg AA-al, úgyhogy floppol megvan a drill:(
|
Quote:
Mi vert meg? sor? flösh? |
Quote:
|
Quote:
Dühöngök már én is kicsit: másfél hónapja nem láttam se kártyát se zsetont (de már csak 2 hónap......) :(:( |
Húdejólesz holnap bemenni ZH-t írni... :mad::mad:
A BKV-nak küldöm: http://www.youtube.com/watch?v=4WAapKx2TvM |
pedig én is azt gondoltam, hogy te bénáztad el, mert slowplayeltél, de akkor látom h ő volt a hülye. mondjuk múltkor két ászpárt is láttam így kiesni...borzasztó :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
|
Valaki mesélje már el nekem, miért van az itt ebben a szép országban, hogy ha hívsz egy mestert aki történetesen egy víz-, gáz-, és központifűtésszerelő és megbeszéled vele mi hova kerüljön, akkor mire odaérsz az új Geberit WC-det egész máshova építi méghozzá úgy, hogy szembe néz a zuhanykabinnal. Ráadásul a zuhanykabin és a WCkagyló közötti rés (mert helynek nem nevezném...) nem elég ahhoz, hogy kényelmesen odaállj.
Majd elkezdi megmagyarázni a hülyeséget, és mikor megkérdezed: -De ember, mielőtt baromságot csinál legalább hívna már fel az istenverte pénzemért! Akkor csak áll és hebeg... De mikor azt mondom, most ezt szétszedi és úgy csinálja ahogy én akarom akkor Ő ugyan nem mert az plusz pénz, és majd ha kifizetem a pluszmunkát. Mostmeg neki áll feljebb, hogy miért nem engedem be a lakásba elvinni a cuccait. De megmondtam, hogy a szerszámai árából fogom fedezni a másik szerelő díját amit a helyreállításért kér. Ja és a másik... Jön a burkolótól egy árajánlet, majd később egy drágább. Mondok neki ez miért több mint az első aszongya belvárosi felár. Bakker miért a Károly körúton mitől drágább a csempézés mint mondjuk Újpesten????? Elegem van belőlük... |
Piros 73-as? Az nem a 173?
|
Quote:
A márkakereskedőnél ennyire nem örültek annak, hogy az egyik szerelőjük ennyire hanyag. |
Quote:
Ati, remélem írásos panaszt tettél ellene. :D:D:D Az ilyen menjen a fenébe. |
Én is dühöngök egy kicsit.....
MA volt két meccsünk, és a feladónk igazolását elhagyta az edző.Ezért majdnem kizártak minket.A 2. meccsen nem is játszhatott a feladó, épphogy nyertünk, és ezek után lekezd nekünk pampogni hogy milyen szarul játszunk.Megnézném feladó nélkül mit csinálna a pályán....:mad::mad::mad::mad: Am szerencséra nyertük mind a kettőt, és így hiába megóvják az első meccset, úgyis bejutunk 7-10-be.Szerencsére..... |
Quote:
És nyugi!;) fúúúú, hogy szokott engem is bosszantani, mikor sík ideg vagyok és valaki nyugtatgat:-) |
Quote:
|
Bár látom, hogy itt komoly dolgokon szoktak dühöngeni, de ki kell magamból írni a bánatomat.
Ma a játszótérről hazamenet elvesztettem a kedvenc kardigánom és hiába rohantunk vissza, nem lett meg. Nagyon szomorú vagyok. Képtelen vagyok ilyen lelki állapotben nekiállni mosogatni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:41. |