Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

#Lopakodó# 06-27-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 105691)
Valóban, ott nem heki vesztés hanem, törlés meg fordulás volt ;-)

Nem nem nem arra gondoltam:-)

Steve 06-27-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 105691)
Valóban, ott nem heki vesztés hanem, törlés meg fordulás volt ;-)

ami nem jár közvetlenül mások ingyenföldhöz juttatásával...

Ez esetben elhiszem Zsáninak amit mond de ha legközelebb ilyen lesz valszeg ugyanígy fogok reagálni. ez kábé a hibahatár lehet, ránézésre nem túl nehéz megállapítani hogy így néz ki egy földleadás :)

Zsáni 06-27-2007 13:13

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105696)
ami nem jár közvetlenül mások ingyenföldhöz juttatásával...

Ez esetben elhiszem Zsáninak amit mond de ha legközelebb ilyen lesz valszeg ugyanígy fogok reagálni. ez kábé a hibahatár lehet, ránézésre nem túl nehéz megállapítani hogy így néz ki egy földleadás :)

itt kezdődik a probléma...hogy meg se várjátok, amíg az ember bárminemű magyarázattal szolgál, ti ítélkeztek...
és nem érdekel ki mit hisz el....

Alba 06-27-2007 13:38

Ugye most ne maz lesz mindenhol a központi téma hogy ha 1-2 nél több sereg megy be valahova hogy földleadás földleadás.
Kicsit azt hiszem kezd nevetségessé válni.

Szerintem kevés olyan ember van aki hodizoik és ne támadott volna ki mondjuk fullra vagy ne lett volna figíylmetlen.Én is soroztam mar meg jatekost és én is kpatam 4-5 ütést egyszerre...

Vésd 06-27-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 105699)
Ugye most ne maz lesz mindenhol a központi téma hogy ha 1-2 nél több sereg megy be valahova hogy földleadás földleadás.
Kicsit azt hiszem kezd nevetségessé válni.

Szerintem kevés olyan ember van aki hodizoik és ne támadott volna ki mondjuk fullra vagy ne lett volna figíylmetlen.Én is soroztam mar meg jatekost és én is kpatam 4-5 ütést egyszerre...

Majd a nagy népi ítélőszék eldönti, hogy földleadás vagy figyelmetlenség volt:)

Alba 06-27-2007 13:51

De sose fognak tudni jo itelete hozni hiszen nem ismerki az adott esetet (1-2 kiveteltol eltekintve)

Steve 06-27-2007 14:04

Ez szép és jó. De tán azse megoldás hogy szökőévente egyszer kirakatper, amúgy meg szürke fátyol a szemen...

Zsáni 06-27-2007 14:09

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105704)
Ez szép és jó. De tán azse megoldás hogy szökőévente egyszer kirakatper, amúgy meg szürke fátyol a szemen...

viszont az se, hogy itt csámcsogjatok a dolgokon...
ha valami jksz gyanús, úgy tűnik földleadás, jelentsétek. és akkor az embernek talán nem fordul föl a gyomra a társaitól, és a hozzáállásuktól.

Steve 06-27-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 105707)
ha valami jksz gyanús, úgy tűnik földleadás, jelentsétek. és akkor az embernek talán nem fordul föl a gyomra a társaitól, és a hozzáállásuktól.

Miért érzed magad vérigsértve ha nemis érdekel az egész és hagyod az oreit a süllyesztőbe? :)

Zsáni 06-27-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105709)
Miért érzed magad vérigsértve ha nemis érdekel az egész és hagyod az oreit a süllyesztőbe? :)

szó nem volt róla, hogy hagyom az orit a süllyesztőbe. Az, hogy eddig nem értem rá, az egy sajnálatos probléma. De leszabiztam majd az összes orim, 1 van hátra. és ha majd egyszer lesz lehetőségem, és kedvem, visszajövök.

nem érzem magam vérig sértve. a játék és az emberi kapcsolatok pedig megint más tészta...

Vésd 06-27-2007 14:18

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 105707)

Csak a hányinger miatt vagy még velünk gyomorforgatókkal?:)

Steve 06-27-2007 14:18

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 105710)
szó nem volt róla, hogy hagyom az orit a süllyesztőbe. Az, hogy eddig nem értem rá, az egy sajnálatos probléma. De leszabiztam majd az összes orim, 1 van hátra. és ha majd egyszer lesz lehetőségem, és kedvem, visszajövök.

nem érzem magam vérig sértve. a játék és az emberi kapcsolatok pedig megint más tészta...

Mégis összekötitek ezerrel. Állítólag csakeért megszűntem Gyula barátja lenni, mert ilyeneket mertem leírni. Megáll az eszem tőletek...:mad:

Zsáni 06-27-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 105712)
Csak a hányinger miatt vagy még velünk gyomorforgatókkal?:)

nem nevesítettem egyik felet se, ha te ezt magadra vetted, az a te dolgod....
én nem vettem magamra egyik fél szerepét sem jelenleg...

Vésd 06-27-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 105714)
nem nevesítettem egyik felet se, ha te ezt magadra vetted, az a te dolgod....
én nem vettem magamra egyik fél szerepét sem jelenleg...

ennyi időd van foghattad volna a seregeket is....

Zsáni 06-27-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105713)
Mégis összekötitek ezerrel. Állítólag csakeért megszűntem Gyula barátja lenni, mert ilyeneket mertem leírni. Megáll az eszem tőletek...:mad:

ez butaság. nem szűntél meg a barátja lenni.
és amint kaptam egy sms-t, hogy mi zajlik idekint, azonnal felhívtam Gyulát, hogy ne szóljon bele. De felnőtt ember, azt csinál, amit akar, és te is ismered milyen, nem kell bemutatnom...
az, hogy ő hogy vélekedik, nem az én saram...

Zsáni 06-27-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 105716)
ennyi időd van foghattad volna a seregeket is....

ne beszélj bele, ha nem tudod miről van szó...
ha meg értetlen vagy, és nem vagy képes felfogni nagyjából 20 sornyi szöveget, nem az én hibám...

Vésd 06-27-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 105718)
ha meg értetlen vagy, és nem vagy képes felfogni nagyjából 20 sornyi szöveget, nem az én hibám...

bocsika:)
hol kell tőled engedélyt kétni, hogy beleszóljak?:)
kicsit sok a rinyálásból már szerintem

Zsáni 06-27-2007 14:24

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 105719)

senki nem rinyál, te kötöszködsz a tények ismerete nélkül, teljesen feleslegesen...

Vésd 06-27-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 105720)
senki nem rinyál, te kötöszködsz a tények ismerete nélkül, teljesen feleslegesen...

Akkor ne offoljuk Fegya topikját tovább...
ledtad, hát leadtad:)
ennyi:)

Deni 06-27-2007 14:25

sztem ideje lenne befejezni kb úgy mindenkinek.. :rolleyes:
vagy hozzak esetleg tonicot és popcornt?

Gyula 06-27-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 105719)

Ha sok akkor ne olvasd.

Steve 06-27-2007 14:25

Quote:

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105713)

Quote:

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 105717)
ez butaság. nem szűntél meg a barátja lenni.

Quote:

vélemény valahol asorok között.

és befejeztem, sorry, ez a topic arra van hogy gratuláljunk egymás teljesítményeihez!

Zsáni 06-27-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 105721)
Akkor ne offoljuk Fegya topikját tovább...
ledtad, hát leadtad:)
ennyi:)

tényleg ne :) mellesleg A-val kapcsolatos esemény megbeszélése még mindig nem off :)
ha értetlen vagy, hát értetlen vagy :)
ennyi :)

Alba 06-27-2007 14:27

Bemásoljam ez eseményiemet?:)

Grabi 06-27-2007 14:34

csak akkor, ha te vagy a csigusz, mert megalapítom a fanclubbodat :)

Steve 06-27-2007 14:35

hátaza csigsu az nem semmi, sztem rekordra tör klánütés piros terén :)
Grat neki :D

2007-06-25 22:01:04 Ajándék ez a nap (#2959) támadást indított csigusz (#2983) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 72 hektár földet.
2007-06-25 18:01:03 Ajándék ez a nap (#2959) támadást indított csigusz (#2983) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 77 hektár földet.
2007-06-25 17:01:00 csigusz (#2983) támadást indított Szent Korona szövetség (#2924) ellen, de a csatát elvesztette.
2007-06-25 16:01:01 csigusz (#2983) támadást indított Kárpátia (#2874) ellen, de a csatát elvesztette.
2007-06-25 16:01:01 csigusz (#2983) támadást indított Csöndes (#2957) ellen, de a csatát elvesztette.
2007-06-25 16:01:01 csigusz (#2983) támadást indított Ajándék ez a nap (#2959) ellen, de a csatát elvesztette.

Grabi 06-27-2007 14:37

grrrr már nincs ilyen klán :(

#Lopakodó# 06-27-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 105732)
grrrr már nincs ilyen klán :(

Szvsz elérte amit akart..
Egy hétel ezelött is volt ugyan ilyen vele....

Alba 06-27-2007 14:45

én is néztem a srác jol nyomta.
Egyszerre 5 klánt megtámadni nem semmi :)

Arrakis 06-27-2007 16:00

Off

Boccs, de a Grabinak olyan gyomorrontása volt mikor beütötték... :)
Nem is mondom hol értem utol.. :rolleyes:

Off

Ezt a csiguszos dolgot nem értem, vki fel tud világosítani?
Most az volt a célja, hogy kiprovokáljon egy visszaütést? Ez miért jó?
Akkor sem értettem miért csinálja, de ez még most sem tiszta előttem.

Gyula 06-27-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 105738)
Ezt a csiguszos dolgot nem értem, vki fel tud világosítani?
Most az volt a célja, hogy kiprovokáljon egy visszaütést? Ez miért jó?
Akkor sem értettem miért csinálja, de ez még most sem tiszta előttem.

Azt hiszem csak be akart kerülni a hírekbe :)

drobert 06-28-2007 06:03

Üdv Mindenkinek!

2007-06-27 15:01:19 csigusz (#2983) feloszlott.

hát ennyi volt!

Remedy 06-28-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by drobert (Post 105818)
Üdv Mindenkinek!

2007-06-27 15:01:19 csigusz (#2983) feloszlott.

hát ennyi volt!

De mi? :) Mar csak ez a kerdes :)

LotR 06-28-2007 11:41

nem bírom ki hogy az olvasotakra ne reagáljak ismerve itt mindenkit.

Első meglátásom, hogy Ati nyilatkozott az ügyben.
Szerintem akkor nincs mit megkérdőjelezni. Többször elmondta a rendszer nem publikus. Biztos itt is sok mindent megnézett és azt dobta ki a gép, h nem bűnnös. De tök mind1 hacsak 1 kockát rázogat is ami kiírja igen v. nem számunkra, mivel nem ismerjük.
Grabiéknál mi van megint döntse el mindenki magába, lehet a rendszer hibája, lehet bűnösök...
Szerintem az A-ban történteknek itt a helyük!
Zsánni ha nem követtél el semmit javaslom máskor higgadtabban kezeld a helyzetet és ne vedd személyeskedésenk, csak az adott proléma itt sok embert izgat. ÉS most ezek a dolgok reflektor fénybe vannak.
Azzal viszont valahol egyet értek, hogy van szándékos és védtelen föld leadás... De ahogy Steve is célzott rá hol van vajon a határ?

Másik észrevételem, hogy ha felelős ország vezetője tudtál lenni sok ideig, gondolom mint másnak neked is sok minden közbe jött sokszor, de uraltad az országodat, akkor az átmeneti búcsunál is lehettél volna felelősebb az országod iránt, előrelátóbb és akkor nem alakul ki ez a helyzet.
Másrészt megértem, h vannak ,lehetnek helyzetek, amikor talán ez nem tud fennállni, de akkor be kell látni, hogy így alakult és nem háborogni azokra akik a háteret nem ismerve- de szerintem max. enyhítő körülmény az ismerete - jogosan kérdőjelezik meg a szemük előtt lezajló "fura" eseményeket, hanem meggyőzni az embereket arról, hogy követtél el hibát, de csalni nem ált szándékodban...

Jelen esetekben nem marad más mint jelenleg Ati szava és döntése, hogy ki bűnös és ki ártatlan, mert ezeket mi nem látjuk ki jelenleg a játékban...
Ezen lehet kellene valami módosítani.
MErt az nem állapot, h ennek a játékosnak hiszunk hisz gondja van, becsületes, erről meg azt hallottam mindenre képes tuti csaltak..stb.. helyzetek elkerülése végett.

laci 06-28-2007 12:39

Az az igazság, hogy ha tudnám, hogy vétlen vagyok, mégis elkezdenének arra utalgatni, hogy csaltam, és hiába magyaráznám, hogy önhibámon kívül történt az, ami történt, előbb-utóbb én is felcsattannék.

Másrészt azt is el kell fogadni, hogy aki nincs a bőrömben, az nem azt látja, amit én.

Amit viszont nem értek meg, és nem fogadok el, az olyan hsz-k, amelyek akkor jöttek, amikor már lenyugodni látszottak a kedélyek, és egyértelműen csak arra mentek ki, hogy provokálják a társaságot.

Uff. Részemről tényleg lezárom ezt a kérdést (remélem... ;) )

Synkel 06-28-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by laci (Post 105875)
Az az igazság, hogy ha tudnám, hogy vétlen vagyok, mégis elkezdenének arra utalgatni, hogy csaltam, és hiába magyaráznám, hogy önhibámon kívül történt az, ami történt, előbb-utóbb én is felcsattannék.

Másrészt azt is el kell fogadni, hogy aki nincs a bőrömben, az nem azt látja, amit én.

Amit viszont nem értek meg, és nem fogadok el, az olyan hsz-k, amelyek akkor jöttek, amikor már lenyugodni látszottak a kedélyek, és egyértelműen csak arra mentek ki, hogy provokálják a társaságot.

Ez azért van, mert sokan érzik úgy, hogy Tuvalu és Grabi áthelyezése kirakatper volt, bizonyítandó, hogy senki nincs biztonságban, ha csalásra vetemedik.

-Fegya- 06-28-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 105625)
Ebből az esetből számomra az a tanulság, hogy nem jó megoldás a földleadás visszaszorítására itt a fórumon vádaskodni.

Quote:

Originally Posted by laci (Post 105875)

Uff. Részemről tényleg lezárom ezt a kérdést (remélem... ;) )

Szerintem az itt idézett hozzászólkásom után nyugodtak le a kedélyek. Később Zsáni nagyon arrogánsan és szerintem teljesen feleslegesen szólt hozzá. Semmi olyat nem tudott mondani, amit Te korábban higgadtan és világosan ne mondtál volna el. Ez az arrogáns hozzászólás sokakat joggal zavart és újra kitört a szócsata.

#Lopakodó# 06-28-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 105891)
Szerintem az itt idézett hozzászólkásom után nyugodtak le a kedélyek. Később Zsáni nagyon arrogánsan és szerintem teljesen feleslegesen szólt hozzá. Semmi olyat nem tudott mondani, amit Te korábban higgadtan és világosan ne mondtál volna el. Ez az arrogáns hozzászólás sokakat joggal zavart és újra kitört a szócsata.

Minden esetre a kommentár nélküli eseménysor bekopizása szép kis vitát generált..
Máskor azt hiszem tartózkodni fogok hasonlótól......
Részemről a tanulság az amit eddig is tudtam,hogy emberek játszanak minden emberi tulajdonságukkal együtt és nem tudnak elvonatkoztatva megnyilvánulni és minden érzelemtől mentessen..
Mondjuk én se tudom eléggé vissza szorítani magamba...
Bár sokakhoz képest még mindíg érzelem mentes vok.....

LotR 06-28-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 105895)
Minden esetre a kommentár nélküli eseménysor bekopizása szép kis vitát generált..
Máskor azt hiszem tartózkodni fogok hasonlótól......
Részemről a tanulság az amit eddig is tudtam,hogy emberek játszanak minden emberi tulajdonságukkal együtt és nem tudnak elvonatkoztatva megnyilvánulni és minden érzelemtől mentessen..
Mondjuk én se tudom eléggé vissza szorítani magamba...
Bár sokakhoz képest még mindíg érzelem mentes vok.....

OFF
Ember nincs érzelmektől mentes...
Mégha ezt is gondlja akkor sem az... MAx közelítheti azt az állapotot...

Zsáni 06-28-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 105891)

Nagyon tévedsz, soha nem voltam arrogáns, és most sem. És engedd meg nekem, ha engem érnek a vádak, akkor is reagálni fogok rá, ha már egy ismerősöm megtette. Akár tudok újat mondani, akár nem.

All times are GMT +1. The time now is 19:12.