![]() |
kutyim ugatja az asztal lábát:D :D
|
Quote:
Demjén Ferenc - Hogyan tudnék élni nélküled |
Quote:
Na persze.:P Kentaur - Tűz |
Quote:
Máté Péter - Majdnem szerelem volt |
Quote:
Ákos - Csak Te vagy Csalódtam bennük és mindenben, Csalódtam bennük csak Benned nem, Új lángok égnek a szívemben. Sokat tanultam Tőled, Tanultam hinni és várni, Erőt merítek Belőled, Ezt nem is értheti bárki... Titok vagy, nekem megfejthetetlen, Taníts a szavakra, emelj fel engem! Tiéd vagyok, őriz a lelkem. Amit nekem adtál, azt én elfogadtam, És hittem Benned, pedig nem is tudtam, Hogy hitem örökre megmarad, Semmim sincs, csak Te vagy, Csak Te vagy... Utadat álmok szegélyezik, Benned a békesség uralkodik, Hívnálak én is, maradj ma itt. Táncoló árnyék szobám falán, Oltalmazz engem, vigyázz ma rám, Velem vagy mindig, ha szóra nyílik a szám... Amit nekem adtál, azt én elfogadtam, És hittem Benned, pedig nem is tudtam, Hogy hitem örökre megmarad, Semmim sincs, csak Te vagy, Csak Te vagy... Na mára még egy utolsó Ákos (- Virrasztó) ezekután:) |
akkor a tiszteletedre a következő számom:
Zanzibár - Az igazi nevem:) |
Ismerős Arcok - Erdély 2003
|
Épp gourmand-kodom:
Chris Rea és Natasha St Pier egymás után :D:D |
Edda - Elmondom majd
|
Billy Talent - RED FLAG
Cast off the crutch that kills the pain The red flag waving never meant the same The kids of tomorrow don’t need today When they live in the sins of yesterday |
Kosheen: Overkill
|
Gabin - Doo Uap , Doo Uap , Doo Uap
majd: Portishead - All My Sins |
Hair - Frank Mills
I met a boy called Frank Mills On September twelfth right here In front of the Waverly But unfortunately I lost his address He was last seen with his friend, A drummer, he resembles George Harrison of the Beatles But he wears his hair Tied in a small bow at the back I love him but it embarrasses me To walk down the street with him He lives in Brooklyn somewhere And wears this white crash helmet He has gold chains on his leather jacket And on the back is written the names Mary And Mom And Hell's Angels I would gratefully Appreciate it if you see him tell him I'm in the park with my girlfriend And please Tell him Angela and I Don't want the two dollars back Just him! |
Ákos - Minden most kezdődik el :o :o :o
|
egy kis kikapcsolódás :)
hétköznapi csalódások - che guevara |
az öreg fiúk...
Red Hot Chilli Peppers -Snow (Hey Oh) :cool: |
Red Hot Chili Peppers - 21st Century
|
Blues Company - Kispirics Odab*sz
(nem idéznék belőle, mert elé erőssen moderálni kellene:)) |
Guns 'n' Roses- You could be myne:cool:
|
Kárpátia --Szárnyaszegett ------nagyon is idöszerü , pontosabban ma érdemes meghal:D lgatni
|
Paul Oakenfold - 2 Yrs Of Oakenfold @ Cream CD2
|
DMX-Where the hood at:cool: :D
|
Kormorán - Kell még egy szó
majd Emberek - Tábortűz :o |
Kentaur - Álmatlanság
"...Védj meg, Angyal, Ha álmatlan az éj..." |
Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race
|
Édesanyám, kedves anyám,
Csak az a kérésem, Hokibotot, hokibotot Csináltasson nékem Hokibotot sej haj, Korcsolyát melléje. Ez illik, illik, illik Ez illik, illik, illik A székely legénynek. :cool: :cool: |
Kronos - A turulmadár
"Ezer éves mély utadon szelek szárnyán átutazom, Átkarolom hegyeken át, Hungária minden fiát; Gyermekfejjel így gondolom: Nem szakadhat széjjel a hon, Fogjuk meg hát egymás kezét, Magyarország így lehet szép!" aztán: Kronos - Ne engedj el "Ne engedj el! Ne engedj szabadon, nem akarlak feledni, a szenvedés jutalom. Ezen az úton akarok járni, lehet rögös, lehet nehéz. A szó most hallgat, csak a szív beszél." majd: Kronos - In memoriam "Emlékedet őrzi, mind ki hű barát, Elrabolt az ár, élted hajnalán. Fájdalmas szívünkből egy dallam kiált: Mért vitt téged el, ez a rút világ?" :o |
Republic : Tyereskova
"Helikopteren jön a Kedvesem De soha nem velem, soha nem velem Nem a háztetőn, nem a fák alatt Nem én voltam az, nem akartam azt Nem én voltam, nem én voltam, Csak az a másik, az a másik, Szeretlek mindhalálig „Já Ljub ju. Tyereskova. Já Ljub ju. Igyi szudá.” Levél a távolból Szertelek mindenhol Szeretlek mindenhol, Ha lehet, a földön És a föld felett, A távolból. Csak el ne repülj Ahogy ott pörögsz Megölnek majd, ha visszajössz Csak el ne repülj A fejem fölött Ha visszajöttél, akkor én jövök Nem én voltam, nem én voltam, Csak az a másik, az a másik, Szeretlek mindhalálig „Já Ljub ju. Tyereskova. Já Ljub ju. Igyi szudá.” Levél a távolból Szertelek mindenhol. Szeretlek álmomban A szívem a földön van „Já Ljub ju. Igyi szudá. Já Ljub ju. Tyeresková.”" |
Emberek!!!
Let The Sunshine In "Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sunshine in Let the sunshine Let the sunshine in The sun shine in..." :) |
Ákos - Menekülj "...Mint ezer év lángja, lobog a lelkem, (Menekülj, fuss el, menekülj) Szememben bűn és vágy ragyog (Menekülj, fuss el, menekülj) Szárnyatlan szálló gyilkos angyal, (Menekülj, fuss el, menekülj) Végtelenül védtelen vagyok..." A többit most lusta vagyok.:P |
ákos : Dúdolni halkan
Jéghideg ágyban ébredek, tudod, Fény mossa az éjszaka ráncait, Tudom és érzem, hogy merre jársz, Hiába hiszed, hogy nem vagy itt. |
Ákos - Fénykép;)
"...Legyőzhetetlen, De sebezhető, Téged ilyennek lát Az örök Idő. Ha vágyak rabja vagy, Hát lázadj fel, Fektedből térdre Az ima emel, Mert szeretned kell..." |
Pál utcai fiúk : Szerelemharc
1. A támaszponton rémes a helyzet, menekülni kell, Fedezékből fedezékbe, nem rejt semmi el. Ki akarok törni, ki akarok szállni, túléltem az időt, Felemelt fejjel arccal a falnak várom a következőt. 2. A párnákon még dúl a harc, a negyedik ütközet, Újra meg újra meghalok és megütközöm veled. A testek izzadt háborúját senki se veszti el, Gyenge test küzd szemtől szembe A gyilkos szerelemmel. R. Szerelemharc - a drága vér, Szerelemharc - megfizetsz mindenért, Szerelemharc - akár az istenek, Én nem veszíthetek. 3. Még tart a harc, a győzelem még mindig messze van, Az utolsó ütközet, de nem adom meg magam. Ha meg kell halni, így halok meg, gyönyörű halál, Még egy percig hős lehetek a szerelem oldalán. |
Ha már Ákos napot tartunk:)
Ákos - Gépszabadság :rolleyes: |
ákos - Erő és alázat:D
|
jeeeeeee :D
Ákos - Őszi tájkép |
Becsúszott más is.:)
Evanescence - Lithium |
Quote:
Sting - Shape Of My Heart |
Quote:
Bon Jovi - Always:) |