![]() |
Ééééééééééés... *dobpergés* ezennel Harcosok a fórum legnegatívabb elismertségű tagjává lépett elő. ;) Gratulálunk! :D
|
Quote:
De vannak olyanok is akik több honapot csalnak normálba és csak az után kerülnek át vagy soha;) |
Quote:
|
Quote:
ebböl -15-t Ati adott:D |
Quote:
|
Quote:
|
Először én nem az a Dragon vagyok, akit bannoltak, a hasonloság totális véletlen. Drága harcosok, nem nagyon szoktam írogatni ide, de most már sok volt belőled:)
Már ne haragudj:) Már régen szépen el kellett volna hallgatni, de ez csak az én szerény véleményem.. Az hogy okoskodsz folyamatosan az egy dolog mi max jót nevettünk, de hogy csaltál az megint más, inkább hallgas szeritem. Már biztos kérdezték melyik orival nyomulsz, én is kiváncsi lennék rá:) de biztos nem mered felvállalni hiába vagy "nagy" játékos, biztos a népszerűségednek köszönhetően, jó páran bemenének hozzád, az biztos az elsők között lennék:) Nem meg sérteni akarlak, csak arra kérlek nézz magadba már egy kicsit és gondolkodj el... |
Harcosok én nem ismerlek, olvastam már jópár beírásodat itt is, más témákban is, én csak egyet mondok:ÉBRESZTŐ
Nem tűnik fel, hogy folyamatosan magad járatod le? |
Quote:
|
Quote:
Az orim egyböl elmondom annak aki vállalja,hogy jön és harcol velem ;) |
All times are GMT +1. The time now is 00:35. |