![]() |
Quote:
A cél az volt,hogy aki kevesebbet fedezett fel kevesebb legyen a költsége és 2000 heki alapmennyiségen mehessen. A minimum értékek azért kellenek, hogy a nagyoriknál ne kelljen "felcsavarni" a felfedezésszámlálót. |
Quote:
|
Mehetünk tovább
|
Hali! Hogy hozzászóljak az ötlethez, az 1/A csoporton kivüli szinteken, nem hiszem, hogy olyan sok pénzt lehetne megtakarítani, hogy könnyebben le lehessen közdeni a magasabb fedezési értékeket.
Fél életemet megunnám míg összegyűlne az a pénz, vagy katonamennyiség, hogy 5 hekti fedezhessek :D Az 1/A-ban meg ezzel a lehetőséggel ismét a nagy orik lennének segítve akik már feljutottak, és semmire sem kell költeniük. És akik békepártiak, és semmi áron sem akarnak ütni, csak fedezni, azok meg felörlik az összes pénzüket mikorra egy nagyobb orihoz érnének, hogy változtathassanak béke-szeretetükön :) Én nem értek egyet...:cool: |
Quote:
|
Quote:
Ahogy emlekszem, 5 ezer hekitol kezdene komolyabban dragulni a katonaszukseglet, ha jol emlekszem, akkor 5000 hekin lenne 500 katona egy hektar. Ugyan ez a penzszukseglet is: 3000 hekin; ha Te akarsz fedezni egy max. fedezest, akkor 27 milla aranyba kerulne a fedezes koltsege osszesen. Nem ertem, mi lenne ebbe olyan draga? |
Ahha, akkor én nem néztem át teljesen a beirtakat....de mondjuk az 1/A-s véleményem akkor:p helyénvaló még :)
|
Quote:
(s vedd figyelembe azt is, hogy ha ezen nem tortenik valtozas, akkor a top1 klan pl. rohogve tud felhozni fedezessel ujabb orikat, anelkul, hogy barminemu koltsegekbe vernek magukat...) |
És Téged mért zavar, hogy hoznak fel orikat, ha egyuttal a közelükbe se tudsz férkőzni majd a fedezés miatt ?
Nem mind1 hogy 50 ori van fenn, vagy 10, ha igyse ugyse zudsz a közelükbe érni ? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:34. |