Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Kutyuleee 05-01-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by obyy (Post 91804)
Szerintem egy 10% teki irási lehetőség már elég volna a hullának hogy játszhatóbb legyen..

hmmm 10%-al már majnem olyan kiválló hadis lenne mint a feles:D jah meg persze mit érsz azzal ha lehet tekid, de még az óriások is azt lopkodják???

Artúr 05-01-2007 21:27

Na, ha hiszitek, ha nem, végigolvastam az egész topikot :D . Nem kérdéses, a hullát erősíteni kellene hadban. Smooth javaslata nem lenne rossz, csak szerintem bonyolult :rolleyes: . Mármint ha már egyszerű, és igénytelen faj, akkor a bónuszai is legyenek egyszerűek.

Az olvasott javaslatok alapján én így módosítanék:

állandó védelem varázslat
+25% férőhely (mindenhol)
+25%-al erősebb katonák
az ellene indított gyújtogatás fele annyi eredményt hoz.
a csatában elesett és megkapott katonák, csak a sereg visszaérkezése utáni körváltáskor lépnek le, ha nincs hely nekik a barakkban.
A szintenkénti haderőnövekedést megtartanám, így az 1/A-ban is életképes lehetne.

Ilyen bónuszokkal én is belevágnék – még egyszer...

Ezek nem saját ötletek, csak kimazsoláztam ami nekem tetszett és (szerintem) passzolnak a játékba.

Amúgy pedig a kezdők azért választják a hullák mert vetnek egy pillantást a súgóra (nem, nem olvassák el, csak megnézik :D ) látják a hullát: előnyök: 15 sor, hátrányok 3 sor. És döntött. A kezdők a tekik jelentőségével sincsenek tisztában.

Kubbi 05-01-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 91914)
Na, ha hiszitek, ha nem, végigolvastam az egész topikot :D . Nem kérdéses, a hullát erősíteni kellene hadban. Smooth javaslata nem lenne rossz, csak szerintem bonyolult :rolleyes: . Mármint ha már egyszerű, és igénytelen faj, akkor a bónuszai is legyenek egyszerűek.

Az olvasott javaslatok alapján én így módosítanék:

állandó védelem varázslat
+25% férőhely (mindenhol)
+25%-al erősebb katonák
az ellene indított gyújtogatás fele annyi eredményt hoz.
a csatában elesett és megkapott katonák, csak a sereg visszaérkezése utáni körváltáskor lépnek le, ha nincs hely nekik a barakkban.
A szintenkénti haderőnövekedést megtartanám, így az 1/A-ban is életképes lehetne.

Ilyen bónuszokkal én is belevágnék – még egyszer...

Ezek nem saját ötletek, csak kimazsoláztam ami nekem tetszett és (szerintem) passzolnak a játékba.

Amúgy pedig a kezdők azért választják a hullák mert vetnek egy pillantást a súgóra (nem, nem olvassák el, csak megnézik :D ) látják a hullát: előnyök: 15 sor, hátrányok 3 sor. És döntött. A kezdők a tekik jelentőségével sincsenek tisztában.

Adtam egy zöldet. :)

Valezius 05-01-2007 22:20

Én még számolok előtte, de nem ma és nem holnap :(

Viszont, akkor 2. szinten +35%-ot kapnak a katonák? Jól értem?

Egyébként valamelyest osztom azt a véleményt, hogy ötödiken nem kell erősíteni a hullát, mert elvan anélkül is :)

skiti 05-01-2007 22:29

annyi biztos hogy drasztikus erősítés kellene neki

Andrew 05-01-2007 22:39

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 91948)
annyi biztos hogy drasztikus erősítés kellene neki

hááát ha ez nem az, akkor semmi :D:D

skiti 05-01-2007 22:42

"csak" jó 50%-al lenne erősebb, ezzel még nem ütne bunker elfeket, vagy mf hadikat.
és még mindíg vakon menne

Kutyuleee 05-01-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 91916)
Adtam egy zöldet. :)

miért neki??? miért nem nekem, nagyrésze az én ötletem volt:p
(ezáltal nekem is teccik, de majd csak holnap számolgatok én is:D)

Andrew 05-01-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 91951)
"csak" jó 50%-al lenne erősebb, ezzel még nem ütne bunker elfeket, vagy mf hadikat.
és még mindíg vakon menne

mindig is vakon fog menni, ezen szerintem nem kell filózni
viszont elvileg megtartaná a szintenkénti bónuszt, amivel már nem lenne olyan vészesen rossz

Kubbi 05-02-2007 06:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91952)
miért neki??? miért nem nekem, nagyrésze az én ötletem volt:p
(ezáltal nekem is teccik, de majd csak holnap számolgatok én is:D)

Neked nemrég adtam. :p

Mindenki fél, hogy túl erős lesz a hulla, de még ígyis lelopja bárki, legyujtja bárki. És még csak azt se tudja szegény, hogy ki tette. Nem úgy mint egy ork. :)

All times are GMT +1. The time now is 17:04.