![]() |
Quote:
|
Na, ha hiszitek, ha nem, végigolvastam az egész topikot :D . Nem kérdéses, a hullát erősíteni kellene hadban. Smooth javaslata nem lenne rossz, csak szerintem bonyolult :rolleyes: . Mármint ha már egyszerű, és igénytelen faj, akkor a bónuszai is legyenek egyszerűek.
Az olvasott javaslatok alapján én így módosítanék: állandó védelem varázslat +25% férőhely (mindenhol) +25%-al erősebb katonák az ellene indított gyújtogatás fele annyi eredményt hoz. a csatában elesett és megkapott katonák, csak a sereg visszaérkezése utáni körváltáskor lépnek le, ha nincs hely nekik a barakkban. A szintenkénti haderőnövekedést megtartanám, így az 1/A-ban is életképes lehetne. Ilyen bónuszokkal én is belevágnék – még egyszer... Ezek nem saját ötletek, csak kimazsoláztam ami nekem tetszett és (szerintem) passzolnak a játékba. Amúgy pedig a kezdők azért választják a hullák mert vetnek egy pillantást a súgóra (nem, nem olvassák el, csak megnézik :D ) látják a hullát: előnyök: 15 sor, hátrányok 3 sor. És döntött. A kezdők a tekik jelentőségével sincsenek tisztában. |
Quote:
|
Én még számolok előtte, de nem ma és nem holnap :(
Viszont, akkor 2. szinten +35%-ot kapnak a katonák? Jól értem? Egyébként valamelyest osztom azt a véleményt, hogy ötödiken nem kell erősíteni a hullát, mert elvan anélkül is :) |
annyi biztos hogy drasztikus erősítés kellene neki
|
Quote:
|
"csak" jó 50%-al lenne erősebb, ezzel még nem ütne bunker elfeket, vagy mf hadikat.
és még mindíg vakon menne |
Quote:
(ezáltal nekem is teccik, de majd csak holnap számolgatok én is:D) |
Quote:
viszont elvileg megtartaná a szintenkénti bónuszt, amivel már nem lenne olyan vészesen rossz |
Quote:
Mindenki fél, hogy túl erős lesz a hulla, de még ígyis lelopja bárki, legyujtja bárki. És még csak azt se tudja szegény, hogy ki tette. Nem úgy mint egy ork. :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:04. |