Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

Láma 05-26-2006 15:38

Quote:

Originally Posted by Ati
Arra építeni egy támadást, hogy HÁTHA a másik elrontja, hááááááááát.

Egy 10 fős klánnál napi 24 órában az 3 kör per ember. Ha jól van szervezve, akkor ilyen nincs. Ha valaki a topban van, akkor feltételezzük, hogy jól van szervezve. Ha NINCS a topban, akkor pedig valószínüleg úgyis mindegy, hogy eltávolodik-e pontban, vagy sem, mert úgyis lesz 2 körre valaki, aki vissza tud támadni rá.

egyénibe se nagyon épithet másra a támadó, ha a másik nem ront el semmit, akkor 1-1 seregnél is már a védő visz mindenképp többet. akkor nyerhet a támadó, ha a védő nem üti be, vagy nincs gépnél. az első esetben a védő számolt el valamit, vagyis rontott. a másodikban pedig gépnél se volt, szóval ismét ő hibázott.

monro 05-26-2006 17:54

Quote:

Originally Posted by Ati

Ati amikor egy elf kitámad 5x 5000 lovassal egy 400.000 barakhelyes gnómra akkor szted mire építi a támadását? :)
Kérdezd meg mennyi hekit szerzett ily módon a legnagyobb elf aki az 1A.ban van ;) Egyszóval Láma mindent leírt. 2 azonos erejű klánnál ha mindkettő figyel milyen alapon nyerjen egyik vagy a másik?

Wand hiányolja azt hogy csak a támadó nyerjen...
Én meg azt amikor csak a védő nyer... Van mindkettőre elvi lehetőség hiába tesz ugy bárki, mintha nem lenne.

wand 05-26-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Ati

nem ,a támadást arra kellene építeni, hogy a másik 2 órán kersztül nem lép be és nem hívja fel senki, hogy "figy mellettedd áll egy klán.."

Quote:

Originally Posted by monro
Egyszóval Láma mindent leírt. 2 azonos erejű klánnál ha mindkettő figyel milyen alapon nyerjen egyik vagy a másik?

Wand hiányolja azt hogy csak a támadó nyerjen...
Én meg azt amikor csak a védő nyer... Van mindkettőre elvi lehetőség hiába tesz ugy bárki, mintha nem lenne.

mondjuk nem tom mitől azonos erejű 2 klán ha az egyiknek 80% barakkja van míg a másiknak 50+10% ?

hiányolod a mikor a védő nyer? MINDEN ESETBEN A VÉDŐ NYER HA BENTVAN!

ha nagyon megnézzük, amikor mindekettő felfelé üt és kap 14% ot akkor is a védő nyer, lévén előx a támadó üt be, majd a védő már az 1.14 14%át azaz15,96% ot nyer az eredeti területhez képest

ha a támadó felülről ment és kapott 7% ot akkor a védő már az 1.07 14% át azaz 14,98 százalékot kap.

tehát a vége mi lehet:
1. a támadó bement alulról kapott 14%ot, majd a védő ment be alulról és visszakapta a 14+2%-ot.
2. a támadó felülről ment kapott 7%ot, majd a védő alulról ment és ő kapott 14+1%-ot.
3. a támadó nyer és kap 14 % ot ha a védő nem veszi észre hogy támadják.

ez a alapján felteszem Monoro kérdését én is: "2 azonos erejű klánnál ha mindkettő figyel milyen alapon nyerjen egyik vagy a másik?"

ha csatázik egymással egy 80% barakkods klán és egy 50+10%-os és mindekettő figyel, hogy a fenébe van az, hogy szerintetek az a reális ha CSAK a 80% os veszíthet?? egyik esetben 2% ot a másikban 8% ot ?
ki a fene megy majd úgy el támadni, ha csak akkor nyerhet ha az ellen nincs bent? ha meg bentavn akkor nem hogy nullára jön ki, de mindenképp a támadó veszít

Láma 05-26-2006 19:26

Quote:

Originally Posted by wand
nem ,a támadást arra kellene építeni, hogy a másik 2 órán kersztül nem lép be és nem hívja fel senki, hogy "figy mellettedd áll egy klán.."

mondjuk nem tom mitől azonos erejű 2 klán ha az egyiknek 80% barakkja van míg a másiknak 50+10% ?

hiányolod a mikor a védő nyer? MINDEN ESETBEN A VÉDŐ NYER HA BENTVAN!

ha nagyon megnézzük, amikor mindekettő felfelé üt és kap 14% ot akkor is a védő nyer, lévén előx a támadó üt be, majd a védő már az 1.14 14%át azaz15,96% ot nyer az eredeti területhez képest

ha a támadó felülről ment és kapott 7% ot akkor a védő már az 1.07 14% át azaz 14,98 százalékot kap.

tehát a vége mi lehet:
1. a támadó bement alulról kapott 14%ot, majd a védő ment be alulról és visszakapta a 14+2%-ot.
2. a támadó felülről ment kapott 7%ot, majd a védő alulról ment és ő kapott 14+1%-ot.
3. a támadó nyer és kap 14 % ot ha a védő nem veszi észre hogy támadják.

ez a alapján felteszem Monoro kérdését én is: "2 azonos erejű klánnál ha mindkettő figyel milyen alapon nyerjen egyik vagy a másik?"

ha csatázik egymással egy 80% barakkods klán és egy 50+10%-os és mindekettő figyel, hogy a fenébe van az, hogy szerintetek az a reális ha CSAK a 80% os veszíthet?? egyik esetben 2% ot a másikban 8% ot ?
ki a fene megy majd úgy el támadni, ha csak akkor nyerhet ha az ellen nincs bent? ha meg bentavn akkor nem hogy nullára jön ki, de mindenképp a támadó veszít

egyénibe is ez van, mégse probléma senkinek se. a védőnek eleve csak úgy van esélye ha távolba néz abba a körbe, ha a támadó beütött már rég késő. nem értem, te milyen megoldást akarsz?

Toto 05-26-2006 19:41

Mi van akkor, ha az utolsó pillanatok támadását korlátoznátok. Ha a kv előtti utolsó fél perc fel lenne osztva egységekre, és minél közelebb indít valaki támadást a körváltáshoz képest, annál több támadóértékre lenne szüksége. (pl. %-osan csökkenne a támadóértk, minél közelebb indítassz a kv-hoz).

Szóval tudom, hogy hülyeség, csakhát Ati azt írta, mindenki szóljon hozzá, akit érint :D
Számokkal nem tudom alátámasztani, ahhoz nem értek :p

Láma 05-26-2006 19:53

Quote:

Originally Posted by Toto
Mi van akkor, ha az utolsó pillanatok támadását korlátoznátok. Ha a kv előtti utolsó fél perc fel lenne osztva egységekre, és minél közelebb indít valaki támadást a körváltáshoz képest, annál több támadóértékre lenne szüksége. (pl. %-osan csökkenne a támadóértk, minél közelebb indítassz a kv-hoz).

Szóval tudom, hogy hülyeség, csakhát Ati azt írta, mindenki szóljon hozzá, akit érint :D

Ez szerintem jó ötlet:) A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad:P A támadó nem húzhatja az időt a végtelenségig hiszen egy idő után nem tudja beütni a védőt, és ha a védő ezután támad, akkor jókora maluszt kap, amivel talán esélye lehet a támadó klánnak megofgni a támadást. Tegyük fel, hogy 55 ig nincs malusz, ekkor néz távolba a védő, de a táamó még nem jön, mert az felvállalja a rizikót, a védő ezután nem másodpercenként néz távolt hanem csak 59 kor mondjuk, látja jön a mondjuk 95% os sereg, de az övé már csak pl 65% os lesz ekkor. Gyakori távollal lehetőség van visszatámadni úgy hogy a támadó még 2 körre legyen, ekkor már egyáltalán nem egyértelmű ki lesz felül meg alul, mert mindkettő bontogathat kedvére, az ügyesbb nyer, mint egyéniben. Ha nem néznek elég sűrűn távolt, akkor pedig jókora mluszt kapnak, ha vissza akarnak táamdni, VAGY megvárják a következő kört teljes sereggel, ám nem biztos hogy két körre tudnak kerülni. stb...

lehet hogy vannak hátrányai az ötletnek, ami miatt el kell majd vetni, de most nem látom így hirtelen, hogy mi lehet baj vele.

monro 05-26-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by wand

1.
50% barakkal is beverhetsz egyéniben alulról egy 80% barakos orit te is tudod... egy kis morál egy kis fajibón és már kész is.

2.
Wand ne nézz már mindenkit madárkának... folyton mellébeszélsz és próbálod elbizonytalanítani azokat akik nem látják át még rendesen miről is van szó.
Amikor azt mondom AZONOS EREJŰ akkor az mondom A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ---> AZONOS VÉDŐEREJŰ!!!

Miért kell ezt neked íg leírni hogy megértsd amit mondani akarok? Mindenki más érti a legjobb 5 játékos egyike pedig sosem?

monro 05-26-2006 21:32

Quote:

Szerintem is jó 5let ;)
Mondjuk ettől még csak ugyanabban a körben tudunk ugye visszatámadni, de lényegesen jobb, mint ami volt akár a kv üzemszünet elött is. És gondolom nemcsak az 1A-nak lenne jó.

Xeper 05-26-2006 21:51

Quote:

Ezel csak az a baj, hogy a védő klán később megy támadni mint a támadó.... amivel még kisebb lenne a támadóértéke.... tehát látod a támadást, de gyengébben tudsz rá reagálni.... tökéletes megoldás :D

Toto 05-26-2006 23:37

Quote:

Originally Posted by Xeper
Ezel csak az a baj, hogy a védő klán később megy támadni mint a támadó.... amivel még kisebb lenne a támadóértéke.... tehát látod a támadást, de gyengébben tudsz rá reagálni.... tökéletes megoldás :D

Minden nem lehet tökéletes :p
Lehet csiszolgatni :)
Egyébként meg, minél hamarabb észreveszed, annál kisebb az eltérés. :D

All times are GMT +1. The time now is 16:48.