![]() |
Quote:
|
Quote:
Kérdezd meg mennyi hekit szerzett ily módon a legnagyobb elf aki az 1A.ban van ;) Egyszóval Láma mindent leírt. 2 azonos erejű klánnál ha mindkettő figyel milyen alapon nyerjen egyik vagy a másik? Wand hiányolja azt hogy csak a támadó nyerjen... Én meg azt amikor csak a védő nyer... Van mindkettőre elvi lehetőség hiába tesz ugy bárki, mintha nem lenne. |
Quote:
Quote:
hiányolod a mikor a védő nyer? MINDEN ESETBEN A VÉDŐ NYER HA BENTVAN! ha nagyon megnézzük, amikor mindekettő felfelé üt és kap 14% ot akkor is a védő nyer, lévén előx a támadó üt be, majd a védő már az 1.14 14%át azaz15,96% ot nyer az eredeti területhez képest ha a támadó felülről ment és kapott 7% ot akkor a védő már az 1.07 14% át azaz 14,98 százalékot kap. tehát a vége mi lehet: 1. a támadó bement alulról kapott 14%ot, majd a védő ment be alulról és visszakapta a 14+2%-ot. 2. a támadó felülről ment kapott 7%ot, majd a védő alulról ment és ő kapott 14+1%-ot. 3. a támadó nyer és kap 14 % ot ha a védő nem veszi észre hogy támadják. ez a alapján felteszem Monoro kérdését én is: "2 azonos erejű klánnál ha mindkettő figyel milyen alapon nyerjen egyik vagy a másik?" ha csatázik egymással egy 80% barakkods klán és egy 50+10%-os és mindekettő figyel, hogy a fenébe van az, hogy szerintetek az a reális ha CSAK a 80% os veszíthet?? egyik esetben 2% ot a másikban 8% ot ? ki a fene megy majd úgy el támadni, ha csak akkor nyerhet ha az ellen nincs bent? ha meg bentavn akkor nem hogy nullára jön ki, de mindenképp a támadó veszít |
Quote:
|
Mi van akkor, ha az utolsó pillanatok támadását korlátoznátok. Ha a kv előtti utolsó fél perc fel lenne osztva egységekre, és minél közelebb indít valaki támadást a körváltáshoz képest, annál több támadóértékre lenne szüksége. (pl. %-osan csökkenne a támadóértk, minél közelebb indítassz a kv-hoz).
Szóval tudom, hogy hülyeség, csakhát Ati azt írta, mindenki szóljon hozzá, akit érint :D Számokkal nem tudom alátámasztani, ahhoz nem értek :p |
Quote:
lehet hogy vannak hátrányai az ötletnek, ami miatt el kell majd vetni, de most nem látom így hirtelen, hogy mi lehet baj vele. |
Quote:
50% barakkal is beverhetsz egyéniben alulról egy 80% barakos orit te is tudod... egy kis morál egy kis fajibón és már kész is. 2. Wand ne nézz már mindenkit madárkának... folyton mellébeszélsz és próbálod elbizonytalanítani azokat akik nem látják át még rendesen miről is van szó. Amikor azt mondom AZONOS EREJŰ akkor az mondom A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT ---> AZONOS VÉDŐEREJŰ!!! Miért kell ezt neked íg leírni hogy megértsd amit mondani akarok? Mindenki más érti a legjobb 5 játékos egyike pedig sosem? |
Quote:
Szerintem is jó 5let ;) Mondjuk ettől még csak ugyanabban a körben tudunk ugye visszatámadni, de lényegesen jobb, mint ami volt akár a kv üzemszünet elött is. És gondolom nemcsak az 1A-nak lenne jó. |
Quote:
|
Quote:
Lehet csiszolgatni :) Egyébként meg, minél hamarabb észreveszed, annál kisebb az eltérés. :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:48. |