![]() |
Quote:
Én is ezt az ötletet vetném el leghamarabb. Viszont abba gondolj bele: Pénz nélküli oriba ilyen nélkül is lehet szabályosan pénzt varázsolni sok esetben, 1 körön belül is. Erre apellálni eleve rizikós. Klánharcnál meg aki 74 forintjával vesz egy millió aranyat... hát: 1 yard 74.000 forint... Persze egy yardot lehet drágábbra is belőni... :) És akkor még mindig nem számoltuk bele, hogy természetesen maximalizálni is lehet az így vásárolható mennyiséget. Na de ezeket nem azért mondom, hogy ágáljak mellette, csak arra akarok rávilágítani, hogy mennyire széles az a sáv ahol meg lehet húzni egy monetizálás határát. Ugyanis sok esetben a játékosoktól csak kicsi alkalmazkodást igényelhet az, hogy jelentősnek tekinthető többlet cash-flowt generáljon egy-egy új elem, megoldás, elfogadhatóan kialakítva. Én teljesen neutrális vagyok ebből a szempontból: felvetettem pár ötletet, kinek-kinek mi tetszik és mi nem belőle, azt mind el tudom fogadni. |
Nekem ez nem tetszik, ne legyen már a gazdag tudatlanok játéka, mint a travian...
|
Quote:
A travián csak a pénzről szól,aki nem tejel eleget nem is fejlődik(van olyan kollégám aki havi 20-30k-t költ rá) Nem szeretném ha a hódító is ebbe az irányba menne el! Több játékost vesztenétek,mint nyernétek(bár lehet anyagilag jobban járnátok) Szerintem |
Ati egy körülbelüli számot lehetne kérdezni aktív játékosokról? Aktív alatt azt értem, aki napi 1-2szer belép legalább.
|
elég vad irányba mentek el
|
ötlet
Tudom erre a sok szemes országok felkapják a fejüket de. Nekem az jutott eszembe mi lenne ha lenne egy "nagyobb összegű" sms vagy valami amivel pl:(lehet már írták ezt előttem nem olvastam el csak a felét :rolleyes: )
Fellépek 5 ből 4 be és az első héten lenne rá lehetőségem hogy vásároljak magamnak 2.3. szemet. Természetesen tudom, hogy ezért régebben meg még most is sokan nagyon sokat dolgoznak vele de van aki pusztán szükségből és már nem is játszik egy adott szinten csak betermel 5. en átrohan a pontlistán fent megint termel lép. és ezt mindenhol. Ha lenne egy realizált pénzbeni értéke 2.3.4.5.6. szemeknek akkor én bizonyára kipróbálnám, mert szeretek játszani de azért ebben a pörgős világban majd 1 évet várni vagy többet....kicsit soknak találom:) 1 országom van és azt szeretem, gondozom, nem szeretnék 5 el szaladgálni. Pont leszoktam a cigiről inkább erre költeném az árát:) Magával hozná azt is, hogy akkor nem fordulna le senki és nem vinne több orit. Teszem hozzá attól hogy valakinek van 10 országa attól még kopnak az emberek és végül az a 100 ember marad akiknek fejenként 100 országa van. Persze durva megvilágítás de érthető mire gondolok ;) De azt is magával hozza, hogy van pityuka aki profin szeretné kezdeni vásárol 2. szemet és az fix, hogy nagyobb eséllyel olvasná át a súgót, szeretné meg és vinné végig a csoportot. szemben azzal aki vált 1 vipet(250 ft ból már 1 buszjegy sem jön ki) és 1 hét után elfelejti a jelszavát. + kifogás hirtelen,hogy B ből befeccöl 10 szemre mondjuk 50-100e-t és fellép A ba. LEgalább elindulna darálás odafent is és nem kellene éveket várni amíg Sokszemes profi összeszokott banda megjelenik hanem csak ötletelek, hogy(10 barátommal otthonról fellépnénk első szakasz után A ba fejenként 3-4-5 szemmel. Attól félni még nem kellene tőlünk mert profik még nem vagyunk de ott vagyunk játszunk. Mert mi így akarjuk és lehetőségünk is lenne rá persze fizetnénk is érte:) ). Akik meg ugye vérprofik azok 1 szemmel is alázhatnak, akiknek meg sok a pénze azok legalább elkölthetnék :) Remélem Ati tudsz kezdeni valamit ezzel az ötlettel! |
Ez szerintem az egyik legrosszabb ötlet amit olvastam.
Olyan,mintha bemennél egy céghez 8 általánossal,és vennél egy üzemvezetői posztot minden tapasztalat nélkül. De mondjuk ki lehet számolni,hány VIP kör kell egy számhoz(kb 15-20 ha gyorsan,és akadálymentesen haladsz) Szóval szerinted 4k-ért árulják ki azt,amit többen évek alatt(rohadt sok éjszakázással),több hónapos tekercsírással és egyebekkel elértek? (40k-ért vennél 10 személyiséget) Ezzel nem a játékosok száma nőne,hanem azoké akik ezért abba hagynák az egészet:( Szerintem. |
Quote:
azért,mert kidob x összeget az nem jelenti azt,hogy megtanul játszani(olvasgathatja a súgót naphosszat,attól nem lesz tapasztaltabb) én pl.:a mai napig nem olvastam végig a súgót,holott már 4 éve játszom:) |
Dance: Menjel anarchba, ott lehet venni penzert szemelyiseget. :P
|
Régen volt valami nehezítés, amit a kék számok adtak
erre emlékszik valaki hogy volt? miért lett megszüntetve? |
All times are GMT +1. The time now is 17:58. |