![]() |
Akarja a fene elverni az összegürizett pókeres pénzemet, nem azt írtam, hogy fél profi játékos vagyok, hanem, hogy kártyapartnert keresek play money asztalokra lehetőleg a már leírt kritériumokkal, mivel hátha van olyan játékos akit érdekelne a dolog.
A javaslatot azért köszönöm, de a ps-en 100-200$ még fényévekre van nekem. Arra megkérhetlek, hogy a klubban csinálsz 1 db 2 fős play money asztalt, előre is köszönöm. |
Quote:
Quote:
Quote:
Amikor a "miert tartottad" kerdesre ilyen valaszokat kapsz, hogy - "hiszen kezben parom volt" (pl 33 kezben TTJ flopon), - "csak egy lap kellett a soromhoz turn utan (lyukas sor) - szinhuzom volt (3 szinu flopon?!) akkor elgondolkodsz, erdemes-e itt cibalni az idegrendszered. Jah, es persze elso esetben leesik meg 2 db 3-as, masodikban leesik az a 10-es riveren, es harmadikban pedig meg ket pikk. :) A 2 fos cash game asztal nem feltetlen jo heads up szimulacio a vakok nem emelkedese miatt. Ps: a calling stationokkel semmi baj, ha nincs mákjuk. (de van! :P) Amugy sngk helyett en vmi alacsony tetes cash gamet ajanlanek, egy jobb leosztas alatt megvan, ami az sngben jo jatekkal is minimum felora. |
Én meg azt tudom javasolni, hogy játsz Remyvel...
Remy, Te meg már unalomig koptatod ezt a témát, az a privát véleményem, talán jobb is, hogy nem játszol velünk... |
Az 5. verseny végeredménye és összesítés
A Februári Pókerbajnokság 5. versenyét sityu0704 nyerte!!!
Gratulálok! A helyezettek: 1. sityu0704 (10 pont) 2. Torpilla76 (8 pont) 3. xrichiexx (6 pont) 4. BeeLord (4 pont) 5. Lidércek (2 pont) Öt verseny után az összesítés (zárójelben a pontszámításnál figyelembe vett legjobb eredmény/ek) 1. fisedomi (I.+I.) --- 20 pont 2. sityu0704 (III.+I.) --- 16 pont 3. bobor70 (III.+IV.+V.), Linx74 (II.+IV.), Pool79 (IV.+II.) --- 12 pont 4. NoFear196354 (I.), Winettou (I.) --- 10 pont 5. M and G 1111 (II.), Muler7 (II.), BeeLord (IV.+IV.), Torpilla76 (II.) --- 8 pont 6. Névtelen sír (III.), Hex és Ice (III.), xrichiexx (III.) --- 6 pont 7. Frici69 (V.+V.), --- 4 pont 8. 10green500 (V.), Lidércek (V.) --- 2 pont A többi Klubtagnak még nincs pontja, de még 7 verseny van ebben a hónapban!!! Itt szeretném megemlíteni, hogy a 12 verseny után ha van holtverseny, akkor az fog rangsorolni, hogy kinek van több győzelme vagy előkelőbb helyezése. Még most sem késő csatlakozni!!! A következő verseny 02.12-én szombaton 16.00-kor kezdődik!!! |
Quote:
|
Quote:
Leírtad miért, ok... De másokat leszólni azért, mert valamiben kezdők, nem kellene. Főleg nem egy Kezdő fórumos modinak... Akkor mindenben így állsz a kezdőkhöz? |
Quote:
Hat igy kell viselkedni egy tanarbacsinak? :P Egy jatekos keresett itt is segitseget, erre irtam, hogy ezt abszolut nem a jo helyen teszi. Kar ezen igy kiakadni... Azert, mert faj az igazsag, nem feltetlen kell elhallgatni, nem sertodos kislanyok vannak itt. (Vagy megis?) |
Quote:
A valasz egyszeru: nincs ra igeny. Eddig 1 ember mondta egy tanacsra, hogy koszi, igazad van. A tobbiek ket csoportba tartoztak, a masodik meg szimpatikus is volt: 1. En tok jol tudok pokerezni, ne dumalj, hiszen ezt a leosztast is nyertem, hagyj beken a hulyesegeiddel. 2. En igy tudok jatszani, igy szeretek, igy nekem jo, nem erdekel melyebben a poker, tudom hogy nem vagyok jo, de nekem ennyi eleg szorakozni. Viszont hogy nehogy tores legyen a lelkedben, igerem, igyekszem majd ide minel kevesebbet irni. |
Holnap 6. forduló
|
Quote:
Jövőhéten számomra mindegy mikor lesznek a versenyek, ráérős heteim következnek :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:47. |