Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Napi chat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4332)

Princ 05-03-2011 11:04

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 286555)
Most vagy kötekedsz, vagy nem tudsz angolul, vagy nem olvasol :D Az elején van egy ilyen megjegyzés:
* Required
Amit a Google volt szíves odabiggyeszteni nekem, sajnos angolul. Na ezeket 'kötelező'' kitölteni :) Azaz szükséges a továbbmenetelhez - amit meg nem töltesz ki, azt nem töltesz ki, az direkt azért van úgy.

De köszönöm szépen a kitöltést!

Mindhárom igaz. A lábjegyzetben kerestem, így nem olvastam, de ha olvastam volna se érteném, és ha lefordítottam volna is, nekiállnék kötözködni.
Szóra sem érdemes. :p

GenXter 05-24-2011 13:31

Üdv

Szeretnék letölteni innen (www.egyszervolt.hu) videókat tesóm kislányának,de nincs kirakva link , hogy letölthető
Nem igen értek az ilyesféle progikhoz, tudna valaki segiteni ?

kistigris 05-24-2011 19:49

Azt sajna nem tudom innen hogyan tudsz letölteni, de az ncore -on és sztem más ilyen oldalon is van fenn rengeteg mese.Olyanok amelyek az egyszervolton vannak fenn.
(Pom-pom...stb.)

Sami 05-25-2011 06:09

Nincs véletlenül az ncore-ra egy meghívód? :)
Vagy valaki másnak?

Fefe013 05-25-2011 14:39

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 287647)
Üdv

Szeretnék letölteni innen (www.egyszervolt.hu) videókat tesóm kislányának,de nincs kirakva link , hogy letölthető
Nem igen értek az ilyesféle progikhoz, tudna valaki segiteni ?

Meglassult kicsit a rendszerem, katt ide, katt oda és azért lett nem tetsző:S
Néztem, én se leltem, amúgy, h tudsz onnan letölteni..

Ati 05-25-2011 14:41

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 287684)
Meglassult kicsit a rendszerem, katt ide, katt oda és azért lett nem tetsző:S

Akkor már nem az. :P :))))

Fefe013 05-25-2011 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287685)
Akkor már nem az. :P :))))

Köszönöm:D:P

Andrew 06-04-2011 14:51

Egy érdekes ötlet pattant ki a fejemből, miközben a laptopvásárláson gondolkoztam el.
Nem tudjátok véletlenül, hogy nincs-e olyan laptop, amibe asztali videókártyát lehet dokkolni? Azaz egy szimpla notebook (mondjuk egy i7-es processzorral :D ), dedikált videókártya nélkül, az oldalán egy PCI-E bővítő hellyel, ahová egy asztali gépekhez szánt kártyát lehet csatlakoztatni.
Egy problémája lehet a rendszernek, mégpedig az áramellátás, mert egy ilyen kártya minden szívfájdalom nélkül megehet 200W-t is :( Szóval valami extra áramellátás mindenképp kellene, de ha ilyet lehet csinálni, akkor gondolom rá lehet kötni szimplán a kártyára is, nem?

Áááá, hogy ilyen hülyeségeken agyalok..... de létezik ilyen? :D

Von 06-04-2011 20:54

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 288208)
Egy érdekes ötlet pattant ki a fejemből, miközben a laptopvásárláson gondolkoztam el.
Nem tudjátok véletlenül, hogy nincs-e olyan laptop, amibe asztali videókártyát lehet dokkolni? Azaz egy szimpla notebook (mondjuk egy i7-es processzorral :D ), dedikált videókártya nélkül, az oldalán egy PCI-E bővítő hellyel, ahová egy asztali gépekhez szánt kártyát lehet csatlakoztatni.
Egy problémája lehet a rendszernek, mégpedig az áramellátás, mert egy ilyen kártya minden szívfájdalom nélkül megehet 200W-t is :( Szóval valami extra áramellátás mindenképp kellene, de ha ilyet lehet csinálni, akkor gondolom rá lehet kötni szimplán a kártyára is, nem?

Áááá, hogy ilyen hülyeségeken agyalok..... de létezik ilyen? :D

Nem akarok spolierezni, de ha vársz két hónapot, meg fogod tudni :p:p :)

Redback 06-11-2011 20:55

Jelentem, ma összeült a Különleges Hódítós Különítmény Kende szülinapján, mely 3 főt számol :D

All times are GMT +1. The time now is 23:19.