![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezt tedd fel ha rókát használsz a greasemonkey alá és tudni fogod, milyen fegyverrel mennyit tudnál ütni... :D én általában pusztakézzel ütök, de holnapután meglesz az str 16 és FM-ként nem is hajtok. Ellenben a nagy csatákban Q5 és WP... Cégem nincs, azt csak drith terjeszti, és az NMA-ban dolgozom a 9-es skillemért 5 Huf bérrel... :D |
Különben meg menjetek aludni, így nem lesz napváltás előtti ütés...
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Hopp mit szóltok Lanához, meg, hogy lehet fizetni az edzésért?
Igen nagy kár, hogy ma edzettem már így lemaradtam volna, pedig biztos fizettem volna négyszeres növekményért. Ha benn marad, akkor fegyó helyett tuti erre fogok költeni, majd az FM is jön egyszer magától :) Amúgy érthető a felháborodás természetesen, inkább unbannolják Partert :D |
Quote:
Egyébként mi alapján határozza meg a költséget? Én ma 1,8 aranyért edzettem Napóleonosan, szobatársamnak erre 5 aranyat kellett volna költenie... pedig szinte ugyanolyan a karakterünk. |
Quote:
Ja, szegregációhoz vezet, de még csak abba is gondolj bele, hogy lehet az új háborús modulban csökkenni fog az erő szerepe. De addig legalább jó sokat fognak költeni a zemberek. Idiótán vezetik ezt a játékot nagyon az adminok. Van egy halom jó ötlete az embereknek, és kb mindet leszarják. |
Ezeket kicsit megvariálnám! :)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:10. |