![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A szabad fórumválasztás az jó is!
Ha vkinek arra van igénye, h anyázgatós fórumba legyen tag, hát kedves egészségére és minden jót neki :D A bökkenő jelenleg ott van, h nem tudjuk melyik az anyázós és melyik a nem anyázós :S A régi rendszerben Ati legalább nem tiltott ki, mert nem vagyok Süsü :D Ha a modi meg ebben éli ki a hatalomvágyát, hát Neki is kedves egészségére :D Én biztosan nem leszek annak a fórumnak tagja /mivel én sem vok Süsü :D/, szóval ha megadnád az adott fórum nevét, akkor már tudni fogom hová nem szabad belépnem ;) Én már csak a nagy közösre várok.. remélem gyorsan meglesz ;) |
Erre jó amit Arwil javasolt, hogy lenne egy link, ahol fel lennének sorolva a fórumok, a modik által elvárt viselkedési forma vagy egyéb jellemző, ami csak arra a fórumra jó, és kinek mi tetszik, válogathat, beléphet, kérheti a felvételt. Sőt még ha esetleg olyat is bevezetnének egyes fórumokba (amolyan különleges,zártabbakba) h pl x számú tag ajánlása,hozzájárulása szükséges a fórumbalépéshez, asse lenne huleség.persze csak egyes fórumoknál, a létrehozó akaratától függően:) és amolyan fórumklubrendszer alakulna ki:))
de most lehet h sokak nemtetszését váltom ki ezzel:) |
Hmmm
Elvárt viselkedési forma: káromkodás, és ne lepődj meg ha indokolatlanul repülsz :) Ez így érdekes lesz :) ha meg beleolvasni se lehet, kezdőként igen nehéz a választás. A kezdők a legnagyobb vesztesei ennek a baromságnak... |
Quote:
|
Quote:
- senki sem fogja odaírni a jellemzésbe, hogy gyertek ide bunkók, ez az anyázós fórum.. - ne nehezítsük a kezdők belépését olyan elemekkel, mint a több tag ajánlásának szükségessége.. Ati szándéka /amit támogatok/ a szabad fórumválasztás - a szabad fórumválasztás fogalmába szívem szerint azt is beleszőném, h szabadon / meghívó nélkül/ belépni, és nem csak szabadon kilépni.. legalább egyetlen fórumon legyen így... |
Hát az igazat megvalva nekem se teszik ez,elég nehezen állok át rá.Meg aztán elég konzervativ vagyok ,és ez is ellene szól részemröl mindennemü változtatásnak.Nem vagyok tagja egyetlen forumnak se ,ez se tetszik:(
Illetve tagja vagyok a sajátomnak,hogy elérjem bentröl a külsö forumot.Valoszinüleg ezressével lesznek a saját forumok ,ebböl az okból kifolyolag.Hogy ez mitöl jó?Nem tudom |
Mi alapján lesz majd eldöntve melyik fórum maradhat a 70-ből és melyik nem? Amelyiket nem törli az alapítója az maradhat bármedig?
|
All times are GMT +1. The time now is 12:39. |