Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Dus 04-21-2009 14:59

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 208735)
Egy jól felépített hullának már most is van annyi serege mint egy orknak szerintem.

És ki mondta, hogy csak egy valaki viszi támadni?? :eek:
Egy jól felépített hullával meg el lehet bánni kb 30 mp alatt... Ki mennyire gyorsan tudja kiválasztani a gyújtogatást a legördülő listában :)

csabi 04-21-2009 15:02

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 208735)
Egy jól felépített hullának már most is van annyi serege mint egy orknak szerintem.

akár több is, de számosítva 200hekin:

hulla: 75% barakk = 6000 katona

ork: 58% barakk = 6032 katona

gnóm: 50% barakk = 6000 katona

a mennyiség megvan, csak a minőség nincs..

Betelgeuse 04-21-2009 15:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208736)
És ki mondta, hogy csak egy valaki viszi támadni?? :eek:
Egy jól felépített hullával meg el lehet bánni kb 30 mp alatt... Ki mennyire gyorsan tudja kiválasztani a gyújtogatást a legördülő listában :)

És ha növeled a férőhelyét nehezebben gyullad? Nem értem az összefüggést.

Dus 04-21-2009 15:17

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 208738)
És ha növeled a férőhelyét nehezebben gyullad? Nem értem az összefüggést.

Nincs a gyulladás és a férőhely növelés között összefüggés. Ilyet nem is írtam ;)

BigPi2 04-21-2009 15:52

Sokat próbálkoztam, hogy összehozzak egy logikus fejlődési javaslatot, de nem sikerült. Remélem, hogy vitaindítónak azért jó lesz.

1. A vegyes rendszer: 1/a, 59 férőhely + 40% hdb., 2. 52 férőhely+ 30% hdb, 3. 48 férőhely +20 hdb, 4, 44 férőhely +10% hdb.
2. Csak férőhelyes bővítés: 1, 83 fh, 2. 68 fh, 3. 58 fh, 4. 48 fh.

Ha gnómra átszámoljuk, akkor a következő barakk arányok jönnek ki. :
1. 70% barakk, 2. 56,8%, 3. 48,45%, 4. 40,6%

Ezek az értékek eltérnek attól, amit Xeper ajánlott, de csak így tudtam kihozni.

Akit érdekel, hogy ez hdb-ban mit jelent, az számolja ki magának.

sutike31005 04-21-2009 18:10

azon kevés fórumot ami érdekel folyamatosan olvasom, és mielött hozzászolok egy forumhoz elolvasom elötte az összes hozzászólást (így volt már, hogy egy hétig csak olvastam kb :) ) szóval azzal nem vádolhatsz, hogy nem ismerem az álláspontjaitokat.. azt viszont tudom, hogy az enyémet nem ismeritek :p

Hani 04-26-2009 11:10

Hali
Egy nagy előnye azért csak van a hullának: hogy közel 3 évig lehet beszélgetni arról, hogy hogyan lehetne fából vaskarikát csinálni.....

Vizsgaidőszakban naon unatkoztam haverommal és anarchban amennyire csak gyorsan lehetet, csináltunk 1-1 hullát és egy orkot-törpét.
Így lett egy hulla vs törp és egy hulla vs ork 200 hekin. Tekit egyiknél sem írtunk, mondván meg kell adni az esélyt a túlélő hulláknak. De egy harcos törp és egy tábi ork ellen még így sem volt sok esélyük. Szűk 2 hétig kalapálgattuk egymás hulláját és még ilyen alacsony hekin is -ahol sem a gyújtás se a rablások nem sok mindent érnek- esélytelenek voltak. A sok mészár meghozta az eredmény, nem is inkább a katonai veszteség végett -mert pénzt tettünk bele rendesen- hanem a katmorálon úszott el.
Számadatokkal nem szolgálhatok de mindenkinek van itt elég tapasztala itt ahhoz, hogy elképzelje az orikat.

Régebben még aktívan részt vettem itt a fórumon és volt egy-két ötletem is, de most már csak egy maradt. A hulla -bocsánat a vulgaritásért- egy nagy rakás fekália.
Ilyen formájában nem sok értelme van ebben a játékban. Alacsony szinten a kezdők választják főképp, vagy az "unatkozó vicceskedvű játszani tudók". Bohóckodni lehet is ezzel a fajjal, de többre nem való.

Mehet itt a pro-contra még 3 évig, de amíg Ati nem dönt úgy, hogy tényleg szükséges a változtatás addig az itt leírtaknak semmi értelme és haszna sincs. Mert amiben mindenki egyetért -döntő többség inkább- , hogy lenne mit változtatni rajta.
Szerény véleményem szerint vagy legyen tuningollva, vagy menjen a vérbe és találjunk ki helyette egy új fajt.

Trollok előre!

Durean 04-26-2009 15:18

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 209339)
A hulla -bocsánat a vulgaritásért- egy nagy rakás fekália.
Ilyen formájában nem sok értelme van ebben a játékban. Alacsony szinten a kezdők választják főképp, vagy az "unatkozó vicceskedvű játszani tudók". Bohóckodni lehet is ezzel a fajjal, de többre nem való.

Igen, tudjuk... ezert probalunk(nak) valtoztatni rajta :rolleyes:

Quote:

Mehet itt a pro-contra még 3 évig, de amíg Ati nem dönt úgy, hogy tényleg szükséges a változtatás addig az itt leírtaknak semmi értelme és haszna sincs. Mert amiben mindenki egyetért -döntő többség inkább- , hogy lenne mit változtatni rajta.
Szerény véleményem szerint vagy legyen tuningollva, vagy menjen a vérbe és találjunk ki helyette egy új fajt.

Trollok előre!

Ha vmi atkerul a "Megfontolás alatt álló javaslatok" reszlegbe akkor az altalaban azt jelenti, hogy Ati-t is erdekli a dolog, es ha jol emlekszem akkor Ati valahol ki is emelte hogy tervben van, hogy a kovetkezo "patch"-ben a hulla modositva lesz.

Asszem erre mondjak, hogy Veled is csak tobben vagyunk, mivel erdemben nem sikerult hozza szolnod a temahoz:rolleyes:.

Ati 04-26-2009 15:25

Quote:

A hulla -bocsánat a vulgaritásért- egy nagy rakás fekália.

Biztos túl nagyok az igényeim, de arra kérlek, hogy vagy kultúráltan vegyél részt a megbeszélésekben, vagy sehogy. Köszönöm.

Takanohana 04-26-2009 16:15

Mit szólnátok, ha nem a hullát próbálnánk tuningolni, hanem helyette egy új faj jelenne meg?

Azért lenne ennek értelme, mert hadira szakosodott faj van már sok, (ork kifejezetten, az óriás és a gnóm is, sőt a bónuszai alapján a törp de még az elf is), a félelf meg az ember kifejezetten tolinak való faj, direkte vari faj viszont nincs. Az óriás az OK, de azt nem azért választjuk varinak, mert arra van kitalálva, hanem azért, mert a kínálatból az a legjobb.

Lehetne viszont egy faj, (a hulla helyett), ami bónuszai, fajivarija alapján direkte varinak való, mint a félelf toliban.

All times are GMT +1. The time now is 00:09.