Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Ati 10-14-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193616)
ahogy érzed :)

Ez nem érzés kérdése, ezek tények.

Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy.

Dragi 10-14-2008 16:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193617)
Ez nem érzés kérdése, ezek tények.

Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy.

okés :) mondom ahogy gondolod :) de elég csak megnézni a legnagyobb ütést 5.-ös szinten hol történt ? W-be tegnap előtt ugye kik között ?:) és hanyadszorra ? Jah hogy évek alatt sokadszorra ? Akkor csak nekem gyanús ? jah akkor én kérek elnézést hogy egyesek megengedhetik maguknak hogy csaljanak. Na de Ati tényleg most ne nézzük már egymást madárnak. Bár mindegy amit nem akarsz észrevenni azt úgyse fogod észrevenni

Ati 10-14-2008 16:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193618)
okés :) mondom ahogy gondolod :) de elég csak megnézni a legnagyobb ütést 5.-ös szinten hol történt ? W-be tegnap előtt ugye kik között ?:) és hanyadszorra ? Jah hogy évek alatt sokadszorra ? Akkor csak nekem gyanús ? jah akkor én kérek elnézést hogy egyesek megengedhetik maguknak hogy csaljanak. Na de Ati tényleg most ne nézzük már egymást madárnak. Bár mindegy amit nem akarsz észrevenni azt úgyse fogod észrevenni

Nem hiszem, hogy olyan nehéz dolog felfogni, hogy nincs mit észrevenni. Senkit nem zavar, mert egyetlen ezzel kapcsolatos jelentés sem érkezett. Itt megy a nagy gyanusítgatás olyanoktól, mint például te, akik nem is játszanak. Ne haragudj, hogy nem fogok ez alapján rohanni. :)

Ez nevetséges. :)

Zoli 10-14-2008 16:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193619)
Nem hiszem, hogy olyan nehéz dolog felfogni, hogy nincs mit észrevenni. Senkit nem zavar

bocsi, hogy beleszólok, de téged nem zavar?

Ati 10-14-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 193620)
bocsi, hogy beleszólok, de téged nem zavar?

Hogy 2 ország üti egymást? Öööö, legutóbbi emlékeim szerint erről szól a játék.

Zoli 10-14-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193621)
Hogy 2 ország üti egymást? Öööö, legutóbbi emlékeim szerint erről szól a játék.

És ha én pl X- ből jelenteném, hogy W-ben szerintem JKSZ-elnek, és engem zavar, mert L-ben lehet, hogy találkozunk, és ők szabálytalanul így sokkal nagyobb vagyonra tesznek szert, ezáltal jogosulatlan előnyhöz jutnak velem szemben, akkor foglalkoznál az üggyel :rolleyes: ?

Ati 10-14-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 193622)
És ha én pl X- ből jelenteném, hogy W-ben szerintem JKSZ-elnek, és engem zavar, mert L-ben lehet, hogy találkozunk, és ők szabálytalanul így sokkal nagyobb vagyonra tesznek szert, ezáltal jogosulatlan előnyhöz jutnak velem szemben, akkor foglalkoznál az üggyel :rolleyes: ?

Természetesen nem.

Már megint arról van szó, hogy közöd nincs a történésekhez, mert másik csoportban vagy, Dragon mégcsak nem is játszik, de marhára zavar valami, aminek a körülményeit még véletlenül sem ismerhetitek.

Remélem érthető, hogy az ennyire komolytalan gyanusítgatásokkal egy percet sem foglalkozom.

Dragi 10-14-2008 16:49

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 193622)

ilyen veszély nincsen hogy ezek az országok fellépjenek L-be :)
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés :) az lesz a vérfríssités :) és akkor szépen az egyik ori törlödik :) jön helyette másik

Zoli 10-14-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 193624)
ilyen veszély nincsen hogy ezek az országok fellépjenek L-be :)
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés :) az lesz a vérfríssités :) és akkor szépen az egyik ori törlödik :) jön helyette másik

akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm? :eek:

Dragi 10-14-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 193625)
akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm? :eek:

Termelnek persze csak azt szépen átlökik másik oriba mert ugye megvan nekik nehezítve hogy pár ezer top kör után elkezd a nép gyújtani :) és akkor ilyenkor szépen lé áttol föld lead a havernak és jön fel új orival haver tápolja zsével aztán később a földet visszaadja amikor ő csinálja amit a haver :) igazából ezt tényleg csak az nem veszi észre aki nem akarja :) és azt hogy miért azt meg nem tudom talán hataloméhség :) mer ők a Janik hogyha ott fent vannak

All times are GMT +1. The time now is 18:15.